Harbıden ya 5 yıldır uo oynuyorumsımdıde sılkroada basladım uo da bır laf vardı ultıam onlıne hayat offlıne oyle oldu artık hayatım hayatım kalmadı be amk oyunları yuzunden ama bırakılmıyorkı :d
Yaratıcılığın ve edebi yazın için sğl arkadaşım..Ne kadar mutluyum..Bu oyun bile bizi sanata yönlendirdi ya helal olsun size .....Çok güzel olmuş...eline sağlık
janganın içinde aynalı çarşı anne ben gidiyorum black tiger lara karşı offf ex lerim eyvah.town nun çıkışında vurdular beni rez kaldıramadan dc ettiler beni offf ex lerim eyvah
buda benden
onun silfofstarı var güzelmi güzel taktımı koluna keser mi keser malesef pot u yok onun için hiç mi hiç şansı yok.
janganın içinde aynalı çarşı anne ben gidiyorum black tiger lara karşı offf ex lerim eyvah.town nun çıkışında vurdular beni rez kaldıramadan dc ettiler beni offf ex lerim eyvah
buda benden
onun silfofstarı var güzelmi güzel taktımı koluna keser mi keser malesef pot u yok onun için hiç mi hiç şansı yok.
buda benden