Şimdi Ara

Sigorta adı altında soygun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2100 TL lik arabaya 1600 TL sigorta çıkarmışlar. Artık pes diyorum ve emeği geçenleri Allah'a havale ediyorum.http://www.milliyet.com.tr/toros-un-astari-yuzunden-pahali-gundem-2182829/

• SİGORTASIZ DOLANANLARIN SAYISI ÇOK ÇOK ARTMIŞ.
    SENDE YAPTIRMA.
  • Geçen sene 1350 tlye yaptırdım bu sene indirim olmazsa bende yaptırmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik sigortasında tavan tutar yok mu yahu torosa nasıl 1600TL sigorta çıkarmışlar.

18 yaşında 10 kazalı bi sürücü ve istanbul plaka olması lazım ki böyle bişiy olsun.
  • bende yaptırmayı düşünmüyorum.
  • 2100 TL'lik arabaya 1600 TL sigorta parası çıkartıyorlar sonra da adam yaptırmayınca suçlu çıkıyor. Peki bu sigorta bedelleri nasıl belirleniyor ki ortaya böyle bir sonuç çıkıyor?
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Bence arac eski model olsada primi yuksek cikmasi normal degil bunlarin kisiye gore cok yuksek cikmasi lzm hic kazasi belasi olmayan eski bir arabaya sahip olabilen adam napsin bu durumda ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beni de sigorta fiyatlarından çok sigorta yaptırmayanlar korkutuyor.

• Herkes gibi yıllardır sigorta yaptırıyorum. Hiçbir kaza falan yapmadım. Hiçbir sigorta şirketine bir kuruş masrafım olmadı. En fazla indirimin olduğu 7. basamaktayım.Buna rağmen; en ucuz fiyat veren şirket %130 zam yapmış. Bu en uygun fiyatı veren yer. Bazı şirketler %400 zam yamış.

Tekrar yazı ile yazıyorum; YÜZDE DÖRTYÜZ ZAM YAPILMIŞ...

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Eski model arabalara yüksek prim çıkması normal, çünkü çoğu kabak lastik, tutmayan fren, sıfır şöförlük, ehliyetsiz, muayenesiz, ruhsatsız araç kullanıyorlar.

Ama 15 yaş ve altı araçlara yapılanlar haksızlık.

eski model arabanın parçasıda ucuz. bence tam tersi yeni model araçlara daha fazla pirim yükü bindirilmeli.
  • Yaptırmak zorundasınız baska çaremiz yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

quote:

Eski model arabalara yüksek prim çıkması normal, çünkü çoğu kabak lastik, tutmayan fren, sıfır şöförlük, ehliyetsiz, muayenesiz, ruhsatsız araç kullanıyorlar.

eski model arabanın parçasıda ucuz. bence tam tersi yeni model araçlara daha fazla pirim yükü bindirilmeli.

Ülke bu zihniyet yüzünden bu halde zaten.

vergi dağılımı borç dağılımı eşit olmalı. bi arkadaşım geçen 2 bin liraya motosiklet aldı 750 lira sigorta çıktı böyle olunca arkadaş trafikten çektirdi kaçak biniyor şuan. dahamı iyi oldu insanlar vazgeçecekmi zannediyosunuz. yeni model araba alan adam ödesin 3-5 bin lira sigorta koymaz. zaten adamın araba parçalarıda pahalı işine gelmiyosa almasın.

• millet sigortasız gezsin istiyorlar, cidden artık yollarda çok fazla sigortasız araç geziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

quote:

Trafik sigortasının ne işe yaradığından haberiniz var mı? Kaza anında o şehir üstünden geçen uçağın yakıt masrafını karşılıyor... Kaskodan bahsedilmiyor...

• Bu sigorta muhabbeti baydi iyice tamam beylernfiyatlar pahalida konu spamlamanin ne anlami car banada hic kazam olmamasina ragmen 11bin tl sigorta cikti.1100 degil 11bin tl odediginiz paralar cok evet kimse inkar etmiyor zaten.

• Maalesef sigorta şirketleri zarar yazan müşterilerinin primlerini genele paylastirip tüm sigortalıları sömürüyorlar..Geçen sene 260 liraya yaptırdığım sigortaya aynı sirket bu sene 440 teklif etti bende yaptırdim..12 sigorta poliçesi duzenlettim yani 2005 ten bu yana üretilen policelerimde hiç hasar yok,7. basamaktayim ama 440 tl prim ödedim..Ne yapmalı bilmiyorum..Doğa sigorta 300tl teklif sundu fakat guvenemedigimden yaptırmadım ona..Sigorta acentesi kafamı karıştırdı falan filan..Sompo Japan'a yaptırdım..

• Aracın fiyatının çok önemi yok ki? Trafik sigortası zaten karşı tarafın hasarini ödüyor...

• Bir milyon binek araç satılıyor senede , minimum 50k en kötüsü .... demek ki para var ; b segmentine 50-60k veren adam ağlamayacak .

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Toros ve tofas konusunda ayni dusuncedeyim ama gerisi icin genelleme yapmak yanlis mesela benimde elimde tuttugum eski bir aracim var herseyi yepyeni 0 araba gibi ama primin yuksek cikmasini istemem mesela arabayi senede max 10 15 defa cikartirim garajdan sureririm gerisinde hep yatar

• AlreadyTR kullanıcısına yanıt
    Apaçiler konusunda haklısınız ve maalesef bu araçların sahipleri % 85 oranında apaçi magandalar. Peki bakımları düzgünce yapılmış ve lastikleri düzgün olanların suçu ne? Bence trafik sigortası yapılmadan önce araba şirket tarafından görülmeli. Hatta güncel fotoğrafları çekilip firmalarca oluşturulan bir fotoğraf havuzuna atılmalı ve aracın lastikleri, motor durumu, km vs. içeren bir evrak poliçeye eklenmeli ve fiyatlandırma yapılırken bu kriterler göz önünde bulundurulmalı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.