Şimdi Ara

Sık sık agar oynayan bi gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkatimi çekti bu agarda rus serverlarında nt adında türk clan var. Sürekli ortaklık yapıp satıyolar şerefsizler

Bunların toplandığı biyer varmıdır sövelim biraz

Bu arada agarda nickim Boğazın yargıcı blueberry skini ile oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 24 Haziran 2016; 2:51:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş fazla yaklasma yanlarına.
  • Agar ioda babana bile güvenmeyeceksin. Eğer gerçekten güvenebileceğin birini arıyorsan aramana gerek yok o seni bulur ve sana zor durumunda yardım eder. Nickim 'ALLHAIL THEKING'"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1524

Kardeş fazla yaklasma yanlarına.

Yok bayadır oynuyoruz içlerinde bazı dümbük ler var yamuk yapıyo bunlar nerde toplanıyo merak ettim

• Agario'ya girmem artık ya ramazan ramazan etmediğim küfür kalmadı takımlara. Adamlar şeytanın aklına gelmeyecek şeyler yapıyor.
    Geçen benden biraz küçük biri bana doğru hızla yaklaşıyordu ben de uzaklaşıyorum ondan, takım oldugunu sezmistim çünkü. ama benden küçük olduğu için bana daha hızlı gelebiliyordu. Tam yiyecekken arkadaşı onu 2-3 kez bölünerek besledi, komple yediler beni.

Onu geçtim, sen kendi halinde takılırken bir bakıyorsun, afedersin bir hayvan oğlu hayvan, geliyor 8 parça oluyor, haritada görünmeyen adam saniyeler içinde seni yok ediyor ve takım arkadaşını besliyor, bu şekilde birinciliğini koruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZippoCH

Agario'ya girmem artık ya ramazan ramazan etmediğim küfür kalmadı takımlara. Adamlar şeytanın aklına gelmeyecek şeyler yapıyor.
    Geçen benden biraz küçük biri bana doğru hızla yaklaşıyordu ben de uzaklaşıyorum ondan, takım oldugunu sezmistim çünkü. ama benden küçük olduğu için bana daha hızlı gelebiliyordu. Tam yiyecekken arkadaşı onu 2-3 kez bölünerek besledi, komple yediler beni.

Onu geçtim, sen kendi halinde takılırken bir bakıyorsun, afedersin bir hayvan oğlu hayvan, geliyor 8 parça oluyor, haritada görünmeyen adam saniyeler içinde seni yok ediyor ve takım arkadaşını besliyor, bu şekilde birinciliğini koruyor.

Bende öyle ramazanda oynuyorum zaman geçsin diye kardeşim yoksa önceden oynamıyodum benide deli ettiler şerefsizler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ata klanına başvuru için pm gelebilirsiniz.

• Agarda ezem onlari gorsunler günlerini
    Nick : ayhan260

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.