|
Şikayetvar, 2021'in en çok şikayet edilenlerini açıkladı
-
-
Alttaki haritada yanlışlık var gibi. Haritaya bakıyorsun Muğla içinde 67,8 yazıyor İstanbul gibi. O zaman 1. sırayı paylaşmalı. Ama üstteki sıralamada ilk 5 te görünmüyor. Koyuluk rengi 67,8 gibi değil. Garip.
-
devlet büyüklerinin yapmadığını özel sektör yapıyor; ben olsam devlet olarak bu firmayı denetim mekanizması olarak kendime bağlardım...
-
Papara mi. Neden şikayet edilmiş ki. Kullanmayalım o halde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TurkTelekom yine masada dostlar 😂
Değişir mi tabiki hayır 😂
Ne yalan diyeyim 2021'de çok sıkıntılı olmasa da mağduriyet yaşadım, fakat aklıma nedense bu tip bir siteye gidip yardırmak gelmedi, bu sitelerde cavlağı basıp yaygara çıkarınca ilgili firmaların hızlıca sorunu çözdüğünü bizzat gördüm umursanmadan yazılıp çizildiği de olmuştu.
Burada dikkatimi çeken benim gibi olanlar yani işini görsün görmesin buraya yazmaya üşenen yada fırsatı olmayanların yüzdesi ne kadardır acaba. :)))
Allah firmaların eline düşürmesin ne diyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 4 Şubat 2022; 20:19:53 >
-
Xiomiyi sevdiğimden değil ancak çok fazla ürün kalemi var markanın. Samsung'un telefon olarak adlandırılması garip geldi mesela, şikayetlerde başlığı Samsung diye biliyorum çünkü ama omlarında da çok fazla ürün kalemi var ve daha çok tercih ediliyor normal evlerde bile. Tabi xiaomi telefonları sıkıntı çıkarma oranı elbette yüksek olsa da bu başlıkta sadece telefon yoktur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla adamlar bir redmi note 4 yapmış kullandığım en fp telefon 5 sene oldu
-
Paparanın kökenini iyi araştır kullanmamak için tek bir sebep yeter.
-
"En çok merak edilen markalar" ne alaka? "Şikayet edilen" mi demek istediniz?
-
vaaayyy demek ki baya xiaomi kullananlar var.
-
Gümüşhane ve Bayburt'daki sıkıntılar neydi acaba :D
-
Xiomi piyasaya çıkmasaydi Samsung bize geçirmeye devam edecekti. Adamlar ilk mobil sektöründe daha sonra da onlarca sektörde f/p standartı oluşturdu.
Ayrıca piyasada en çok satılan telefon yine xiomi hâliyle şikayet sayısı da buna bağlı artiyor. Her bütçeye göre f/p ürünleri var. Bence burada telefon dışındaki ürünler de şikayetlere oldukça yansımış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türktelekomun birinci olcağına emindim. Berbat bir şirket adında Türk olmasından utanıyorum araplarda kötüydü bankalara geçti daha kötü şimdi her şey müşterinin hatası derler faturayı köklerler yatırım yapmazlar hiç adsl 24mbit e kadar destekler vermezler upload 2mbite kadar destekler vermezler VDSL upload 40 mbite kadar destekler vermezler sana ip değil de havuz ipsi verirler her site capthca sorar bu yüzden hala ipv4 kullanır v6 ya geçme için en ufak hamleleri yoktur her şeyde en kötüsü bunlar
-
o zaman belli firmalara şikayet yazamazdın
-
binance ve papara :-)
Muhtemelen X coin cüzdana Y coin transfer yapanlar ve parası blockchain denizinde kaybolanlar
-
trendyol daki kredi kartlarınız başkasının elinde arkadaşlar. sikayetvar.com a direk girin bakın. 1. ayın 27 sinde saat 2107 civarında kredi kartım trendyol a kayılı idi. takır takır alış veriş yapılmaya başlandı. allahdan bankamın bildirimi hemen düştü. önce kartı iptal ettik sonra yapılan siparişleri iptal ettik.
trendyolu aradım bana ne dedi biliyormusunuz?
kayıtlı kredi kartı bilgilerinizi sitemize girmeyin.
şifrenizi değiştirin
adresinizi silin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kredi kartınızı iptal ettirin
eeee senin güvenliğin nerede trendyol?
TurkTelekom yine masada dostlar 😂
|
Xiomi piyasaya çıkmasaydi Samsung bize geçirmeye devam edecekti. Adamlar ilk mobil sektöründe daha sonra da onlarca sektörde f/p standartı oluşturdu. Ayrıca piyasada en çok satılan telefon yine xiomi hâliyle şikayet sayısı da buna bağlı artiyor. Her bütçeye göre f/p ürünleri var. Bence burada telefon dışındaki ürünler de şikayetlere oldukça yansımış. |
trendyol daki kredi kartlarınız başkasının elinde arkadaşlar. sikayetvar.com a direk girin bakın. 1. ayın 27 sinde saat 2107 civarında kredi kartım trendyol a kayılı idi. takır takır alış veriş yapılmaya başlandı. allahdan bankamın bildirimi hemen düştü. önce kartı iptal ettik sonra yapılan siparişleri iptal ettik. trendyolu aradım bana ne dedi biliyormusunuz? kayıtlı kredi kartı bilgilerinizi sitemize girmeyin. şifrenizi değiştirin adresinizi silin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kredi kartınızı iptal ettirin eeee senin güvenliğin nerede trendyol? |
valla adamlar bir redmi note 4 yapmış kullandığım en fp telefon 5 sene oldu |
|
Alttaki haritada yanlışlık var gibi. Haritaya bakıyorsun Muğla içinde 67,8 yazıyor İstanbul gibi. O zaman 1. sırayı paylaşmalı. Ama üstteki sıralamada ilk 5 te görünmüyor. Koyuluk rengi 67,8 gibi değil. Garip.
|
Benzer içerikler
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- instagram dondurma
- spotify link kısaltma
- fake fotoğraf sorgulama
- apple watch whatsapp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X