Şimdi Ara

sık sık alıp başımı gitmek istiyorum bu diyardan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeter artık, nere olursa alıp başımı gitmek istiyorum.göçmen kuşlara özeniyorum sürekli , nereye gideceklerini bilmeden uçuyorlar ya.. evsizlere bakıyorum mesela, kendimden nefret ediyorum.her şey hazır, kendimi parazit gibi hissediyorum.halbuki ben kendi hayatımı kazanmak istiyorum, sıfır var ya sıfır? sıfırdan başlamanın ne demek olduğunu öğrenmek hayatın ne olduğunu anlamak istiyorum.

neden yaşadığımı bilmek istiyorum vesselam..

sonra hayaller başlıyor.keşke'yle başlayan cümleler..bir gemi olsa diyorum kaçak binip gitsem, sonrası kendiliğinden gelir diyorum.yaşamak için öldürmek vardır doğanın özünde, bunu yaşamak istiyorum.kendi ekmeğimi kazanmak, kendi ayaklarım üzerinde durabilbek , bunu burada da yapabilir miyim? evet. ama o zaman adı geçim sıkıntısı oluyor, sıkıntı demek bile başlı başına yetiyor düzenden nefret etmem için.şehir hayatından bıktım, gitmek istiyorum sık sık alıp başımı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guess Who -- 3 Mart 2010; 22:23:16 >

• ilginizi çekmediği için özür diliyor, sıramı muhtemel bir kız konusuna devretmek istiyorum.
  • İlgi çekmemesi imkansız..Okumak bile yatıyor.Konunun üstüne gelip okuyabildğim kadarını okudum.Ama konunuza girdiğimde silmişsiniz.Diğerlerinin ilgisini çekermi bilmiyorum ama böyle şeyler her zaman ilgimi çeker çok severim ama tam okuyamadım ona üzüldüm sağlık olsun...
  • yeter artık, nere olursa alıp başımı gitmek istiyorum.göçmen kuşlara özeniyorum sürekli , nereye gideceklerini bilmeden uçuyorlar ya.. evsizlere bakıyorum mesela, kendimden nefret ediyorum.her şey hazır, kendimi parazit gibi hissediyorum.halbuki ben kendi hayatımı kazanmak istiyorum, sıfır var ya sıfır? sıfırdan başlamanın ne demek olduğunu öğrenmek hayatın ne olduğunu anlamak istiyorum.

sonra hayaller başlıyor.keşke'yle başlayan cümleler..bir gemi olsa diyorum kaçak binip gitsem, sonrası kendiliğinden gelir diyorum.yaşamak için öldürmek vardır doğanın özünde, bunu yaşamak istiyorum.kendi ekmeğimi kazanmak, kendi ayaklarım üzerinde durabilbek , bunu burada da yapabilir miyim? evet. ama o zaman adı geçim sıkıntısı oluyor, sıkıntı demek bile başlı başına yetiyor düzenden nefret etmem için.şehir hayatından bıktım, gitmek istiyorum sık sık alıp başımı..

demiştim ..

• aynen beni anlatmışsın. okurken kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guess Who

yeter artık, nere olursa alıp başımı gitmek istiyorum.göçmen kuşlara özeniyorum sürekli , nereye gideceklerini bilmeden uçuyorlar ya.. evsizlere bakıyorum mesela, kendimden nefret ediyorum.her şey hazır, kendimi parazit gibi hissediyorum.halbuki ben kendi hayatımı kazanmak istiyorum, sıfır var ya sıfır? sıfırdan başlamanın ne demek olduğunu öğrenmek hayatın ne olduğunu anlamak istiyorum.

Güzel yazmışsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guess Who

yeter artık, nere olursa alıp başımı gitmek istiyorum.göçmen kuşlara özeniyorum sürekli , nereye gideceklerini bilmeden uçuyorlar ya.. evsizlere bakıyorum mesela, kendimden nefret ediyorum.her şey hazır, kendimi parazit gibi hissediyorum.halbuki ben kendi hayatımı kazanmak istiyorum, sıfır var ya sıfır? sıfırdan başlamanın ne demek olduğunu öğrenmek hayatın ne olduğunu anlamak istiyorum.

demiştim ..

Kuşlara özenmek beni öldürüyor zaten onların yerine kendini koymak harika birşey oluyor.

Bırak işi gücü,şehir hayatını... off hayalini kurmak bile harika bu yüzden seviyorum hayal kurmayı...

• @Guess Who
    Into The Wild i izlemeni tavsiye ederim durmunu (durumumu) en iyi anlatabilecek filmlerden biri.
  • Matrix'i izle ve alakasızlığın dayanılmaz hafifliğini keşfet
  • Bu filmi ne olursa olsun şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum. Fikirleriniz değişebilir.

http://www.youtube.com/watch?v=PJvosb4UCLs&feature=fvst

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Bu filmi ne olursa olsun şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum. Fikirleriniz değişebilir.

http://www.youtube.com/watch?v=PJvosb4UCLs&feature=fvst

İzlemiştim, güzel filmdi önerilir
    Adamın o uçağın kargo bölümünden miydi neydi bulduğu top(hani şu kanla surat falan çizdiği) küçük sandalında fırtınadan sonra denize gidince(düşünce/kaybolunca) ne kadar üzülüyordu sanki arkadaşı ölmüş gibi

• Beni anlatmışsın resmen kelimelerinde 15,20 bin ytl kadar para biriktirip uzunca bir süre yok olmak istiyorum çoğu insanlar gibi yatlar katlar istemiyorum huzur, kendime bakabilecek kadar kazancım olsun istiyorum her gece içki şişesinin dibini görmek sonsuza kadar müzik dinlemek istiyorum, vsvs
    hayal etmesi çok kolay oluyor ama başarma kısmına gelince olmuyor bir türlü..
  • ben de dünya üzerindeki çıkarcı, asalak tiplerden uzakta kalmak istiyorum.
    sadece kendini düşünen bencil, kendini üstün gören sözde zeki tiplerden tiksiniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

Beni anlatmışsın resmen kelimelerinde 15,20 bin ytl kadar para biriktirip uzunca bir süre yok olmak istiyorum çoğu insanlar gibi yatlar katlar istemiyorum huzur, kendime bakabilecek kadar kazancım olsun istiyorum her gece içki şişesinin dibini görmek sonsuza kadar müzik dinlemek istiyorum, vsvs
    hayal etmesi çok kolay oluyor ama başarma kısmına gelince olmuyor bir türlü..

+1905
  • ben de gidip geri gelmemek kimseyi tanımamak istiyorum ama olmuyor fırsatlar el vermiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.