Şimdi Ara

Sigorta İptali Para İadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ocak ayında bı araba aldım subatın 17sinde aracımı sattım yanı 2 ay kullanıp sattım satış belgemle birlikte 19 subatta sigorta sırketıne gıttım iptal için 20 martta tekrar aradım para iadesi olmamıs diye oda hasar kaydı vardı onun ıcın olmadı dedı.Bende axa sıgortanın musterı hızmetlerını aradım hasar dosyası kaldırılmıs 5 martata dedı sıgorta yaptıgınız yerle gorusun dedi.bende tekrar aradım iban no su ıstedı para iadesi için..

İban numaramı verdım 22 nisanda tekrar aradım yıne yatmadgnı soyledım hangı banka oldugunu soylemedınız dedı ayrıca iban nonun yanında hesap numarasıda lazım dedi.yanı baya oyaladılar

sımdı dıyecegım arac satıs tarıhınden ıtıbaren mı paramı iade edecekler yoksa bunlar bana para olarak eksik mi yatıracaklar bu oyalamayla gecen gunlerde araç satıldıktan snra hıcbı sıgorta hızmetı alamam zaten o tarıh mkı gecerlı olur

• noter satişi yapildigi gün dikkate alınır.

acente sizi yemeye çalışıyor gibi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

noter satişi yapildigi gün dikkate alınır.

dıyelımkı 10 aylık yatması gerekırken 8 aylık yatarsa bu oyalamadan dolayı bı hakkım varmı yaapcak bısey varmı

yoksa gec ıptal oldugu ıcın 8 aylıkmı yatar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxbursankaraxx

quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

noter satişi yapildigi gün dikkate alınır.

dıyelımkı 10 aylık yatması gerekırken 8 aylık yatarsa bu oyalamadan dolayı bı hakkım varmı yaapcak bısey varmı

yoksa gec ıptal oldugu ıcın 8 aylıkmı yatar

hakkınız var şikayette bulunursunuz . ki acenteyle ciddi bir şekilde konusun iş oraya gitmez .
  • Noter satış tarihine 15 gün ilave edilir.

Şöyle hesaplayabilirsiniz ;

Poliçe primi / 365 gün : 1 günlük ücret
    1 günlük ücret X satış tarihine 15 gün ilave edilerek kullanılan toplam gün sayısı
    Poliçe primi - kullanılmış prim = İade olacak prim.

3-5 lira oynasa da hesaplama bu şekilde yapılır.

Trafik poliçelerinde esas olan satış tarihidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasko ve kasko iptali
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.