Şimdi Ara

Sigorta Acentelerinde Çalışanlar Var mı ? Gelsin bi konuşçaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu cuma liseden mezun oluyorum. Yakın bir tanıdığımın acentesi var. Yazın boş durma gel çalış diyor. Poliçe kessen yeter diyor. Sigortanı da başlatırız diyor. Ben kararsız kaldım. Aslında Vatan, MediaMarkt filan gibi firmalar düşünüyordum ama bu hem masa başı hem de tanıdık olunca daha ağır basıyor haliyle. Özetle çalışanlardan bilgi alabilir miyim ? Zor mudur kolay mıdır ? Poliçe kesmek için ayrı program öğrenmemiz ne kadar zamanımı alır bunları öğrenebilir miyim ? Ayrıca çalışan arkadaşlar yorum belirtirse daha güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 5 Haziran 2012; 19:31:28 >

• Çok sağolun arkadaşlar, hepsini teker teker okudum.
  • Up ulan up !
  • kardeşim zor değil ama tehlikeli. poliçe keserken parmağını kaptırırsan kötü olur. komşunun oğlu poliçe keserken parmağını koparmış 3 litre kan döküp kan kaybından ölmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

kardeşim zor değil ama tehlikeli. poliçe keserken parmağını kaptırırsan kötü olur. komşunun oğlu poliçe keserken parmağını koparmış 3 litre kan döküp kan kaybından ölmüş

Helvasını yeseydiniz ?
  • sigorta işi mis gibi iştir ne işin vatanda akşama kadar ayakta insanlarla ugraş dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

kardeşim zor değil ama tehlikeli. poliçe keserken parmağını kaptırırsan kötü olur. komşunun oğlu poliçe keserken parmağını koparmış 3 litre kan döküp kan kaybından ölmüş

Helvasını yeseydiniz ?

komşular yemiş ya ben yoktum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    THY Teknik'de çalışan var mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.