Şimdi Ara

Silah veya bıçak yiyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ediyorum acaba acısı nasıl bir şey.Allah korusun ama insan merak ediyor işte birisinin başına geldiyse nasıl bir acı tarif edebilir mi?

• Haftada 4-5 gün 2 kilo jilet yiyorum kardeş.
  • Tadı çok güzel kardeş gurmeler tavsiye ediyorlar . Silahta ağza başta acı bir tat gelse de sonradan alışıyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmett99

Merak ediyorum acaba acısı nasıl bir şey.Allah korusun ama insan merak ediyor işte birisinin başına geldiyse nasıl bir acı tarif edebilir mi?

acı tatlımsı bir tadı var yüzüne sıçrıyor bazen azının kenarından diline geliyoh canım çekti
  • Sabahları kibrit kutusu büyüklüğünde silah, akşam ızgarada bıçak yiyorum. Çok sağlıklı besleniyorum tavsiye ederim
  • Bıçak yemedim ama silahın çok güzel bir tadı var.Bir de susturucu taktın mı harika oluyor.Mutlaka dene kardeş.
  • 1 enseye 1 baldıra cop var panpa sayılır mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bekçi Olan Var Mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • silahı mermiyle mi yiyorsunuz mermisiz mi, arkadaşım merminin güzel tat bıraktığını söylüyordu ama hazmı çok zormuş.
  • Sütle iyi gidiyor bandırarak yiyorum tavsiye ederim.
    Not:Diyet için birebir hem karın doyuruyor hemde kilo yapmıyor.
  • Bicak yiyorum ve agizda eksi bir tat birakiyor.Cikarmasi ise acimsi bir his birakiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah 1 akşam 1 tok karnına
  • Bazıları kilo aldırır diyor, bazıları diyette mutlaka bulunmalı diyor. Bilim adamları bu konuda ikiye bölünmüş ortadan cart diye.
  • Bıcagı yıyenler nasıl yıyor anlamıyorum. Beyler nasıl yıyosunuz yav bıldıgın cöp. Sılahı da pek sevmem de bırını secmek gerekırse sılahı tercıh ederdım, tadı bıcaga gore daha ıyı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gün arkadaşlarla abarttık biraz ve 4 kişi ortaya el bombası salatası,Ak-47 şiş ve içecek olarak molotov kokteyli söyledik
  • herşeyi yer bunlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Premium

silahı mermiyle mi yiyorsunuz mermisiz mi, arkadaşım merminin güzel tat bıraktığını söylüyordu ama hazmı çok zormuş.

Ben direk mermiye kafa atıyorum hocam. Bir sorun olmadı şimdiye kadar.
  • yunan sahil güvenlik botu üzerimize ateş açmıştı, o makinalının sesi falan off, orada yaşadığım duyguları anlatmanın imkanı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 11 Haziran 2013; 23:26:06 >
  • yokluktan silah yiyemiyoz kardeş.Ama pıçağın dadını soracak olursan üstündeki küf oranı %3ü geçmemek şartıyla iyi oluyor.Tabi zevke bağlı birazda %7ye kadar küflü bıçağı yiyen gördüm.
  • şimdi treth gelir o abimsi tavırlarıyla başlar anılara.
  • eskiden tabanca mı vardı,çocukken her gece dayıoğluyla dedemin tüfeklerini kemirirdik..ahh nerde o eski günler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.