Bildirim
Şikayet :( 15 dakika önce bişey yazdım şimdi liste
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
admin amcaların beğenmemişlerdir belki.. -
Teknik yardım bölümüne taşınmış:) -
Mesajınızın silinip silinmediği yada nereye gittiğini profil'inize girip bakabilirsiniz.. -
şikayeti aslında benim yapmam gerekirdi.meteceri arkadaşım problemin tam bir teknik yardım sorunu iken donanım genele açmışsın.Lütfen topiclerinizi açmazdan evvel nereye ait olduğunu düşünüp oraya açın.Donanım genel bölümü daha çok yeni çıkan donanımların konuşulduğu,donanım tavsiyelerinin alınıp verildiği ve donanımla alakalı görüşlerin tartışıldığı genel bir bölümdür.Donanım genel bölümü daha çok okunuyor diye herkes donanım genele açıyor malesef.halbuki teknik yardım bölümüde gayet çok okunan bir bölüm ve sorunlarınız için var.Böyle olursa bizlerinde işi kolaylaşmış olur.saygılar. -
Ayrıca bu tür mesajları buraya değilde konu dışı,gereksiz forum başlıklarına atın lütfen.. -
aynen katılıyorum..yeri burası değil...
quote:
Orjinalden alıntı: HaLLowMaN
Ayrıca bu tür mesajları buraya değilde konu dışı,gereksiz forum başlıklarına atın lütfen..
-
bonser ortalıkta necromancer gibi geziniyorsun valla -
quote:
Orjinalden alıntı: bonser24
aynen katılıyorum..yeri burası değil...
quote:
Ayrıca bu tür mesajları buraya değilde konu dışı,gereksiz forum başlıklarına atın lütfen..
+1 -
ne alakaa...
quote:
Orjinalden alıntı: knunt
Teknik yardım bölümüne taşınmış:)
-
quote:
Orjinalden alıntı: bonser24
ne alakaa...
quote:
Orjinalden alıntı: knunt
Teknik yardım bölümüne taşınmış:)
horta gelmişsin arkadaş
-
son günlerde çok arttı bu hort vakaları
sıcaklar diyorum başka bir şey demiyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: TRQX
son günlerde çok arttı bu hort vakaları
sıcaklar diyorum başka bir şey demiyorum
Bende okumaya başladım baştan
Bakıyom ne dio bunlar, şaşırmışlar die
-
quote:
Bir yanlışlıklar silsilesidir gidiyor. Aslında konunun yanlış yere açılmasıyla sorunun çözüm şansınıda azaltıyor arkadaş farkında değil. Belki senin sorununun çözümünü bilen birisi teknik yardımda dolanıyordu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X