Şimdi Ara

Sıkıştırılmış rar lı dosya AÇILMIYOR? (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Documents by Readdle uygulaması ile turkcealtyazı.org dan indirdiğim rar lı dosyayı açamıyorum, çıkartmak istediğimde rar şifresi istiyor halbuki rarlı dosya da bir şifre mevcut değil. Bu rar lı dosyanın içindeki .srt uzantılı altyazıyı nasıl dısarıya nasıl çıkartabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 27 Ağustos 2018; 9:35:31 >

• Usbsharp uugulamasıyla açabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Onerdiğiniz program icloud daki rar lı dosyayı görmedi bile.

• Up

• Maalesef yapacak bir şey yok, rar dosyaları açılmıyor.
  • Yıllardır bu uygulamayı kullanıyorum. Sizin de işinizi görür 👍🏼

Remote File Manager Basic, Jane Zhanghttps://itunes.apple.com/tr/app/remote-file-manager-basic/id626591824?l=tr&mt=8

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Hocam allah rızası için turkcealtyazi.org dan indirdiğiniz herhangi bir rar lı altyazıyı extract edebilmeyi bir dener misiniz? Denemediğim program kalmadı rar şifresi istiyor her seferinde. Ama aynı rar dosyasını pc den açarken şifre istemiyor hiçbir şekilde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FTP DE ZIP LI DOSYALARI ACMA
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi indirdim ve sorunsuz açıldı 👍🏼

Hocam siz ücretli versiyonu mu kullanıyorsunuz bu uygulamanın? Rar dosyasının üzerine geliyorum ve dediğiniz uygalama da rar lı dosyayı extract etme tuşu bile gözükmüyor open it sekmesi var onu tıklayınca da başka program açmaya yönlendiriyor. Bakın foto da çektim indirdiğim yeşil renkli rar lı altyazıda fermuar gibi bir simge var yani şifreli olduğunu ima ediyor.

Bu arada rar lı dosyayı ipad dinizde hangi uygulama ile indirdiniz? Ben Documents by Readdle kullanıyorum.

• Uygulamanın ücretli versiyonunu kullanıyorum ama rar uzantılı dosyalar için bedava versiyonu da iş görüyor. Ben rar’lı dosyayı da bu uygulamayla indiriyorum.

2 sene önce ben de buna benzer bir sorun yaşamıştım. Telefonu tekrar kurarak sorunum çözülmüştü. Aklınızda olsun 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom77 -- 26 Ağustos 2018; 14:21:18 >
    Hocam siteye hangi browser dan girip indiriyorsunuz? Google chreme dan rar lı dosya indirilmiyor çünkü.

• Safari 😊

Hocam allah razı olsun sorun çözüldü. Safari ile altyazıyı indirince dediğiniz program direk rar dan çıkarttı chrome ile indirmiyordu bile. Tekrar çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 26 Ağustos 2018; 15:01:55 >
  • Sevindim hallolmasına

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.