Şimdi Ara

sigarayı bırakırsam tad alma duyum yerine gelir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 ay oldu keşke hiç içmeseymişim tam bir makinesi oldum

Orijinalden alıntı: tonton54

quote:

Orijinalden alıntı: Oğulcan D.

Arkadaşlar Sigaranın zararlarından Bahsedicek değilim ancak. Eğer düzenli spor yaparsanız dengeli beslenirseniz ve kendinize iyi bakarsanız .günde 10 adet sigara size bir zarar getirmez. Ama bütün gün oturup dengeli beslenmeyip vitaminleri alamazsanız. sigara sizi işte o zaman öldürür

Arkadaşımın Dedesi 90 yaşında 7 paket sigara içiyo günde her gün 10 km yürüyo ve bu adam 90 yaşında

5 vakit namaz kılmayı ve dengeli beslenmeyi asla ihmal etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Bu bırakılır mı hacı ya.Boşver bırakmayı tüttür
     sigarayı bırakırsam tad alma duyum yerine gelir mi?

sigara içmek size ve çevrenizdekilere ciddi zarar verir.

ulen hala içebiliyorsunuz ya...odumanın girdiği akcierler simsiyah oluyor ve siz simsiyah soba borusu gibi akciğerlerle dolaşıyorsunuz ve boşver diyorsunuz ha.?YARIN BİR GÜN NEFES ALACAĞIN AKCİĞERLERİN OLMADAN NASIL YAŞAMAYI DÜŞÜNÜYORSUN?ÖLMEYİ İSTİYORSAN BOŞA MASRAF YAPMA GİT KENDİNİ AT

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Sigaranın zararlarından Bahsedicek değilim ancak. Eğer düzenli spor yaparsanız dengeli beslenirseniz ve kendinize iyi bakarsanız .günde 10 adet sigara size bir zarar getirmez. Ama bütün gün oturup dengeli beslenmeyip vitaminleri alamazsanız. sigara sizi işte o zaman öldürür

Arkadaşımın Dedesi 90 yaşında 7 paket sigara içiyo günde her gün 10 km yürüyo ve bu adam 90 yaşında

bi daha

• quote:

quote:

quote:

quote:

bi daha

7 paket mi yavaş birader naptın sen

• Evet arkadaşım inanması çok güç. kısa samsun 216 içiyor ve elinde hep sigara var hep hep hep .Elinden hiç düşürmüyor

Orijinalden alıntı: 22101984

merhaba arkadaşlar. acaba sigarayı bırakırsam tad alma duyum yerine gelir mi? bunu deneyimleyen var mı? sigarayı bıraktıktan ne kadar süre sonra tad alma duyusunu kazanabilirim. bununla ilgili tecrübeleriniz var mı?

yaklaşık 1 yıl oldu sigarayı bırakalı ve tat alma duygum artık nasıl geri geldiyse, bir anda 10 kilo birden aldım.. ama o sigara köleliğinden kurtulduğum için Allahıma şükrediyorum... inşallah herkes bırakır..

zaman içinde yapa yapa ,en iyisini öğrendim...
  • quote:

Kazık mı çakacaksınız acaba ? Sigara içen değil bırakan kaybeder

• quote:

Günde iki paket marlboro red 7x2=14 Tl cebime giriyordu....

kimseyle sigaramı paylaşmazdım 1 günde 2 paket içerdim o derece tiryakisiydim ben...

ve hem maddi olarak hemde bedenime o kadar zarar veriyorduki artık vazgeçtim ondan mutluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

quote:

kimseyle sigaramı paylaşmazdım 1 günde 2 paket içerdim o derece tiryakisiydim ben...

ve hem maddi olarak hemde bedenime o kadar zarar veriyorduki artık vazgeçtim ondan mutluyum

hocam sende abartmışsın ama çok içiyomuşsun hakkaten, bana 1 paket camel brown 3-4 gün gidiyor, çok mutluyum sigarayı seviorum puroda içiyorum kasnerde olsam içerim yine, kazık çakmıcaz ne de olsa

• Bu sayı mantıken imkansız. 7 paket sigara 140 adet yapar. Ortalama 10 dakikada 1 sigara yaksa hiç durmaksızın, ara vermeden 23,33 saate ihtiyacı var.
    Uyku, 3 öğün yemek (ve 5 vakit namaz da yazılmış) bunlar hespta yok ve bir de 10 km yürüyüş var.

Asla mümkün değil, hele 90 yaşında biri için....Matematik ortada, sayılarda hata veya abartı var...

quote:

Orijinalden alıntı: _osiris_

quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

quote:

hocam sende abartmışsın ama çok içiyomuşsun hakkaten, bana 1 paket camel brown 3-4 gün gidiyor, çok mutluyum sigarayı seviorum puroda içiyorum kasnerde olsam içerim yine, kazık çakmıcaz ne de olsa

sigara içen adamların bahaneleri çok hoşuma gidiyor, gerçi onlarda biliyorlar madde bağımlısı olduklarını ama kolay olanı yapıp reddediyorlar istesem bırakırım diyorlar

not: aralıklı zamanlarla 1 ay bırakıyorum şu anda içiyorum

• _____________________________
    Hayatta her şeyi yapın ama şu üç şeyi asla yapmayın
    1.Üzgünken karar vemeyin.
    2.Mutluyken söz vemeyin.
    3.Kızgınken cevap vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_avalon

9 ay oldu keşke hiç içmeseymişim tam bir makinesi oldum

hocam ciddi misin yoksa dalgasına mı yazdın?
    ben de bırakalı 1 ay oldu. öncesinde 3 günde 1 paket içitim 1 yıl boyunca.( yani çok az içiyordum)
    buna rağmen performansta -ereksiyon anlamında- önceki yıllara göre düşüş olduğunu söyleyebilirm. ancak 1 aydır da yine aynı durum. ne zaman değişiklik geri gelecek?

Orijinalden alıntı: KubilayHakan

quote:

Orijinalden alıntı: mc_avalon

9 ay oldu keşke hiç içmeseymişim tam bir makinesi oldum

hocam ciddi misin yoksa dalgasına mı yazdın?
    ben de bırakalı 1 ay oldu. öncesinde 3 günde 1 paket içitim 1 yıl boyunca.( yani çok az içiyordum)
    buna rağmen performansta -ereksiyon anlamında- önceki yıllara göre düşüş olduğunu söyleyebilirm. ancak 1 aydır da yine aynı durum. ne zaman değişiklik geri gelecek?

2-3 ay sabret dostum neler olucana kendini bırak partnerin inanamayacak 3*4*5 Allah ne verdiyse

• Hadi diyelim sigaraya başladınız.Kabul.Ama birde bununla övünen, iyi birşey olarak gösterenler yok mu...

video games, anime and hip-hop
  • Bırak tat alma duyunu , hayattan aldığın zevk iki kar artar.tat ne ki?
  • Bırakın bunları insanları yanıltmayın arkadaşın dedesi içiyormuşta bi şey olmamış bahane. Nedense her tiryakinin bi tane çok içip 90 yaşına gelmiş tanıdığı vardır. Tiryakiler nedense her yıl sadece Türkiye'de sigaradan ölen 100bin kişiyi değil bu 1 kişiyi görür çünkü sigarayı bırakamaz ve kendini avuturlar. Benimde 23 yaşında akciğer kanserinden ölen arkadaşım var (yemin ediyorum var) sigara her nefeste zarar verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    o yok 7 pk içermiş vs hikaye en fazla içebildiğin 4 pk 5. pakettende ya 1 tane yada hiç içemiyosun gün yetmiyor tecrübe konuşuyor arkadaşlar. Bakın hala bağımlı diyorum çünkü öyle bir illetki heryerine bulaşıyo içen bilir içmeyen bilmez o günde 10 tane falan da hikaye bırak 10 taneyi 5 taneyi 1 nefes bile tehlikeli ... Ne merak edin ne de başlayın derim bırakması gerçekten çok zor ... Allah kimseye vermesin ...
  • Canın istiyorsa unutma bu bir yanıltma bende bıraktım hiç canım istemiyor çünkü yanıltmaların farkına vardım. Sigara isteği alışılmış davranışa olan istektir. Stres keyif hikaye. Normalde içmeden 1 saat duramayan adam uçakta 12 saat duruyor aklına gelmiyor ama inince birden canı istiyor. Nden uçakta değilde inince istiyor. Çünkü uçakta içmemesi gerektiğini biliyor inince içmesi gerektiğine de beyin yıkamalar(tütün endüstr kurduğu tuzaklar) tarfından inandırılmış güzel çakmaklar kristal küllükler sizi yanıltmasın sigaranızı neyle yakarsanız yakın külünü de nereye dökerseniz dökün çektiğiniz duman hep aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.