Şimdi Ara

Sıkıcı araba vs Eğlenceli araba???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya niyet ettim bi Toyota Avensis almaya, aralık ayında. Niyetlendiğim günden beri arabanın yorumlarını okuyorum sağda solda, ama hemen her yerde aynı ifade ile karşılaşıyorum (sırf burası değil yurtiçi yurtdışı forumlar, incelemeler, videolar vs) "Arabanın hemen herşeyi iyi hoş ama sıkıcı bir araba" Yaw allah aşkına sıkıcı araba ne demek-eğlenceli araba ne demek? Ben anlayamadım bu işi yani arabanın içinde yanarlı dönerli lambalar mı olması lazım, senle dertleşip konuşması mı lazım, PS3 den araba sürerken multiden MW3 oynatması mı lazım, sen sağa döndüğünde senle şakalaşıp sola gitmesi mi lazım, ne lazım sıkıcı olmaması için bi diyin hele.

Arabanın sıkıcı olduğunu düşünenler de lütfen "eğlenceli" bir araba önersin. Araba sayesinde nasıl eğlendiklerini de bi zahmet anlatsınlar lütfen...

• Yaşam tarzı meselesi bu biraz tutup Mini cooper in verdiği enerjiyle Avensis'i bir tutmamak gerek.

Sıkıcı=Tasarım bayat (Benim için.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uvb007

Yaşam tarzı meselesi bu biraz tutup Mini cooper in verdiği enerjiyle Avensis'i bir tutmamak gerek.

Sıkıcı=Tasarım bayat (Benim için.)
    Sıkıcı araç bence tasarımı sade sadece ulaşım için yapılmış araçlardır örnek : megane 2 böyle kötü bir iç tasarım pek yoktur.

juke dışardan çok eğlenceli fakar içide bir okadar sıkıcı

ds4 ds5 baya eğlenceli geliyor bana
  • Arkadan itişli araba her zaman daha eğlencelidir bence :))

• Sıkıcı =  Sıkıcı araba vs Eğlenceli araba???

Eğlenceli =

• Sıkıcı= Yeni Yaris, Eğlenceli= Yeni Clio

Hilkat garibesi Yaris gibi bir araba da değil Avensis. Ha Avensise sıkıcı dersem eğlenceli Alfa 159 olabilir.

Bu konu tamamen görece bir şeydir. Tasarıma endeksli düşünce yapınız yoksa bu konularla aklınızı hiç yormayın. Ben estetik ve zarafet göstergesi olarak Lancia Delta, Alfa 159-Giulietta gibi araçları baz alırım, başkalarına göre bu arabalar da çirkin gelebilir. Ama o insanların estetik-tasarım beğenisini kendimce önemsemem. (tabi ki Giulietta'ya çirkin deyip de Auris ya da Golf tasarımı yüceltiyorsa örnek vermek gerekirse)
  • kullanımı kolay olan araçlar daha eğlencelidir... deli gibi direksiyon kırarsın oyuncak gibi ordan oraya gider... b sınıfı cogu araba boyledir c de ise durum biraz daha kötü ... d segmenti artık belki 1 -2 araç çıkar onlarda 2.5 üstü mümkünse arkadan itiş...

sıkıcı = kıvrak degil anlamında kullanılmış kısaca...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.