Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Crosman C31 BB 4.5 Cal. Havalı Tabanca (Arızalı) Satın Al 20 Mart 2017 12:13 1 1 Crosman C31 BB 4.5 Cal. Havalı Tabanca (Arızalı) Arkadaşlar Crossman C31 Silah çok kullanmadım, meraktan içini açtım fakat doğru düzgün toparlayamadım :) plastik bir kelepçe ile üstünü tutturdum, iyi bir silah modeli idi zamanında araştırıp almıştım.Tüp taktığım zamanda hava kaçırıyor, atış yapıyor ama hızlı gücü azalıyor ve tüp bitiyorBunların satıldığı yerlerde tamiri yapılıyor fakat ben hiç sormadım İstanbul'da idim vardı fakat şuanda Bilecik'te yaşıyorum buralarda bulamadım hiç Sıfırı 300 TL civarında satılıyor, arızalı fiyat 60 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 60 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sennheiser RS 180 Kaliteli Kablosuz Kulaklık (Rs180 Wireless Headphone) Go Pro Hero 4 Silver - Az Kullanılmış - Bol Aksesuarlı ve 3 Pilli Canon 430 EX II Flaş - Fiyat Düştü HP 250 G4 Laptop - Çok Az Kullanılmış Dizüstü Bilgisayar - Win10 - İndirim Geldi