Şimdi Ara

Sildiğim Dosya Tekrar Yükleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selam. Benim Usb belleğim var bunu bir internet kafeye götürüp içindeki bazı dosyaları çıkarttım. Birkaç gün sonra usb belleğe baktım ki içinde bir .exe uzantılı bir dosya var. Kesin oradaki bir adam yükledi!!! Bu dosyayı siliyorum ama tekrar yükleniyor. Usb belleği biçimlendirdim olmadı. Taradım virüs bulmadı. Başka programlarla dosyayı öğüttüm ama yine silindikten sonra tekrar yükleniyor. Bu dosyadan kurtulmamın bir yolu yok mu? Beni çok sinir ediyor.

• taramayı hangi programla yaptınız? dosya geriye geliyorsa sisteminizde var bir sorun, usb belleğinizde değil yani
  • Belki de bilmiyorum ama ben Musallat virüsünün bulaştığını düşünüyorum. Çünkü USB belleği taktıktan sonra Yeni başlatıcı öğesi eklendi diyor. Eklenen de Musallat diye bir dosya. şu anda telden yazdığım için hangi programı kullandığımı tam hatırlamıyorum. Sanırım İobit gibi bir şeydi. Bu arada Musallat virüsünün zararı nedir tam olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SdysK

Belki de bilmiyorum ama ben Musallat virüsünün bulaştığını düşünüyorum. Çünkü USB belleği taktıktan sonra Yeni başlatıcı öğesi eklendi diyor. Eklenen de Musallat diye bir dosya. şu anda telden yazdığım için hangi programı kullandığımı tam hatırlamıyorum. Sanırım İobit gibi bir şeydi. Bu arada Musallat virüsünün zararı nedir tam olarak

Bilgisayarınıza musallat virüsü bulaştı ise, çözümü için buraya》http://uzmanim.net/soru/musallat-exe-virusu-nedir-musallat-exe-virusu-nasil-temizlenir/2715#gonderi-2716 bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler yardımınızla sorunu çözdüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.