Şimdi Ara

Sık Sık Başarısız Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1-) Bugün ehliyet sınavım vardı.Rampa,paralel park,u dönüşü,ani fren,geri geri gitmeyi yaptım geriye bir tek L parkla trafiğe çıkmak kaldı.Çıktım trafiğe eğitimde her zaman kırmızı yanan ışık bu sefer kontrollü geçiş yanıyordu.Lambanın orda iki yaya, yaya geçidinden geçerken durdum sonra kaldırırken istop ettim.Sonra ilerledim Yol hakkı benimken sürücelerden 2 kişi bana yol vermedi.Arkamdaki hocalar bağırmaya basladılar.Bunlar nasıl ehliyet almış diye çünkü kimse yol vermiyordu.Ben de dur kalk dur kalk ilerlerken ikinci istopu ettim.Elendim tabii.Sağ çek dediler sağa çektim.Önümzdeki araç park yapıyordu.Adam hiç arkasına bakmıyordu.Nerdeyse bizim arabaya çarpacacktı.Kornoya uzun süre bastım.Yanımdaki hoca arabadan inip öndeki sürücüye bağırmaya başladı.Gormüyor musun araca çarpacaksın diye.Sanki bana özel hiçbir kurala uymayan surücüler bana denk gelmişti.Haliyle iki istoptan elendik.Hocada sende cok kısmetsizmişsin dedi.Ben ise kızamadım bile.Hocaya sordum neden kırmızı değilde kontrollü geçiş yanıyor dedim bizim haberimiz yok dedi.Yol vermediler dedim Trafikte böyle insanlar oluyor dediler.

    2-) Bütün gün ders çalışmama rağmen Mat 2'den kaldım.Yaparım dediğim soruları bile yapamadım.

    3-) Belki 10 yıldır İngilizce göruyorum hala daha öğrenemedim. Bu yaz kursa gittim bir iki bir sey kattı ama hala daha aynı.Tenseleri biliyorum ama konuşma esnasında yanlış tense kullanıyorum.

    4-) Yine bir gün okuldan eve rutinimi gerçekleştirirken bir kizın beni kestiğini gördüm.Sınıftan bir kızın bundan haberi oldu.Kızı ona tarif ettim.Tanıyorum dedi şaşırdım.Aldım telefon numarasınını bir şekilde tanıştım.Sohbeti ilerlettik.Sonra kız benden soğudu(Neden bilmiyorum).Bende ilgilenmemeye başladım bir gün kiz bana mesaj attı "Selam,Anzi benden nefret ediyor musun?" şeklinde ben de böyle bir şey olmadığını anlattım.Sohbeti gene ilerlettik Kıza çıkma teklifi ettim kabul etmedi.3 ay sonra özür diledi Seni sevdiğimi sanmıştım özür dilerim diye.Sonra başka kızla tanıştım ilk kız buna Anzi kızlara cok meraklı gibi bir sey demiş yani ikiciside olmadı.

    5-)20 yasındayım daha hiç sevgilim olmadı.Bir kızin elini tutamadım.Beni seven oldu ama yapamadım.Benim sevdiğim oldu o kabul etmedi.Hala beni reddeden kızı seviyorum 3 yıl mı oldu 4 yıl mı saymayı bıraktım.

    6-)Arkadaslarımla aram iyi değil.Ben sessiz,aşırı tip olmayan,efendi bir insanım.Yani etrafım öyle söyler.Arkadaşlarımda öyledir ama benim kadar sessiz değillerdir.Kimse beni arayıp sormaz öyle çok yakın diyebilecegim insan yok.

    7-) 101 oynarız kaybedirim,santranc oynarım kaybedirim,maç yaparım kaybederim.

    8-)Müzik kullağım hiç yoktur.Dinlemeyi severim ama çalamam.

    9-) Resme biraz yeteneğim var ama gercekçi çizemiyorum.Anime karakterleri daha kolayıma geliyor ama kafamdan çizemiyorum.Bakarak çizebiliyorum.

    10-)Askeri sınavlara girdim.Sınavı,sporu,mülaktı geçtik sağlık tan elendik.

    Şimdi ben ne yapayım moralim çok bozuk.Ehliyeti alamazsın,Sınavdan kalırsın,Bir şeyi becermez mi bir insan.Kafayı yemek üzereyim.İntiharı düşünüyorum çünkü bu aşırı derece özgüven eksikliği oluştu.Üstüne birde içedönük bir karakter,asosyal olmak,berbat insan ilişkileri,liseden bozma bir üniversite.Yalnız olmak,kötü akrabalar.Hayatta hiçbir sey yolunda değil.Sadece ailem hayatta sağlıktalar.Basımızı sokacak evimiz var.Ben ise şu sıralar hastayım uyanırken titreyerek uyanıyorum,Sabah kalkarken ateşim oluyor boğazım şiş ağrıyor.Hayatı sorgulamaktan gözüme uyku girmiyor.Dün bu dünyadaki amacım ne dedim bulamdım.İnsanlar çok neşeli sanki Tanrı beni yaratırken bir şeyimi eksik tutmuş gibi.Yazım hataları için özür dilerim.Yorumunuz benim kçin çok önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Herşey daha da çok kötüye gittiğinde sabret çünkü orası herşeyin değişeceği noktadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayat böyle. tekrar deneyeceksin daha iyi deneyeceksin ve kazanacaksın bebeğim.

    sonraki ehliyet sınavına giriyorsun daha profesyonel inanılmaz dikkatli şekilde, bahane bulmuyorsun geçiyorsun sınavını.

    dersine sadece gündüz değil gece de çalışacaksın.

    neden öğrenemediğini otur düşün, nasıl öğrenebileceğini düşün ve onu kovala.

    sevdiğin kıza seni seviyorum bebek hadi birlike olalım de

    arkadaşlarına bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle biri ağzını açar açmaz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah diye bağır her seferinde

    evde 101, satranç, maç taktikleri çalış kondisyon falan çalış

    müzik işi zor iş dans etmeyi öğren

    çizersin sadece çiz

    savaşma seviş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darendeli Veli

    Herşey daha da çok kötüye gittiğinde sabret çünkü orası herşeyin değişeceği noktadır.
    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.