Şimdi Ara

Sıkıntı yok, problem takımda değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hayatımda ilk defa bir galatasaray maçına gittim şans bu ya takım mağlup oldu yani problem takımda değil, sanırım bende

• quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

yorgunluğu gec zorunlu değişiklikler olmasaydı hic bişi olmazdı alırdık mutlaka macı aydının performansı gözlerimi yaşarttı öte yandan engin eski beceriksiz haline dönmeye baslamıs

Haklısın Aydın kendini baya geliştirmiş. Ama galiba şanssızlık oldu, sakatlandı. Engin takım için çok mücadele ediyor. Koşuyor, top kapmaya çalışıyor ama 2-3 kişinin arasına girince top kaybediyor. Takımda dün yorgunluk belli oluyordu. Özellikle defans hattında. Bizim Elmander gibi önde pres yapan, sırtı dönük oynayabilen bir forvet bulmamiz lazım. Necati her topu eziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Niko-Bellic

quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

yorgunluğu gec zorunlu değişiklikler olmasaydı hic bişi olmazdı alırdık mutlaka macı aydının performansı gözlerimi yaşarttı öte yandan engin eski beceriksiz haline dönmeye baslamıs

Haklısın Aydın kendini baya geliştirmiş. Ama galiba şanssızlık oldu, sakatlandı. Engin takım için çok mücadele ediyor. Koşuyor, top kapmaya çalışıyor ama 2-3 kişinin arasına girince top kaybediyor. Takımda dün yorgunluk belli oluyordu. Özellikle defans hattında. Bizim Elmander gibi önde pres yapan, sırtı dönük oynayabilen bir forvet bulmamiz lazım. Necati her topu eziyor.

şöyle bişi necati ayar etti dün beni cok pozisyon öldürdü engine gelince öküz herif messi gibi harikalar yaratmaya çalısıyor 2-3 kişinin arasına girerek bak selçuğa hic öle bi riske giriomu yok adam dün oynadı soradan melo gibi bir partneri olmayınca yoruldu artık daha napsın bu takım ben anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.