Şimdi Ara

Siirt eruhta memur olmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün Sağlık memuru olarak Siirt eruha atandım yorumlarınıza ihtiyacım var ilçe 10.000 nüfuslu bir yer nasıl vakit geciririm sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yazmistim gelmedi atanamadik

• Öncelikle hayırlı uğurlu olsun,

Eruhta pek sosyal yaşam yok,ama merkeze öyle çok uzak değil.Haftasonları merkeze gidip zaman geçirebilirsin.İş ve evde PC başında geçer çoğunluk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun,

Eruhta pek sosyal yaşam yok,ama merkeze öyle çok uzak değil.Haftasonları merkeze gidip zaman geçirebilirsin.İş ve evde PC başında geçer çoğunluk.

Saolasin hocam ev bulmada sıkıntı yaşarmiyim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun,

Saolasin hocam ev bulmada sıkıntı yaşarmiyim acaba

Sanmıyorum,çünkü orda role denilen bir askeri birlik var.Polisi askeri filan baya var.Sağlık memuru filanda öyle yani pek sıkıntı olmaz.
  • Terör örgütünü sevenlerin içinde yaşamak senin için biraz sinir bozucu olacak sanırsam
  • "Nasıl vakit geçiririm"den evvel PKK'nın yuvalandığı bir ilçe olmasını kafaya takardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astsubay Olmak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun kardeş çok sevindim.İnşALLAH darısı olamayanlara
  • Şu kafatasçıların yorumlarına bakma g.doğuda antepten sonra en az sempatizanı olan şehirdir siirt
  • Sosyal hayat tümden 0 bu şehirde . Asla sosyal bir hayat bekleme bir 100 yıl daha gelmez. Eğlenmek için sinema bile yok sayılır. Evde pc başında eğlenirsin ancak:D Kalacak yerde sorun çekeceğini sanmıyorum. En kral merkezi yerde bile kiralar 300 filan. Her tarafta polis var güvenlik sorunu da olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OpposingForce

Şu kafatasçıların yorumlarına bakma g.doğuda antepten sonra en az sempatizanı olan şehirdir siirt

Güney doğunun etnik kökenini bilmiyormuş gibi konuşuyorsun ancak ben mardin,urfa,van görmüş birisi olarak ordaki halkın çoğu kürt ve bunu sanki herkes orda vatanını seviyormuş gibi konuşamayız dostum , Antepliyim ve Gaziantep doğu illerinden bambaşka bi yerde şive olsun gelenek,adetler vs. Gaziantep zaten çok kaliteli bir şehir , ancak Siirtliler dağdakilere abilerim , ablalarım diyorsa o zaman onlar benim gözümde vatan Haini Pkklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ben hakimim masum bey

quote:

Şu kafatasçıların yorumlarına bakma g.doğuda antepten sonra en az sempatizanı olan şehirdir siirt

Güney doğunun etnik kökenini bilmiyormuş gibi konuşuyorsun ancak ben mardin,urfa,van görmüş birisi olarak ordaki halkın çoğu kürt ve bunu sanki herkes orda vatanını seviyormuş gibi konuşamayız dostum , Antepliyim ve Gaziantep doğu illerinden bambaşka bi yerde şive olsun gelenek,adetler vs. Gaziantep zaten çok kaliteli bir şehir , ancak Siirtliler dağdakilere abilerim , ablalarım diyorsa o zaman onlar benim gözümde vatan Haini Pkklıdır.

18 yıl Siirt'te, 7 yıl G.antep'te kaldım. Trabzonda'da 5. senem. Buralarda Kürtlerin ve diğer etnisiteye sahip insanların kendi dillerini konuşması terörist oldukları anlamına gelmiyor. Kendi dillerini konuşmasını engellemek faşistliktir ve terörü doğuran etkenlerdendir.
    Siirt'in önemli bir kısmı da Arap kökenlidir. Yolda sokakta Arapça, Kürtçe konuşuruz ve çoğu ecdadını bile inkar eden Türk kardeşlerimizden daha fazla vatanımıza bağlıyız bundan eminim. Terör olayları sınır ilçeler harici hiç olmaz, izin vermeyiz. Dediklerini Diyarbakır için söylemiş olsaydın altına imzamı atardım ne yazık ki.. fakat Siirt'i genelleyenlere sessiz kalamam çünkü terörün burada yaşanmaması için Arabıyla, Türküyle, Kürdüyle çok uğraşıyoruz.

• Allah kurtarsın daha gitmeden olayları yaşamaya başladın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ben hakimim masum bey

quote:

18 yıl Siirt'te, 7 yıl G.antep'te kaldım. Trabzonda'da 5. senem. Buralarda Kürtlerin ve diğer etnisiteye sahip insanların kendi dillerini konuşması terörist oldukları anlamına gelmiyor. Kendi dillerini konuşmasını engellemek faşistliktir ve terörü doğuran etkenlerdendir.
    Siirt'in önemli bir kısmı da Arap kökenlidir. Yolda sokakta Arapça, Kürtçe konuşuruz ve çoğu ecdadını bile inkar eden Türk kardeşlerimizden daha fazla vatanımıza bağlıyız bundan eminim. Terör olayları sınır ilçeler harici hiç olmaz, izin vermeyiz. Dediklerini Diyarbakır için söylemiş olsaydın altına imzamı atardım ne yazık ki.. fakat Siirt'i genelleyenlere sessiz kalamam çünkü terörün burada yaşanmaması için Arabıyla, Türküyle, Kürdüyle çok uğraşıyoruz.

Kendi Dillerini konuşmakta özgürler zaten TRT6 gibi adımlar atıldı eskisine göre çok rahat bir durumdalar ve Üniversitelerde Kürtçe bölümler bile açıldı , Dil konuşmak özgürlüktür ancak bu özgürlük adı altında Kendi ülkesini kurmak için dağa çıkmak bölücülüktür. Zamanında Saddam Hüseyin Kürtlere katliam yaptı gene Türkiye sahip çıktı çoğu kürt vatandaşını himayesine aldı , Bu ülkede bildik bileli özgürlük özgürlük denmekte ben bile bi tarafım çerkez bi tarafım selanik göçmeni olmama rağmen bir gün çıkıp ben kendi dilimi konuşmak istiyorum vs. diye sızlanmadık ve Suriye,İran,Irak ve Türkiye bu 4 ülkenin topraklarından devlet kurmak amaç olduğu için bunlar bahanedir.

Sonuç olarak dağdaki teröristler bizim hayrımıza savaşmıyor kimler için uğraştığını sen iyi biliyorsun amacları belli , Tarihten ders almak gerekirse çoğu olayda isyan çıkartıp bizi çoğu olayda zora düşüren Kürt halkı amaçlarını asırlar önce göstermiştir.

• quote:

Al sana Eruh ilçesinin oy oranları:

www.posta.com.tr/secim/2011/ilce?Id=836

O yüzde 61 oranla 1. gelen bağımsız aday Papua Yeni Gine milletvekili olmasa gerek.

Beş para etmez iki ilimiz var: Şırnak ve Hakkari. Bir de bu civarlardaki böyle ilçeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 28 Aralık 2012; 14:51:55 >
  • Orada yaşamadığım ve yaşayan tanıdığım olmadığı için bilemicem.
  • Hocam. Saglik Personeli Olarak Oraya Yerlesirsen Sana Her Türlü Yardimi Yaparlar
    Ve Sana En kisa Zamandada Ev Bulurlar Bundan Emin Ol Sıkıntı Yasayacagini Sanmiyorum

Artik Her Sabah Siirt Büryani Yersin Mükemmel Ötesi
  • Bizim memlekete yakın siirt eruh çok küçük bir yer sana tavsiyem ev-iş haricinde bir yere çıkma o internetine orada iki elle sarılacaksın çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatsumi Senpai -- 28 Aralık 2012; 15:20:12 >
  • quote:

eskidendi o. Siirtliyim.

Ek olarak Siirtin büyük bölümü Arap yazmışsın. O da eskidendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 28 Aralık 2012; 15:23:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.