Şimdi Ara

Şikayetimi nereye iletebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün erkek arkadaşımla bir kafeye gittik gidince kimse ilgilenmedi sonrasında erkek arkadaşım kalktı tavla çay ve kahve söyledi elemanın birine neyse tavlayı aldı geldi getirecekler dedi sonra yarım saat neredeyse bekledik gelmeyince ben lavaboya gideyim ordan da söylerim dedim neyse gittim bakar mısınız? Dedim sonra bizim çayla kahve vardı bugün getirecek misiniz inşallah dedim patron varmış durumu anlattım teşekkür ederim size vs dedi neyse geçtim oturdum ondan sonra patron geldi işte kim dedi bizde bilmiyoruz yanına gittim söyledim dedi erkek arkadaşım Adam 2 eleman almış gelmiş anlatıyorduk işte bağırmaya başladı bunlar 1 yıldır yanımda bir kere yalan söylemediler siz yalancısınız defolun diye üstümüze yürüdüler erkek arkadaşımı köşeye çekecekti dövmek için polisi arıyordu tam bir tanesi vurdu erkek arkadaşıma ama böyle bir terbiyesizlik yapılmamalı bizim günümüzü mahvettiler hemde Onurumuz gururumuzla oynadılar bunu ben şikayet etmek istiyorum yanlarına kalmamalı yapılan nereye şikayet edebilirim lütfen akıl verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xeşke nokta koymayı bilsn hewal
  • SDaisy S kullanıcısına yanıt
    tam polis'i arıyordum demişsiniz polis'i aramalıydınız zaten. Yanında kız arkadaşı varken bir erkeğe vurabilecek kadar şerefsiz insanlar var ne yazık ki

diğer ihtimal ise eşi dostu arayıp mekanı basıp ağızlarını burunlarını kırmak ama erkek arkadaşınızın o an tepki vermediğinden yola çıkarak böyle biri olmadığını düşünüyorum artı böyle bir şey yapmak olayların büyümesine ve birilerinin yaralanması ya da ölmesine yol açabilir. Polise gidip darp ve hakaretten şikayette bulunun ve şikayetiniz geri almayın polis barıştırmaya çalışır genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 6 Aralık 2015; 11:57:34 >
  • Aradık çevremizi 10 kişi çevrelediler erkek arkadaşıma vurdular köşeye çekmeye çalışıyorlardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de türkçe konuşabilsen bizde anlayacağız ne anlatmak istediğini
  • türkiyede hak hukuk sistemi yok anca sayıca üstün olacak şekilde adam toplayıp döverek şikayetini iletebilirsin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nereye Şikayet Edebilirim ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.