ANKARA PPF TAVSİYE
1 Mobil
-
-
Ben aracı komple 65e kaplattım. Şaşmazda Arven Garage diye bir mekan açmışlar yeni açıldıkları için fiyatlar makul gibi bi fiyat alın derim ben memnun kaldım. Ben lacuna kaplattım ama ufs diye bir marka da yapıyorlarmış yüksek ihtimalle daha düşük bir fiyat verirler bu marka için. Tahminimce 10 bini geçmez.
_____________________________ -
-
Yaptırdınız mı neye karar verdiniz. Bende aynı fiyatı aldım stek markanın 5 yıl garantili modeli için. Kaput 12 ön 3 parça toplamı da 24 e geliyor. Daha uyguna yapan yerde o kadar çok ki stek için bu fiyat değer mi, sonrasında uğraştırır mı emin olamadım.
_____________________________ -
Ankara'da bu işi en iyi yapan 2 yer var ama ikisi de hırsız gibiler, fahiş paralar istiyorlar.
Geçen Tesla 4 parça için (Kaput, ön tampon, sağ ve sol çamurluk) şeffaf kaplama sordum 80.000TL istediler yüzlerine kapattım telefonu.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: zotacingAnkara'da bu işi en iyi yapan 2 yer var ama ikisi de hırsız gibiler, fahiş paralar istiyorlar.
Geçen Tesla 4 parça için (Kaput, ön tampon, sağ ve sol çamurluk) şeffaf kaplama sordum 80.000TL istediler yüzlerine kapattım telefonu.
Çıldırmışlar. 1'e 10 kazanmaya alıştılar geleni silkeliyorlar resmen. Özellikle bazı firmalar var kendi markalarını kullanmaya başlamışlar çok çok pahalıya satıyorlar. İnsan düşünmeden edemiyor senin etin ne budun ne arge mi yaptın fabrika mı açtın da kendi markanla satışa başladın? 1'e 10 kazandıkları yetmemiş herhalde 1'e 15 kazanmaya çalışıyor artık anlaşılan.
Ben Auto Prime isimli bir yerde 10 yıl garantili ön cam filmleri ön 4 parça ppf 27500'e yaptırdım. İşçiliğinden de memnun kaldım. Parçaları hiç sökmeden yaptılar. İstediğim de buydu. Bazı yerler arabanın her yerini söküyor bence sakıncalı bir durum.
_____________________________ Tesla Model Y SR Legacy / Tesla Model Y SR Juniper / Volkswagen Troc 1.5 TSI
AMD Ryzen 5 2600 / Sapphire RX570 NITRO+ 4GB / Corsair Vengeance LPX 3000MHZ 2x8GB / Asrock B450M-HDV R4.0 / Crucial BX500 240 GB SSD / Dark Sentinel / Gamepower Bane / Steelseries 6GV2Samsung S10 Plus / Apple iPad Air M2 128 GB Space Gray1
-
20 gün önce daha önce yaptıran bir arkadaşın yönlendirmesiyle gopwash' da komple PPF Kaplama yaptırdım. Cam filmleri ile birlikte 60.000 TL ödedim. Yerleri yenimahallede Podium AVM' nin arkasında. İşçilik gayet iyi, 2 kere yıkandı atan kalkan olmadı. Hatta yıkamacılar arabanın kaplı olduğunu anlamadılar. PPF için 40 diyen de oldu 160 diyende. Hatta bizim sokaktaki yıkamacı bile bizde yapıyoruz dedi, adamın zaten kapalı alanında 1 araba yıkama yeri var, bıraksam sokakta arabayı kaplatacak birine. İnanılmaz bir sektör. Kafası karışık arkadaşlara öneri maiyetinde yazmak istedim.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler