Şimdi Ara

Silahlarımıza + Basmak / Tartışma Platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam 68 Lwl Sword gördüm Magical atack %80 die aldım almaz olaydım bi inatlaştım +4 için 76 weapon yedim, akşam astal immortal ile +5 yapacam atackı yüksek olduu için artıyı zor yedi nalet item ama +4 de, +6'nın magical vuruşuna sahip oldu o ayrı Sırada %80 magical Atacklı 72 Lwl Spearımı +5 yapmak var...

Şu Artı Basmayı Kolaylaştıracak Yöntemleri Bu Başlık Altında Seviyeli Bir Şekilde Tartışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 18 Mayıs 2007; 12:09:18 >

• Mesela Premium almak + basmayı kolaylaştırır
  • Blue basilmamış silahlara + basmak daha kolay oluyor genellikle
  • Arkadasın şoyle bi yontemi var ilk once bi iteme elixir bascan paso yanana kadar mesela 5-10 lvl bisey e lucky siz bastın +1 +2 derken +3 te yandı, yandıktan sonra neyi +lıcaksan ayda stone bascaksan bas,10 phslosophy stone bastım yuzde 22 i gecmedi o 1 tane basti 42 oldu.
    Bundakı mantıgı soyle acıklayabılırm ne kadar dogru bılmıom ;

Bi kere itemi yakınca bi daha ki alchemy nin fail olma olasagı duser cunku bi kere fail ollmus bu nedenle + basma sansın artiyo
  • Bende bir 72 glavie düşürmüştüm, ohy atack 21 cirt 2 mavi yoktu, sadece steady 5 bastım ve bütün weaponları ard arda bastım + 5 yaptım çok kolay oldu genelde +3 ve +4 te yandı. sonra cirti tablet bastım 7 cirt oldu, sonra phy atağını düzelttim % 61 oldu. Daha sonra diğer mavileri bastım.

Başka bir arkadaşın 72 glavie cirt 9 ve mavi değerleri vardı. Üstündeki yüzdeler çok iyi idi. Nerde ise 100 den fazla weapon gitti şimdi +4 de. Bu glavie +1 basarken dahi yandı.

Her iki glaviede astral ve immortal yoktu.

Bana göre değerleri düşük itemlara daha kolay + basılıyor.
  • Tüm Silahlarımı Nuker olmam nedeniyle %80 mag atacklı seçerim, o yüzden artı basmam maliyetli oluyor ama +2 silahlarda ; %22 atacklı +5 ile aynı atackı yakalıyorum

Seviyeli Bi Şekilde Konuyu Masaya Yatırmaya Devam Edelim, Sizce Altındaki Steady Times değerinin + Basma Konusuna etkisi var mıdır?
    Bizim gözlemlerimize göre Steady= Tamam demektir, yararı; silahın atack veya crit gibi herhengi bir değer bastığınızda diğer bir özelliğinin düşmesini engelliyor ayrıca ilginçtir ki steady seviyesi yüksek ise bastığınız özelliğin yanında apayrı bir özelligide kendisi ile berabar 2 ayrı özellik birden tek taşla artabiliyor,

Soru; Lucky Stones larımız pahalı olduğu için Kaçıncı + ya ulaşmayı denerken basmak daha yararlı olacaktır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 18 Mayıs 2007; 12:07:48 >
  • %71 Mag. 72 Lv spear düşürdüm bi kaç saat önce. Bakalım ne kadar elixir gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treabacks -- 18 Mayıs 2007; 12:12:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: treabacks

%71 Mag. 72 Lv spear düşürdüm bi kaç saat önce. Bakalım ne kadar elixir gidecek.

Bende %80 lisi var stoğumdan 100 elixiri bu iş için ayırdım Böyle %80 atacklı +5 bi silah görür isen stallarda özellikle vuruş gücüne bir bak harika silahlardır.

NOT : %80 atacklı glavieler ve spearlar (Bu Silahlarda maksimum Psc ve Mag vuruş güçleri Vardır) %22 ataclkı bir Silahın +3 Halindeki Vuruş Gücüyle aynı atacka sahiptirler

• UP
    -----------------------------
    SEVİYELİ DEDİK DİYE MİDİİİR NEDİİİR CEVAP YAZAN ÇOK AZ
  • +3 yaptıktan sonra 2-3 gün arayla artı bas
  • Dün gece 72 %64 mag. atackli sword aldim , 9 elixirle +5 bastim. Lagsiz bir yere gittip lucky powerlariy koydum bastim +4 de yandi sonraki elixide +5 oldu.Şans..
  • ya nyi tartısıyoz ben anlamadım ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tenar

Başka bir arkadaşın 72 glavie cirt 9 ve mavi değerleri vardı. Üstündeki yüzdeler çok iyi idi. Nerde ise 100 den fazla weapon gitti şimdi +4 de. Bu glavie +1 basarken dahi yandı.

Bu kadar olmaz ki ama!!!!!+1 basarken yanmışmış.Lucky powder kullanmadıysa yanar tabi.
  • walla bende neyin tartışıldığını anlayamadım:s

acaba birileri yine taktik peşindemi???
  • silahlara + basarkenki %ler neydi bilen biri yazabilir mi???
  • sılkle astral al artısı dusmez aynı kalır
  • astral, ımmortal ,premıum alcan gerısı hıkaye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: QeLeBeQ

UP
    -----------------------------
    SEVİYELİ DEDİK DİYE MİDİİİR NEDİİİR CEVAP YAZAN ÇOK AZ

Bu yazının mantığını açılasana bana/foruma ?
  • ARkadaşlar şunu sormak istiyorum;

+ basarken ardarda mı basmalıyız? yoksa arada belli bir zaman dilimi bırakmalı mıyız?
  • başlığa bakarak cvp yazıyorum + basma taktiği lagsız bi ortamda + basmak gerekiyo bi keresinde tief ülkesinde +4 bastım tek seferde bildiğim bu lagsız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.