Şimdi Ara

Sigaraya zam geldi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
1
Favori
6.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satın alan var mı 12 den sonra çoğu yer piyasadan çekmişti sigarayı vermiyorlardı zam gelecek diye. Zamlı fiyattan alan var mı ?

• 11 30 gibi zam aklima geldi bakkala gittim 3 paket aldim. Normalde vermiyoruz ama sana veriyim dedi tanidikti adam. Zulalamis onlar da yani simdi gitsem zamli fiyattan verir buyuk ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 2 paket aldım azar azar içiyorum. Yarın sigara alanlar bilgilendirsin.
  • Yedik ayvayı,yarın paket almamda şart.
  • beyler sabah paket alacam kötü haber vermeyin læn kısa parliament içiyorum çocuğumu keserim zam geldiyse
  • Ahh ahh zammı unutuverdim stoklayacaktım. Bari bizim buralara en azından zam yarın uğramasa :)
  • ben 23.30 da aldım eski fiyattan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 paket aldim ama nafile... 3 yere sordum ne winston ne camel kalmamis. gittim buyuk bi marketten aldim

• 6 paket winston light aldım. Bunlar bittikten sonra almam bir daha bırakıyorum.
  • Hakikaten gelicek mi zam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

beyler sabah paket alacam kötü haber vermeyin læn kısa parliament içiyorum çocuğumu keserim zam geldiyse

sende bendensin. 8.25 değil 10tl oldu tam marlboro da aynı fiyat
  • zam gelmeesede yakındır.Bugün yarın patlatırlar bombaları.Fazla almanızı önermem çünkü o zaman daha çok içeceksiniz.Ben 2 paket aldım o kadar.
  • geldi mi gelmedi mi biri dio geldi 10 tl diğeri diyor , zam gelmesede
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Satın alan var mı 12 den sonra çoğu yer piyasadan çekmişti sigarayı vermiyorlardı zam gelecek diye. Zamlı fiyattan alan var mı ?

dün bakkala gittik adamlar satılmayanları dizmiş rafa bi de bizede vermiyolar diye ayak yapıyo. şuan marlboro red one içiyorum yok böyle bi sigara ya. yok derken cidden yok yani bu sigara değil boş hava çekiyon sadece
  • Yol yakinken birakkn gencler . bu yolun sonu bir hastalik olacak . en yakin ihtimal akciger kanseri . solunum makinesine bagli olarak yatalak yasarsiniz . ona da yasamak denirse .

• quote:

Orijinalden alıntı: vüvüzela

quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Satın alan var mı 12 den sonra çoğu yer piyasadan çekmişti sigarayı vermiyorlardı zam gelecek diye. Zamlı fiyattan alan var mı ?

dün bakkala gittik adamlar satılmayanları dizmiş rafa bi de bizede vermiyolar diye ayak yapıyo. şuan marlboro red one içiyorum yok böyle bi sigara ya. yok derken cidden yok yani bu sigara değil boş hava çekiyon sadece

yüzyılın hatasını yapmışsın o sigara resmen saman yahu hiçbirşey anlamıyorsun ben tatildeyken almıştım yanlışlıkla gittim çöpe attım

• Gece 2 de benzinciden aldim hala 8 tl

• dün kent switch aldım 8 tl ye.serin serin içiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 1 Ocak 2013; 9:52:00 >
  • 00:05 gibi aldım aynı fiyattı, adama sordum daha gelmedi dedi
  • duyduguma gore tekeller zammı protesto etmek ıcın bakkallara sıgara vermıyceklerını soylemıs duyan var mı benım gıbıde bu haberı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.