Bildirim
sigarayı bırakmak isteyenler

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
snuff nedir? -
Dostum yan etkisi vardir doktorsuz kullanma
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Emregb87
snuff nedir?
snuff tütünün toz haline getirilmiş şekli oluyor. burunundan kokluyorsun (hayvan gibi böyle abanmadan narin şekilde ) ordaki almaçlarla nikotin alıyorsun hem mentolide sinüzitleri açıyor. zararı konusuna gelince yabancı sitelerde bi zararı yok ama burnunuzu yatmadan yıkayın yabancı madde kalmasın diyorlar. bu snuff enfiye diyede geçiyor ama türkiyedekilerde ne mentol var ne dogru dürüst tat. gayet güzel bir şey osmanlı zamanında çok yaygındı ama sonra yok olmuş . avrupa da çok yaygın durumda şuan.
@blackhawk25
ayrıca sağlık bakanlıgı yasaklasaydı bile ben dikkate almazdım. elektronik sigara gibi avrupa sağlık kuruluşlarından izin almış bi cihazı yasaklayıp sigarayı serbest bırakarak akılları sıra vergiden kazanmaya çalışıyorlar.
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X