Bildirim
sigortamnet'den sorun yaşayan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: -ottoman-
Arkadaşlar sigortamnet'den trafik sigortası ve kasko yaptıranlarınız var mı?Süreç nasıl işliyor ve güvenilir mi?Hiç sorun yaşayan oldu mu?Teşekkürler.
Bir kere telefonunu verdinmi daha kurtulamazsin onu biliyorum sadece ::)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Orijinalden alıntı: -ottoman-
Arkadaşlar sigortamnet'den trafik sigortası ve kasko yaptıranlarınız var mı?Süreç nasıl işliyor ve güvenilir mi?Hiç sorun yaşayan oldu mu?Teşekkürler.
Bir kere telefonunu verdinmi daha kurtulamazsin onu biliyorum sadece ::)))
hadi ya,desene papazı bulduk -
valla bende öyle telefonu verdim aradılar hani Allah var fiyatı iyi idi bende araştırma yptım piyasadan en full kaskoyu en uygun fiyata onlar yaptı. kredi kartından blokesiz yani limitten düşmeden her ay çekiyorlar. ama tek sorun ya tek çekim olacaktı ya da 10 taksit bende 10 taksiti seçtim. uzun sürüyor o da hoşuma gitmiyor açıkcası. 2-3 gün içinde poliçe güzel bir zarf içinde adresine kargo yoluyla teslim ediliyor. sorun çıkmıyor yani ama onlardan yaptırmadın mı fena bozuluyorlar sanki bedava veriyorlarmış gibi. fiyat araştır aklına yatarsa yaptırırsın. güvenilir olmaya güvenilir bilgin olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: omergenc23
valla bende öyle telefonu verdim aradılar hani Allah var fiyatı iyi idi bende araştırma yptım piyasadan en full kaskoyu en uygun fiyata onlar yaptı. kredi kartından blokesiz yani limitten düşmeden her ay çekiyorlar. ama tek sorun ya tek çekim olacaktı ya da 10 taksit bende 10 taksiti seçtim. uzun sürüyor o da hoşuma gitmiyor açıkcası. 2-3 gün içinde poliçe güzel bir zarf içinde adresine kargo yoluyla teslim ediliyor. sorun çıkmıyor yani ama onlardan yaptırmadın mı fena bozuluyorlar sanki bedava veriyorlarmış gibi. fiyat araştır aklına yatarsa yaptırırsın. güvenilir olmaya güvenilir bilgin olsun.
teşekkürler ,bakalım yarın birde burada ki sigortacıları gezeyim.Gene de insan tereddüt yaşamıyor değil. -
2 defa kasko yaptırdım, işleme başlayıp online olarak bitirirsen kimse telefonla rahatsız etmiyor ama yarım bırakırsan dönüp bir kaç kez arıyorlar.
geçen sene ordan aldığım fiyat yaklaşık %20 iyi idi... -
quote:
Orijinalden alıntı: 19can84
2 defa kasko yaptırdım, işleme başlayıp online olarak bitirirsen kimse telefonla rahatsız etmiyor ama yarım bırakırsan dönüp bir kaç kez arıyorlar.
geçen sene ordan aldığım fiyat yaklaşık %20 iyi idi...
teşekkürler bakalım bugünde sigortacıları gezip ona göre karar vereceğim. -
bende sigortam.net'ten 2 kez kasko yaptırdım problem çıkmadı -
kaskomu bu site üzerinden yaptırdım. piyasadan daha uygun bir fiyata anadolu sigortadan aracımı kaskolattım. ilgili ve alakalılar. sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. -
şuan da kafam çok karışık,genelde iş bitene kadar çok ilgili oluyorlar,ama Allah korusun başınıza bir iş gelse,sizi bir daha tanımıyorlar.Karşımda etli kanlı bir canlı olsa daha mı iyi olur diye düşünüyorum -
Kasko ve trafik sigortası yaptırıldı,burada ki acenteye yaptırdım diğer işe pek içim ısınmadı,birde kaskoyu onların verdiği fiyatın altında bir fiyata yaptırdım.
Kasko %60 hasarsızlık ve öğretmen indiri mi ile 515 tl.10 taksit
Trafik:118 tl 4 Taksit
Başak gropama dan yaptırdım Full elit kasko.
Araba güzel ama,sigorta,kasko,bakım,vergi ,yakıt
Bu arada yardımcı olan ve bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler. -
bence sigortanızı acentelere yaptırın sigortam.net ve benzeri şirketler piyasanın büyük bir ölçeğini topluyor bankalar da devreye girdiğinden beri acenteler çok zor durumda onların işleri iyi anlıycağınız biz küçük işletmelere destek olalım :) -
problem yaşamadım ama benim tavsiyemle arkadaşım kasko yaptırdı. benim aklımda bile yokken bana ''arkadaşınızın kasko primi tutarının %5'i kadar bonus kazandınız'' dediler. Aradan 3-5 ay geçti kasko yenilemek için aradığımda bu bonusu sordum. hesabınızda bonus görünmüyor dediler. Olayları kişileri anlattım. Hepsi doğrulandı ama bonus verilemeyecekmiş dediler.
2004 yılından beri kasko ve trafik sigortalarımı yaptırdığım sigortam.net ile ilişkilerimi tümden sonlandırdım. -
05 Kasım 2011 tarihinde sigortam net aracılığıyla aracım sigortalandı (groupama tarafından), ilk taksit miktarı kadar kredi kartıma bloke koyuldu ve tarafıma poliçemin başladığını gösteren mail gönderildi. 07 Kasım günü bayramda kaza yaptım, 10 kasım günü sigortam.net'ten aradılar ve aracımın pert kaydı olduğunu hasarımı karşılayamayacaklarını söylediler. eğer pert kaydı varsa bunu 15 gün boyunca yaptıkları ön çalışmada nasıl göremiyorlar, önce sigortalayıp daha sonra aslında bizi geçici olarak kasko kapsamına almıştık, groupama sizin aracınızı kaskolamıyor ne demek? benim muhatabım olan ve bana kaskonun başladığını gösteren mail'i gönderen, piyasadaki küçük hesaplar peşinde koşan firmalarla muhatap olmamak için üç beş fazla vererek seçtiğim sigortam.net'inde aslında diğerlerinden hiç bir farkı yok mu? aslında sigortam.net'te diğerleri gibi iyi gün dostu mu? iki gün sonra kaza yapmasaydım, taksitlerimi ödemeye devam mı edecektim.
-
ben sırf karşımda canlı kanlı bir muhatap bulabilmek için oradan yaptırmadım,çokta fark yoktu. -
tv reklamları vermeye başladılar tekrardan arkadaşlar nedersiniz ? güvenlirmidir. -
3 yıldır kullanıyorum, sigortacı tanıdığınız yoksa sigortam.net ten yaptırmak gerçekten mantıklı geliyor bana. hem kaza sırasında hemde sigorta yaptırırken son derece iyi bir müşteri hizmetleri sistemi var. -
Sigortacı arkadaşım ve sigortam.net'ten ayrı teklifler aldım. Hem teminat miktarı, hem mini onarım vb ayrıntılar, hem de fiyat bakımından üstün olduğundan sigortam.net'ten kaskomu yaptırdım. Şükür kaza bela yok şimdilik. Çok ilgililerdi, hatta çok uğraştırdım karar verene kadar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 2 yıldır trafik+kasko alıyorum genellikle 2 aracımız içinde en uygun fiyatları veriyorlar hemde bir aracı diğer araca referans gösterip %5 daha bonus alıyorum. Ödeme olarakta peşin fiyatına taksitle isterseniz limitinizden düşerek istersenizde aylık olarak çekim yapabiliyorlar. Kaza anında direk sigortam.neti arayarak çekici yönlendirmelerini istiyebiliyorsunuz. Kazadan sonra arayıp hal hatır soruyorlar. Yenileme zamanı geldiğinde mail ve telefon yoluyla hatırlatıp bir hafta sonrasında teklifle dönüyorlar. Tek sorun arada bir arayıp özel sağlık sigortası satmaya çalışmaları...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X