Şimdi Ara

sil baştan mı okuyacağım? yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2005 yılında liseyi bitirdim. 4 tane dersten sorumluluk sınavım vardı sınava girmediğim için diplomamı alamamıştım. birkaç arkadaşım bana açıköğretimden sorumluluk sınavlarını verirsen diplomanı alırsın dediler. Bende dün kaydımı yaptırdım. okulumdaki müdür yardımcısınada bu konu hakkında defalarca soru sormama rağmen beni başından sağdı git internet sitesinden oku öğren dedi. fakat sitede bu konu hakkında birşey bulamadım. ne yapmam lazım.. yardımlarınızı bekliyorum

• AOL'den bahsediyorsun sanırım.

Hangi dersleri vereceğini belgelerin sisteme girince göreceksin.8 dönem 192 kredi topladığında ve zorunlu derslerini verdiğinde okul biter.Sil baştan değil kaldığın yerden başlayacaksın.Yalnız 3 yıllık sistemde lise okumuşsun 4 yıllığa tabi olabilirsin.Yani ek dersler gelebilir.Ancak çok zor değil.

Sana verilen kağıttaki öğrenci numarası ve şifre ile sisteme giriş yap.2 ay kadar sonra öğrenciliğin aktif olur.O zaman özelden ulaş, ders seçiminde yardımcı olurum ve mezuniyetin için kesin bir şey o zaman söyleyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 10 Eylül 2011; 9:20:23 >
  • yardımın için teşekkürler hocam sağolasın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.