Şimdi Ara

sigarayı bıraktım [dakika dakika yazıyorum]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.6.2012 13:00 itibari ile sigarayı bıraktım.günde yaklaşık 25 tane içiyordum.

53.dakika:şu an herşey normal...
    1 saat 23. dakika:çok hafif baş ağrısı
    2 saat 9. dakika:çok hafif şiddetli baş ağrısı devam ediyor.
    9 saat 43. dakika:orta şiddetli baş ağrısı
    23 saat 40.dakika:akşamki şiddetli baş ağrısı hafifledi sanırım gayet iyiyim
    1 gün 2 saat 21. dakika:biraz önce yemekten sonra canım biraz sigara istesede hiç aldırış bile etmedim.
    1 gün 18 saat 50. dakika:işten biraz önce önce geldim,gece vardiyasındaydım.sadece yanımda birileri sigara içerken canım sigaar çekti ama şu an evdeyim ve gayet iyiyim, sadece biraz uykum var.uykudan kalktığımda 2.gün dolmuş olacak o zaman tekrar yazarım...
    2 gün 13. dakika:2.günüm de doldu.yemekten sonra canım sigara ister gibi oldu ama kriz kısa sürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oocoo -- 5 Haziran 2012; 13:13:20 >

• 21.05.2012 den beri sadece yarım dal sigara içtim o kadar.Çok zor ama başarabilirim
  • abartma güzel kardeşim..

bıraktıysan bıraktın..

kendi kendine hatırlatıp durumunu yorumlayı kendini yorma lütfen..

sigara içme içilen ortamlardan uzak dur
  • abartma, kafana bir kere koydun mu zaten bi daha içmezsin. biraz dayan.
  • bu kadar fazla abartıp ve düşünerek bırakmayı zorlaştırmaktan başka hiç bir şey yapmazsın.
  • Uykuda da icmiyorsun, basin agriyor mu o zaman?

Fedakarlik yapiyor gibi hissediyorsan birakamazsin, bir beladan kurtuluyor oldugunu farketmen gerek oncelikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleniyorrrrr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakma. 1. gün
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • enstantenik bir olay böyle yaşadığın sigarasız saatleri yazmak ama saçmalıktan öte deil böyle yaparak sigarayı baş taçı ederek onsuz hayatında büyük bir boşluk oluşturmaktan başka hiç birşeye yaramaz günlük tutarken kız arkadaşlarım olduğunda heyacandan uyuyamaz hep yazardım 12:30 = bügün bana merhaba dedi :DD:D yani sigara bırakacaksan arkana hiiç bakmıyacaksın her cann sigara istediğinde kendine çokça salak demelii....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.