Bildirim
SİGORTA ACİL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Emin değilim ama satamazsınız diye biliyorum. Benze bir olayı ben yaşadım. Yeni araç aldım yaşım genç olduğu için sigorta yüksek çıktı. Aracı akrabamın üstüne verip öyle sigorta yaptıracaktık. Fakat ilk önce sigortayı yaptırdık satışı verdik satışı verdikten sonra sigortadan parayı geri alıyorsunuz zaten. Daha sonra akrabamın üstünden farklı bir sigorta yaptırdık. Örneğin sigorta yaptırdınız 1 yıl için atıyorum 365 lira ise ve yaptırdıktan 1 ay sonra aracı sattıysanız sigortadan geri 335 lirayı geri alabiliyorsunuz. Yani aslında kullandığınız kadar ödemiş oluyorsunuz diye biliyorum yanlışım varsa düzeltsin daha iyi bilen birisi... -
quote:
Orijinalden alıntı: aralbasar11
Emin değilim ama satamazsınız diye biliyorum. Benze bir olayı ben yaşadım. Yeni araç aldım yaşım genç olduğu için sigorta yüksek çıktı. Aracı akrabamın üstüne verip öyle sigorta yaptıracaktık. Fakat ilk önce sigortayı yaptırdık satışı verdik satışı verdikten sonra sigortadan parayı geri alıyorsunuz zaten. Daha sonra akrabamın üstünden farklı bir sigorta yaptırdık. Örneğin sigorta yaptırdınız 1 yıl için atıyorum 365 lira ise ve yaptırdıktan 1 ay sonra aracı sattıysanız sigortadan geri 335 lirayı geri alabiliyorsunuz. Yani aslında kullandığınız kadar ödemiş oluyorsunuz diye biliyorum yanlışım varsa düzeltsin daha iyi bilen birisi...
arkadaşında dediği gibi sigorta tahsilatı neyse / 365 - kullanılmayan gün olarak iade olur -
Tamam çok teşekkürler yardımınız için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X