Şimdi Ara

Silahlardan anlayan biri ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
32.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 2 yıldır silahlara merkalı biriyim yoğun şekilde araştırıyorum...

arkadaşımın biriyle tartışmaya girdik bana akrepin şarjörününsilahı tutuğun yerde oldugunu söyledi yani aynı uzi gibi..onlardada akrep varmış..

ama bildigim kadarıyla o tarif ettiği silah uzi...akrep demekte ısrar ediyor..

SORUM: işin dogrusu nedir....ona uzi oldugunu nasıl kanıtlayabilirim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Silahlardan Anlayanlar İçin Kapsamlı Bir Rehber

Silahlara meraklıysanız, akrep tabancaları hakkında kapsamlı bir bilgi edinmek için doğru yerdesiniz. Bu metinde, akrep tabanca çeşitlerini, otomatik silah durumunu, MP5 mermisi ile tabanca mermisi arasındaki farkı ve ilgili diğer önemli konuları detaylı bir şekilde ele alacağız.

Akrep Tabanca Çeşitleri

Akrep tabancalar, yüksek atış hızı ve kompakt boyutları ile tanınan hafif makineli tabancalardır. En popüler akrep tabanca çeşitleri şunlardır:

• MP5 Akrep: Heckler & Koch tarafından üretilen, 9x19 mm Parabellum mühimmat kullanan bir makine tabancadır.
    • Akrep Silahı: IMI (İsrail Askeri Endüstrileri) tarafından üretilen, 9x19 mm Parabellum veya .40 S&W mühimmat kullanan bir makine tabancadır.
    • Otomatik Akrep: Akrep tabancaların otomatik özelliğe sahip bir çeşididir ve aralıksız ateş edebilir.

MP5 Mermisi ile Tabanca Mermisi Arasındaki Fark

MP5 mermisi ve tabanca mermisi, aynı mühimmat türü olmasa da bazı benzerlikler taşır. Bununla birlikte, önemli farklılıklar da vardır:

• Kalibre: MP5 mermisi genellikle 9x19 mm Parabellum kalibrededir, tabanca mermisi ise daha küçük kalibrelerde, örneğin 9 mm Luger veya .45 ACP'de olabilir.
    • Namlu Hızı: MP5 mermisi daha yüksek bir namlu hızına sahiptir, bu da onu daha uzun mesafelerde daha etkili hale getirir.
    • Penetrasyon: MP5 mermisi genellikle tabanca mermisine göre daha yüksek bir penetrasyon gücüne sahiptir.

Akrep Tabancaların Otomatik Silah Statüsü

Otomatik akrep tabancalar, aralıksız ateş edebildikleri için bazı ülkelerde otomatik silah olarak sınıflandırılmaktadır. Bu, bu tür tabancaların satın alınması ve bulundurulması için özel izinler veya ruhsatlar gerektirebileceği anlamına gelir.

İlgili yasal düzenlemeler ülkeye göre değişmektedir, bu nedenle belirli bir bölgede akrep tabancaların otomatik silah olarak kabul edilip edilmediğini öğrenmek için yerel yasaları kontrol etmeniz önemlidir.

Bu bilgiler, silahlardan anlayanlara akrep tabancaları hakkında kapsamlı bir genel bakış sağlamaktadır. Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen ilgili yetkililere danışın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kantır.
  • Google'a MP5 daha sonra uzi yazıp resimleri göstererk aradaki farkı gösterebilirsin.
  • aslında akrepi herkes yanlış biliyor

veya takma ad olarak kullanıyor

çünkü akrep gerçekte böyledir
    adı da scorpiondur

ama senin bahsettiğin bu galiba mp5

uzi

• uzi sarjor kısmı tutulan yerdedir

akrep olarka bilinen bi kaç silah var

Scorpion(Akrep) SA Vz 61

scorpion = akrep

MP5K bunun MP5ten farkı daha kısa ve daha seri olması yine mp5 ile aynı calibreye sahip mermileri kullanmakta (9mm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 15 Ekim 2008; 17:56:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: To die

aslında akrepi herkes yanlış biliyor

adı da scorpiondur

uzi

scorpionla akrep aynı şey

• mp5 ile akrep farklı çocuk bizde o silahtna var diyor...ynadna çekmeli diyor...silahtan anlamadıgı belli oluyor ama cocugu mars etmek istiyorum şarjörü en çok alan silah 14+1 miş :D çocuk " Gold Match 9mm " " Pardini PC9S " gibi 17+1 bir islahları bilmiyor....

Sözlerle mars etmem lazım resim görsede yalanlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nargileden anlayan gelsin bi.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kurtlar vadisinde pala ve adamlarının oldugu videoyu aç seyrettir ozaman
  • evet sanırım takma ad oalrak kullanıyor...yoksa akrep kamufile şarjörsüz 50 mermi alırmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nick:dunkoff

quote:

Orjinalden alıntı: To die

aslında akrepi herkes yanlış biliyor

adı da scorpiondur

uzi

scorpionla akrep aynı şey

biliyorum
    akrep halk arasında söylenen bir isimdir

yoksa akrep ile mp5 farklı şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 15 Ekim 2008; 17:52:25 >

• O zaman silahçıya gidin.Yada en yakın polis karakolundaki nöbetçi polislerden birinin elinde görebilirsin.En kötü ihtimâl Dolmabahce Sarayı'ndaki askerlerde de aynı silah bulunur.
  • tr de bütün hafif makinalılara akrep diyo bazı insanlar. Gerçek akrep Scorpion'dur zaten ingilizce akrep demek. Uzi ayrı bir markadır.
  • çocukla sadece okulda görüşebiliyorum... evlerimizse uzak.. benim telefonda arızalı...yoksa resim atıp mars etcem..

ama neden mp5 e mp5 akrepe akrpe demioruz yaw...
  • Bu silahların hepsi 9mm mi ?
  • evet 19x9 mm parabellum...
  • ne silahı bunlar yha .ben bunları biliyorum boncuk tabanca bunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

ne silahı bunlar yha .ben bunları biliyorum boncuk tabanca bunlar

Zaten ordumuza göre hepsinin ortak adı MAKİNALI TABANCA. İçlerinde en uzunu olan dipçikli MP5 bile ordumuzda MAKİNALI TABANCA olarak adlandırılır. Hepsi de "uzun 9 lu" diye tabir edilen 9mm x 19mm (çap x uzunluk) Parabellum fişek (halk dilinde: mermi) kullanır.
  • zaten mp=machine pistol

hay şimdide diyor kaplumbaağlar çiftleşmeden yumurtluyor yanındada bi tane kürt var bır bır bır bır konuşuo bişey anlamıom bu onun dediklerine gülüo...

cevapalrınız için teşekürler..

sanırım sınıfta biraz akıllı biri giib bi imaj çizdigimden beni bilgi yarışında yenmek istiyor...

anlamadım gitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkish_Exer_ -- 16 Ekim 2008; 19:16:21 >
  • sık kafasına ustat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.