Şimdi Ara

silebilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Güzel yorumlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 21 Şubat 2017; 0:38:3 >

• 2013 celysee sahibiyiz 95 binde suan yakitindan cok memnunuz,suana kadar hic sorun cikarmadi,yillik bakimlari haric servis yuzu gormedik.Tek kotu yonu cam acma tuslari vitesin onunde.Sehir ici 5.1-5.5 bandinda yakiyor,sehir disi 90'a sabitlerseniz 4.1-4.3 arasi yakiyor.Clio 4'u kullanmadigimdan yorum yapamicam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım başlıkta soru sormuşsun içeriği 2 kere okudum ne sordugunu kusura bakma anlayamadim.

• Hayirli olsun. yil sonu aracin kendisi zaten 55 civariydi nasi 60 bine aldiniz anlamadim.

Neyse daha bu hafta forumun tavsiyesiyle arkadasima corsa yerine aldik ayni senin arabadan.

Bi kere ici disindan gorundugu gibi kucuk degil baya baya sinifinin en genislerinden biriymis. sanruf kiyak duruyor. arac rahat, astra h var bende buda gayet rahat geldi hic yormadi yani araba. Donanimi da gayet basarili hatta baya teknolojik modern aracmis. Hersey bi kenara gorunus olarakta elyse midir nedir hem onu hemde clio yu tokatlar. ayrica clio dar ve basik bir araba, onunda tam tersi distan sisirmisler icten kucultmusler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Clio tercih ederdim 3 araçtan tasarım,konfor,iç malzeme kalitesi en yüksek olan araç

• Ben alırken 2016 aralıkta 61 e diiizel style pan vardı ben elite pan aldım 64.50 ye

i20 1.2style pahalı almışınız .

Hayırlı olsun güle güle kullanın

• i20 ile devam ederdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hesabımı silin.
    12 ay önce açıldı
    silinen fotoğrafları kurtarma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok çıkmış 12O0kasko 830 da sigorta çıktı

• ayrica araci icinize sinmis almisisniz artik sormanin anlami yok dogru mu yaptim yanlis mi yaptim.Almadan once olsa tavsiye tabi alinir. Cekemeyenin ya da fesatin biri gelir sacmasapan bisey yazar moraliniz bozulur. Arac olsun farkli bisey olsun biseyi begenerek aldiysam o benim zevkimdir benim keyfimdir kimseye gidip sormam sen olsan napardin diye. Baskasini mutlu etmek icin degil kendin icin aliyosun bunu unutma. kazasiz belasiz Allah gule gule kullanmayi nasip etsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: furkansalih1

Clio4 çok inceledim bindim tur attım.Fakat yakıt ve bana fazladan cebime para bırakma avantajı dışında hiç bir + sı yoktu. elysee ve i20 göre.Camları otomatik değildi.İçi fazla dardı.Sürüş güven vermedi kapılar i20 gibi tok değil.İç plastık çok kotuydu.Tabi bunda boş paket olmasıda etkili olabilir.Sıfır clio4 te sıfır faiz kampanyası yoktu olsada sıfırını i20 ve elysee varken dusunmezdim sanırım.

Anladım hocam neyse i20 de gayet güzel araçtır hayırlı olsun kazasız belasız binin işallah

• Celysee ye bindim modern şahin kafama silah dayasalar 63 bin vermem ikinci el araç alırım daha iyi

• Moueson kullanıcısına yanıt
    konfor ve ic malzeme kalitesi en yuksek :)) aynen aynen oyledir tabi renö premium clio derler ona. Ya bi clio forumlarina ugrayip cliodan i20 ye gecenlerin hikayelerini bi okusana. clio kadar rezalet ariza cikaran bi araba daha var mi acaba!!

• Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Butun samimiyetimle soyluyorum elysee in ic tasarimi gordukten sonra gider dacia alir binerim yinede elyse denen kepazeye binmem. Dacia sandero yeni kasasi elysee denen arabaya ic mekanda tur bindirir.

• I 20 kullandım direksiyon çok hafifti ama manuel şanzıman beni tatmin etmedi. Vites yolları uzun geldi bana (6 ileri)
    Clio mı I 20 mi deseydiniz i20 derdim lakin c elyyse karşılaştıramadim. İzlenimlerimi göre de çok sattılar ama.
  • 2016 kasa dizel 6 ileri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkansalih1

quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Ben alırken 2016 aralıkta 61 e diiizel style pan vardı ben elite pan aldım 64.50 ye

i20 1.2style pahalı almışınız .

Hayırlı olsun güle güle kullanın

5 BİN TL kasko+Sigorta fiyatı belirtmeyi unutmuşum.

5 bin kasko nedir sıfır km opel astra'ya 3 bine yaptırdım
  • i20 sınıfında en iyi araba. ancak turbo motor seçeneğini de artık sunmaları lazım.
  • Hepsine kiralık araç olarak bindim.

Kuşkusuz i20 çok daha ileride diğerlerine göre.

Müthiş keyif almıştım araçtan. Direksiyonu da gayet hisli. B segmentinden beklenmeyecek bir araç.

i20 böyleyse, i30'u kullanmak için can atıyorum.
  • sizin durumuzda(5000km) İ20 en mantıklısı her aracın artısı eksisi var. unutmayın. ben olsam clio4 alırdım ki önceki aracımdı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.