Şimdi Ara

Sigortacınızdan beklentileriniz nelerdir? (Sigorta acentesi açıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yılbaşından sonra Allah izin verirse acenteliğini aldığım bir sigorta şirketi adına kendime ait olacak ilk iş yerimi açmış olacağım

İşe sıfırdan ve tek başıma başlayacağım için karlılık beklentim pek yok. Ve en önemlisi diğer sigortacılardan farklı olabilmek için "Yapılmayanı yapmak" gibi niyetlerim var.
    Tam olarak bu noktada araç sahipleri olan sizlerin görüşlerine ihtiyacım var.

Sigortacınızın ucuz poliçe kesmesinden başka ne tür hizmetleri olmasını isterdiniz?
    Yada kendi sigortacınızın memnun olduğunuz hizmetleri nelerdir?

Not: Konuyu açacağım bölümü gerçekten çok düşündüm. Araç sahiplerini ilgilendiren bir konu olduğu için bu bölüme açtım. Eğer ki yanlış bir şey yaptıysam affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seizure -- 23 Aralık 2014; 21:32:38 >

• Bir araç sahibinin beklentilerinden en önemlileri iki maddedir.

Birincisi yoğun çalışma temposundan veya unutkanlıktan dolayı sigorta poliçesinin bitiş tarihi takip edilememektedir. Bitmesine birkaç gün kaldığında haber verilmesi memnuniyeti artırır.

Diğeri ise araç kazaya karıştığında tamiri sırasında tıkanma olduğunda muhatap aranır. Firmaların çağrı merkezleri her zaman yeterli olmayabiliyor. Acente de müşteriye güven verir. İkinci maddeye önem vermeyenler bankalarda bile sigorta yaptırırlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.