Şimdi Ara

Sil Süpürün internet hediyesine güvenmeyin, normal paketinizden yiyebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanılıyor muyum bilmem fakat sil süpürden internet çıktığında hep dikkat ediyorum, biraz hediyeden yerken, biraz normal paketimden yiyor.

Bir değil iki değil, her hediye çıktığında bu dikkatimi çekiyor.

3 aylık 10 gb paket kullanıyorum.

Mesela bu hafta sil süpürden 2 gb sosyal medya çıktı.

Hemen normal paketime baktım, 7.77 Gb

Önceden de bu konudan kılanmış olduğum için deneme amaçlı girdim youtube uygulamasına, ıvır zıvır izlemeye başladım.

Baktım gelen 2 GB hediyeden 80 mb yemiş, ama normal paketimden de 130 mb yemiş.

O zaman hediyenin ne anlamı var?

Sen beni tuzağa düşürüp gereksiz kullanımlar yaptırarak normal paketimi harcamama sebep oluyorsun.

Sen bana hediye vermesen, ben girip de youtube'da gereksiz kedi köpek videoları izlemeyeceğim.

Aynı durumu benim gibi fark eden var mı?

• Bunu ben de yaşadım, aradım sordum, normal internete ek verilen sosyal medya paketinizden yer ama ana paketinizden yemez dediler bana. Ben de sosyal medya paketinden yememesi lazım çünkü hediye günlük ya da haftalık, sosyal medya paketi ise aylık olduğunu söyledim (Turkcell'de böyleydi). Üzgünüz maalesef böyle oluyor falan dediler. Eğer sizde sosyal medya paketi değil de ana paketten yiyorsa sizinkisi daha da ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hediyeleri kullanmak için internet bağlantısını yenilemek gerekiyor yoksa mevcut paketinizden gitmeye devam eder. Sosyal media paketi de sadece belirtilen uygulamalarda geçerlidir. Lakin internete bağlı olduğunuz için telefon diğer uygulamalardan da veri alışverişinde bulunuyor. Bu yüzden normal pakettende gitmesi normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 14 Eylül 2022; 15:50:30 >
  • Bu sorun 3 operatörün 3'ünde de mevcut. Sistemi oturtamadılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olayı yanlış anladınız guys.

Adama sil süpürden sosyal medya için 2gb hediye geliyor. Adam buna guvenip youtube'da takılıyor ama ana paketindeki 10gb'tan düşüyor. Adam sosyal medya sınırsız tarifeyi kullansa haklısınız ama 3 aylık 10gb diye birşey kullanıyor.

Şahsi yorumum. Bunların ne yaptıklarından haberleri yok, sistemleri pert. Şimdi deneme için uygulamadan faturasız hatti faturalıya gecirdim rezilliğe bak.

Sil Süpürün internet hediyesine güvenmeyin, normal paketinizden yiyebilir.

Deneyeceğime pişman oldum. Belli ki hâlâ aynılar. En onemli ihtiyaçlardan birinde bunlara güvenilmez.

• tt ona bakarsan istanbul depreminde kitlenmişti.
    Ne kadar ekmek o kadar köfte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.