Şimdi Ara

ŞİKE İDDİALARI VE GÖZALTILAR - ANA KONUSU (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.739
Cevap
3
Favori
120.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • boşverin , bu TFF de bulacak belasını eminim , bizim başkan aynen devam etsin çok güzel köşeye sıkıştırıyo TFF yi ... bir konuştu , belgeleri alamıyoruz diyen TFF 2-3 gün sonra belgeleri almaya başladı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MKepo

    Taraftar-Kulüp iç içe FB de, o açıdan tebrik etmek lazım Tehdit etmeye iyi alışmışlar.

     ŞİKE İDDİALARI VE GÖZALTILAR - ANA KONUSU



    Sahaya inip rakip takım futbolcularını falan kesecekler heralde sonra silahlanıp askere karşı savaşacaklar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: evohan

    boşverin , bu TFF de bulacak belasını eminim , bizim başkan aynen devam etsin çok güzel köşeye sıkıştırıyo TFF yi ... bir konuştu , belgeleri alamıyoruz diyen TFF 2-3 gün sonra belgeleri almaya başladı :)


    + lig ertelenmeyecek ve kupa oynanacak diyordu
    kupa ertelendi,ligleride ertelicek mazeretide bulmuş
    çok sıcak yanıyoruz ow yeahhhhhhh


    Ünal Aysal
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D C X L


    quote:

    Orijinalden alıntı: evohan

    boşverin , bu TFF de bulacak belasını eminim , bizim başkan aynen devam etsin çok güzel köşeye sıkıştırıyo TFF yi ... bir konuştu , belgeleri alamıyoruz diyen TFF 2-3 gün sonra belgeleri almaya başladı :)


    + lig ertelenmeyecek ve kupa oynanacak diyordu
    kupa ertelendi,ligleride ertelicek mazeretide bulmuş
    çok sıcak yanıyoruz ow yeahhhhhhh


    Ünal Aysal


    ayenen

    TFF yi kanırta kanırta yaptıracaz bu işi




  •  ŞİKE İDDİALARI VE GÖZALTILAR - ANA KONUSU


    Bambaşkalar, taraftarlarıyla, yöneticileriyle..
  • Şu saatten sonra Fenerlilerin tutunduğu tek dal şu bir gece açıklama gelecek şu şekilde ''PARDON BİR YANLIŞLIK OLMUŞ, AZİZ YILDIRIM SERBEST'' böyle bir saçmalık olmazsa dahada kurtulamaz.
  • İŞTE GEREKÇE...
    Kararda, şüphelilerin üzerlerine atılı suçun niteliği, dosyada bulunan fiziki takip ve telefon görüşme tutanakları, bir kısım şüphelilerin beyanları, diğer belgeler göz önüne alındığında, kuvvetli suç şüphesinin var olduğunu gösteren olguların bulunduğu, ayrıca delillerin tam olarak toplanmadığı, nöbetçi hakimlikçe verilen tutuklama kararlarında herhangi bir isabetsizlik olmadığı ve tutuklanma tarihinden bugüne kadar, dosyadaki delillerde şüpheliler lehine tutuklama sebeplerini kaldıran bir değişiklik bulunmadığı anlaşıldığından yapılan itirazların reddedildiği kaydedildi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: charnel

     ŞİKE İDDİALARI VE GÖZALTILAR - ANA KONUSU


    Bambaşkalar, taraftarlarıyla, yöneticileriyle..


  • quote:

    Orijinalden alıntı: dondurmaci


    Aziz Yıldırım ı günahım kadar bile sevmem. Ama bakın bu sefer haklı. Anadoluya büyük bir takım geldiğinde, protokole bir bakın. Şehrin tüm ileri gelenleri. Ama kesinlikle bilet parası verip gelmişlerdir.

    " FUTBOLDA şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Metris Cezaevinde tutuklu bulunanFenerbahçeSpor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kendisi hakkında tutuklama kararı veren hakimler ile savcı hakkında ağır suçlamalarda bulundu. Yıldırım’ın avukatı Faik Işık, hakim ve savcıların maçlar için yüzlerce bedava bilet istediklerini öne sürerek “Arkadaşlar hakimler savcılara bilet gönderilmiyor, bilet isteniyor. Her maçta 50 , 100 tane. Kamu görevlileri, bulundukları mevki dolayısıyla bilet istiyorlar. Biletler de açık, maraton tribünleri değil” dedi."

    http://www.samanyoluhaber.com/h_618079_Gundem-aziz-yildirim-karsi-ataga-gecti.html


    Bir savcının yaptığı hareketi diğer savcılara genellememek lazım.Her savcı aynı değildir,özellikle son dönemin savcıları öncekilerden çok farklı.Bir Zekeriya Öz ile İlhan Cihaner aynı tutulabilir mi?Bedava bilet imkanlarını abarta abarta kullananlar ile Zekeriya Öz ve Mehmet Berk gibi savcılarımızı karıştırmıyalım.Zekeriya Öz ve Mehmet Berk gibi savcılarımız cesareti ve sabrı son derece takdir edilecek savcılardan.Yakın geçmiş,savcıları tehdit eden iş adamlarıyla dolu,yakın geçmişimiz,ünlü iş adamları tarafından işine gelmeyen savcıların hakimlerin istemedikleri yerlere sürdürülmeleriyle hatta görevden alınması örnekleriyle dolu.Devir değişti,artık hiç birşey eskisi gibi değil,eskiden kurt köpeğin maskarasıydı,artık değil.

    Sadece bu soruşturmadan itibaren değil,askeri casusluk ve diğer başka davalardan beri sürekli savcıları tehdit eden kendini tanrı sanmış sözde iş adamları anladılar bir sonuç alamayacaklarını,ama yinede çıkmış candan ümit kesilmes mantığıyla savcılarla hukuk dışı mücadele etmeyi,savcıları karalamayı düşünüyorlar.Neymiş savcılar bilmem kaç tane bedava bilet almışmış.Akılları sıra santaj yapacaklar eskiden yapabildikleri gibi.Boşuna yırtınmayın,ne eskiden olduğu gibi özel hayatınında verdiği açıklarla santaj yapabileceğiniz savcılar var,nede gönderdiğiniz rus karılarının oyununa gelecek savcılar var.Eskidendi manita ginderip kasede çekmek,ses kaydı tutmak.Eskiden di savcıları hakimleri özel hayatlarında yaptıkları hataları kasde alıp santaj yapmak.

    Bir halt yedin,bunun farkındasın,ve bunun delilleriyle birlikte gözlemklendiğininde farkındasın artık,uzatma,itiraf et,hem Türk Futbolunun hem de Fenerbahçenin en az ceza ile kurtulmasını sağla.Yok uzattıkça uzatacağım dersen,ceza 1 yıl ise katlanır en az 2 yıla.
    Fenerbahçesiz bir lig Galatasaray için de iyi değildir diğerleri için de iyi değildir,yalnız adaletin kestiği parmak acımaz.Varsa bir suç görmezden gelinecek değil kulübün adı Fenerbahçe,başkanının adı Aziz diye.Hem TFF görmezden gelse UEFA göz yummaz,Türkiye çok zarar görür.
    Seni ziyarete gelen birkaç dostunun da söylediği gibi,istifa et ve Fenerbahçeli diğer yöneticilerin haber olmadan ben yaptım de,kulüp en az zararşla kurtulsun,kendi menfeatlerin için Fenerbahçeyi ve taraftarlarını kulllanma.
    Hala aynı oyunlar peşindesin,daha önce birkaç kez yaptığın gibi;istifa ediyorum bırakıyorum numarası ve ayarlı birkaç kişinin amigoluğunda " Aziz Başkan Bizi Bırakma " sloganları attırma oyunu.Sonra da taraftar beni istiyor o halde vazgeçtim bırakmıyorum numarası...Aklınca senden sonra Başkanlığa hazırlananları bitirme engelleme taktiği,taktiğin...

    Aziz Başkan,sen de farkındasın,bitti,buraya kadarmış.Sen de biliyorsun bütün yaptıkların kayıt altına alınmış,deliller çok sağlam,en yakınındakiler bile emniyet istihbaratına çalışmış sen geç anladın,hatta savcılıkta anladın.O en yakınındakiler de sen en yakınında iken,Hakan Bilal Kutlualp ve Sadettin Saran'ı en uzağa attığının,ve birgün kendilerine de aynısını yapacağının farkındalar idi,işte o yüzden seni bitirdiler,sen onları zaten bir gün bitirmeden.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: charnel

     ŞİKE İDDİALARI VE GÖZALTILAR - ANA KONUSU


    Bambaşkalar, taraftarlarıyla, yöneticileriyle..


    olur şismesi çıkarsz bende alırım
  • Beyler fanatiklik almış başını gitmiş bu ülkede. Fenerliler hala "Şike yapmadık, maçları izleyin nasıl da mücadele ettik" falan diyorlar. Ya Galatasaray ligi kaçıncı bitirmiş, tarihinin en kötü sezonunu geçirmiş ona rağmen ben çıkıp da "Galatasaray bu sene hiçbir maçta şike yapmadı izledim, hepsinde mücadele ettik" DİYEMEM. Biz nerden bilelim kimin şike yaptığını kimin teşvik verdiğini? Babamızın oğlu mu bu yöneticiler? Hepsinde peygamber ahlakı mı var? Nasıl bu kadar körü körüne hayatlarında hiç tanımadıkları adamları savunurlar anlamış değilim. Şimdi Aziz Yıldırım tutuklu ve hiçbir Fenerbahçeli şike yaptığını düşünmüyor. Bu adam yarın mahkemede "evet şike yaptım" dese ne olacak? Gerçi o zaman da " yapmış ama Fenerbahçe için yapmış adam, ne kadar fedakarmış" falan denirse şaşırmam. İnsanlar 7/24 gözünün önündeki evladının hırsız olduğunu bile göremiyor, oğlu itiraf ettiği halde "baskıdan öyle söylemiştir benim oğlum yapmaz" diyor, insan evladını tanı(ya)mıyor bu devirde biz tutmuşuz hakkında hiçbir fikrimizin olmadığı adamları savunur olmuşuz.

    Birde şu husus var söylemek istediğim, fenerbahçeli futbolcular " alnımızın teri delilimiz" diyorlar. Alnınızın terine sonuna kadar saygım var ayrıca hiçbir maçta şike YAPILMAMIŞ da olabilir ama yasa "şike, teşvik teklif etmek bile şike yapmaktır" diyor. Eğer fenerbahçeli yöneticiler teklif aşamasına kadar gelip başarısız olduysa da alnınızın terinin hesabını onlardan sorun. Çünkü nede olsa bu yasa çıkarken en büyük desteği onlar vermiş ;)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: replastone

    Beyler fanatiklik almış başını gitmiş bu ülkede. Fenerliler hala "Şike yapmadık, maçları izleyin nasıl da mücadele ettik" falan diyorlar. Ya Galatasaray ligi kaçıncı bitirmiş, tarihinin en kötü sezonunu geçirmiş ona rağmen ben çıkıp da "Galatasaray bu sene hiçbir maçta şike yapmadı izledim, hepsinde mücadele ettik" DİYEMEM. Biz nerden bilelim kimin şike yaptığını kimin teşvik verdiğini? Babamızın oğlu mu bu yöneticiler? Hepsinde peygamber ahlakı mı var? Nasıl bu kadar körü körüne hayatlarında hiç tanımadıkları adamları savunurlar anlamış değilim. Şimdi Aziz Yıldırım tutuklu ve hiçbir Fenerbahçeli şike yaptığını düşünmüyor. Bu adam yarın mahkemede "evet şike yaptım" dese ne olacak? Gerçi o zaman da " yapmış ama Fenerbahçe için yapmış adam, ne kadar fedakarmış" falan denirse şaşırmam. İnsanlar 7/24 gözünün önündeki evladının hırsız olduğunu bile göremiyor, oğlu itiraf ettiği halde "baskıdan öyle söylemiştir benim oğlum yapmaz" diyor, insan evladını tanı(ya)mıyor bu devirde biz tutmuşuz hakkında hiçbir fikrimizin olmadığı adamları savunur olmuşuz.

    Birde şu husus var söylemek istediğim, fenerbahçeli futbolcular " alnımızın teri delilimiz" diyorlar. Alnınızın terine sonuna kadar saygım var ayrıca hiçbir maçta şike YAPILMAMIŞ da olabilir ama yasa "şike, teşvik teklif etmek bile şike yapmaktır" diyor. Eğer fenerbahçeli yöneticiler teklif aşamasına kadar gelip başarısız olduysa da alnınızın terinin hesabını onlardan sorun. Çünkü nede olsa bu yasa çıkarken en büyük desteği onlar vermiş ;)


    topicteki en güzel mesajlardan biri keşke herkes senin gibi düşünse(fenerlliler) bu tarz konularda

    ve bence bu fanatiklik tam anlamıyla cahillikten,barbarlıktan başka birşey değildir fanatik adam takımının arkasında durur ama bişeyler varsada arkasını arar ben şike iddaları ortaya atıldığı günden beri diyorum eğer olurda gs şike yapmış denilirse(misal) düşürülsün böyle şeyin fanatikliği olmaz çünkü




  • quote:

    Orijinalden alıntı: replastone

    Beyler fanatiklik almış başını gitmiş bu ülkede. Fenerliler hala "Şike yapmadık, maçları izleyin nasıl da mücadele ettik" falan diyorlar. Ya Galatasaray ligi kaçıncı bitirmiş, tarihinin en kötü sezonunu geçirmiş ona rağmen ben çıkıp da "Galatasaray bu sene hiçbir maçta şike yapmadı izledim, hepsinde mücadele ettik" DİYEMEM. Biz nerden bilelim kimin şike yaptığını kimin teşvik verdiğini? Babamızın oğlu mu bu yöneticiler? Hepsinde peygamber ahlakı mı var? Nasıl bu kadar körü körüne hayatlarında hiç tanımadıkları adamları savunurlar anlamış değilim. Şimdi Aziz Yıldırım tutuklu ve hiçbir Fenerbahçeli şike yaptığını düşünmüyor. Bu adam yarın mahkemede "evet şike yaptım" dese ne olacak? Gerçi o zaman da " yapmış ama Fenerbahçe için yapmış adam, ne kadar fedakarmış" falan denirse şaşırmam. İnsanlar 7/24 gözünün önündeki evladının hırsız olduğunu bile göremiyor, oğlu itiraf ettiği halde "baskıdan öyle söylemiştir benim oğlum yapmaz" diyor, insan evladını tanı(ya)mıyor bu devirde biz tutmuşuz hakkında hiçbir fikrimizin olmadığı adamları savunur olmuşuz.

    Birde şu husus var söylemek istediğim, fenerbahçeli futbolcular " alnımızın teri delilimiz" diyorlar. Alnınızın terine sonuna kadar saygım var ayrıca hiçbir maçta şike YAPILMAMIŞ da olabilir ama yasa "şike, teşvik teklif etmek bile şike yapmaktır" diyor. Eğer fenerbahçeli yöneticiler teklif aşamasına kadar gelip başarısız olduysa da alnınızın terinin hesabını onlardan sorun. Çünkü nede olsa bu yasa çıkarken en büyük desteği onlar vermiş ;)


    İmzamı atarım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: replastone

    Beyler fanatiklik almış başını gitmiş bu ülkede. Fenerliler hala "Şike yapmadık, maçları izleyin nasıl da mücadele ettik" falan diyorlar. Ya Galatasaray ligi kaçıncı bitirmiş, tarihinin en kötü sezonunu geçirmiş ona rağmen ben çıkıp da "Galatasaray bu sene hiçbir maçta şike yapmadı izledim, hepsinde mücadele ettik" DİYEMEM. Biz nerden bilelim kimin şike yaptığını kimin teşvik verdiğini? Babamızın oğlu mu bu yöneticiler? Hepsinde peygamber ahlakı mı var? Nasıl bu kadar körü körüne hayatlarında hiç tanımadıkları adamları savunurlar anlamış değilim. Şimdi Aziz Yıldırım tutuklu ve hiçbir Fenerbahçeli şike yaptığını düşünmüyor. Bu adam yarın mahkemede "evet şike yaptım" dese ne olacak? Gerçi o zaman da " yapmış ama Fenerbahçe için yapmış adam, ne kadar fedakarmış" falan denirse şaşırmam. İnsanlar 7/24 gözünün önündeki evladının hırsız olduğunu bile göremiyor, oğlu itiraf ettiği halde "baskıdan öyle söylemiştir benim oğlum yapmaz" diyor, insan evladını tanı(ya)mıyor bu devirde biz tutmuşuz hakkında hiçbir fikrimizin olmadığı adamları savunur olmuşuz.

    Birde şu husus var söylemek istediğim, fenerbahçeli futbolcular " alnımızın teri delilimiz" diyorlar. Alnınızın terine sonuna kadar saygım var ayrıca hiçbir maçta şike YAPILMAMIŞ da olabilir ama yasa "şike, teşvik teklif etmek bile şike yapmaktır" diyor. Eğer fenerbahçeli yöneticiler teklif aşamasına kadar gelip başarısız olduysa da alnınızın terinin hesabını onlardan sorun. Çünkü nede olsa bu yasa çıkarken en büyük desteği onlar vermiş ;)
    Fenerbahçeli futbolcuların bahsettiği "alın teri" konusunda bir söz de ben söyleyeyim. Şimdi Fenerbahçe 82 puan, Trabzonspor da 82 puan.

    Şimdi, "Saçmalıyor, bir şey anlamadım" demeyin. Derdimi kurgulayarak anlatacağım. İşte senaryom, sanki FB 82 puanda, TS 70 puanda ve diyelim FB'nin 3 maçı şüpheli. 3 çarpı 3 puan, eşittir 9 puan. Düş bunu, FB 73 puan varsayalım. Ve Fenerbahçeli futbolcular şunu diyor "Bakın biz şüphelere rağmen hala 3 puan öndeyiz. Hak ettik. Şampiyonuz. Nokta senaryo bu.

    Şu anda lig maratonu sonucu bu anlattığıma benzermiş gibi, Fenerbahçeli futbolcular "En Büyük Delilimiz Alın Terimiz" diyor. Ne alaka.

    Şimdi gerçeğe dönelim. Aslında FB 1 puan kaybetse şampiyonluk gitmişti. 1 puan bile düşünün. Puanlar eşit. FB'nin puanı 81 olsa, TS şampiyon. Eğer FB yöneticileri maçları ayarladıysa, bu haksızlık değil de nedir? Şimdi Trabzonsporlu futbolcular da çıkıp "En Büyük Delilimiz Alın Terimiz" dese, kim ne diyebilir? Diyemez.

    Not: -TS yöneticilerinin şike teşebbüsü şüphesi doğruysa bu suçtur ve ceza verilmesi gerekir. Fakat sadece teşebbüs olduğu için TS ekstra puan almamıştır, yani puan cetveli TS cephesinde haksız şekilde değişmedi. %90 böyle, bunun tersi ihtimali düşük. Baştan söyleyeyim de "TS de yaptı! TS de yaptı!" denmesin.-




  • Adamlar artık ağlayarak işi kurtarmaya çalışıyor ama yemezler
    onlara ismail ykdan geliyor

    ağlamayan bebeğe süt vermezler bu böyle





  • Ben önümüzdeki hafta fenerbahçenin düşürüleceğini düşünüyorum. Eğer düşürülmezse bir daha da düşürülmezler. Çünkü savcılık delilleri vermiş ya düşürecekler yada düşürmeyecekler. Lig ertelemesi vs olursa bilinki aydınlar başta olmak üzere tff de türk futboluda bitmiştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalwebnet

    Ben önümüzdeki hafta fenerbahçenin düşürüleceğini düşünüyorum. Eğer düşürülmezse bir daha da düşürülmezler. Çünkü savcılık delilleri vermiş ya düşürecekler yada düşürmeyecekler. Lig ertelemesi vs olursa bilinki aydınlar başta olmak üzere tff de türk futboluda bitmiştir.



    UEFA denilen bir kurum var biliyorsun değil mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: replastone

    Beyler fanatiklik almış başını gitmiş bu ülkede. Fenerliler hala "Şike yapmadık, maçları izleyin nasıl da mücadele ettik" falan diyorlar. Ya Galatasaray ligi kaçıncı bitirmiş, tarihinin en kötü sezonunu geçirmiş ona rağmen ben çıkıp da "Galatasaray bu sene hiçbir maçta şike yapmadı izledim, hepsinde mücadele ettik" DİYEMEM. Biz nerden bilelim kimin şike yaptığını kimin teşvik verdiğini? Babamızın oğlu mu bu yöneticiler? Hepsinde peygamber ahlakı mı var? Nasıl bu kadar körü körüne hayatlarında hiç tanımadıkları adamları savunurlar anlamış değilim. Şimdi Aziz Yıldırım tutuklu ve hiçbir Fenerbahçeli şike yaptığını düşünmüyor. Bu adam yarın mahkemede "evet şike yaptım" dese ne olacak? Gerçi o zaman da " yapmış ama Fenerbahçe için yapmış adam, ne kadar fedakarmış" falan denirse şaşırmam. İnsanlar 7/24 gözünün önündeki evladının hırsız olduğunu bile göremiyor, oğlu itiraf ettiği halde "baskıdan öyle söylemiştir benim oğlum yapmaz" diyor, insan evladını tanı(ya)mıyor bu devirde biz tutmuşuz hakkında hiçbir fikrimizin olmadığı adamları savunur olmuşuz.

    Birde şu husus var söylemek istediğim, fenerbahçeli futbolcular " alnımızın teri delilimiz" diyorlar. Alnınızın terine sonuna kadar saygım var ayrıca hiçbir maçta şike YAPILMAMIŞ da olabilir ama yasa "şike, teşvik teklif etmek bile şike yapmaktır" diyor. Eğer fenerbahçeli yöneticiler teklif aşamasına kadar gelip başarısız olduysa da alnınızın terinin hesabını onlardan sorun. Çünkü nede olsa bu yasa çıkarken en büyük desteği onlar vermiş ;)


    Onu diyorlar bile

     ŞİKE İDDİALARI VE GÖZALTILAR - ANA KONUSU




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0RK


    quote:

    Orijinalden alıntı: replastone

    Beyler fanatiklik almış başını gitmiş bu ülkede. Fenerliler hala "Şike yapmadık, maçları izleyin nasıl da mücadele ettik" falan diyorlar. Ya Galatasaray ligi kaçıncı bitirmiş, tarihinin en kötü sezonunu geçirmiş ona rağmen ben çıkıp da "Galatasaray bu sene hiçbir maçta şike yapmadı izledim, hepsinde mücadele ettik" DİYEMEM. Biz nerden bilelim kimin şike yaptığını kimin teşvik verdiğini? Babamızın oğlu mu bu yöneticiler? Hepsinde peygamber ahlakı mı var? Nasıl bu kadar körü körüne hayatlarında hiç tanımadıkları adamları savunurlar anlamış değilim. Şimdi Aziz Yıldırım tutuklu ve hiçbir Fenerbahçeli şike yaptığını düşünmüyor. Bu adam yarın mahkemede "evet şike yaptım" dese ne olacak? Gerçi o zaman da " yapmış ama Fenerbahçe için yapmış adam, ne kadar fedakarmış" falan denirse şaşırmam. İnsanlar 7/24 gözünün önündeki evladının hırsız olduğunu bile göremiyor, oğlu itiraf ettiği halde "baskıdan öyle söylemiştir benim oğlum yapmaz" diyor, insan evladını tanı(ya)mıyor bu devirde biz tutmuşuz hakkında hiçbir fikrimizin olmadığı adamları savunur olmuşuz.

    Birde şu husus var söylemek istediğim, fenerbahçeli futbolcular " alnımızın teri delilimiz" diyorlar. Alnınızın terine sonuna kadar saygım var ayrıca hiçbir maçta şike YAPILMAMIŞ da olabilir ama yasa "şike, teşvik teklif etmek bile şike yapmaktır" diyor. Eğer fenerbahçeli yöneticiler teklif aşamasına kadar gelip başarısız olduysa da alnınızın terinin hesabını onlardan sorun. Çünkü nede olsa bu yasa çıkarken en büyük desteği onlar vermiş ;)


    Onu diyorlar bile

     ŞİKE İDDİALARI VE GÖZALTILAR - ANA KONUSU



    Adamın adına bakarmısınız HUZUNBAZ :D




  • Benim anladığım federasyon kanaate göre düşürebilir. Oldu da yargıdan aklanarak çıktılar federasyon bunu karşılayamaz diyorsunuz. Neden karşılasın ki? Ben delilleri inceledim baktım şike yaptığı yönünde karara vardım. Yargı bizi bağlamaz der olur biter. Çünkü TFF özerk bir kuruluş yargının alacağı karar tff yi bağlamaz. Ha şu var tff daha önceleri özerkmiş ama artık fenerbahçeye bağlı bir kurum gibi çalışır oldu.
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.