Şimdi Ara

Sigaraya başlıyorum galiba...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 19 yaşında üniversite öğrencisiyim. İçki falan içerken arkadaşlarımdan bir fırt iki fırt çekerdim hep bir şey olmaz diyerek. Canım istemiyordu sadece değişiklik olsun diye içiyordum. Ta ki düne kadar. İçkiyi de fazla kaçırınca gidip paket almışım ve 3 saatte 8 tane içmişim, ne ara oldu hatırlamıyorum. Şu an paket ve içindeki dünden arda kalanlar önümde duruyor. Canım içmek istiyor ama içemiyorum, korkuyorum bağımlı mı oldum ne yapacağımı bilemiyorum. Yardım lütfen!



  • olum yapma lan en büyük hatadır paket almak bırak onu içen bir arkadaşına ikram et hediyem olsun de paket alan bir adam bağımlı adamdır arkadaş
  • monte carlo iç bende senin gibiydim yanlışlıkla o sigaradan almıştım bilmediğim için 1.2 tane içtim lanet ettim sigaraya
  • Yoksunluk hissi nasıl bir şeydir? Benim kalp atışlarım hızlandı ve canım sıkılıyor ama ellerimde titreme yok. Sanırım bağımlı olmak üzereyim anlamadım ya da çoktan olmuş muyum acaba?
  • Gerçekten de çok ağır leş gibi tadı iğrenç olan bir sigara alsam ve içsem nefret eder miyim canım istemeyebilir mi bir daha içmek?
  • beş tane ard arda zorlayarak iç bidaha içmezsin zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalem tüttür. %100 etkili cozum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zgn94

    Gerçekten de çok ağır leş gibi tadı iğrenç olan bir sigara alsam ve içsem nefret eder miyim canım istemeyebilir mi bir daha içmek?

    Yok öyle bi şey. Hepsi aynı kafayı yapıyor.
  • Yoksunluk nedir ya sil o mesajı ya da editle güldürme kendine..eroin mi bu ne yoksunluğu...

    Öyle sigaradan soğutacak sigara benim bildiğim yok bi arkadaşın dediği gibi monte carlo acıdır ama gene de soğumazsın heralde canın istedikten sonra en ağır tütün olsun içerken ciğerlerin bi hâl olsun gene içersin..

    Ayrıca aman aman diyeyim başlamad'n bırak ben de yeni sayılırim (kendimi bildim bileli içiyorum ama son 4 aydır paket almaya başladım..) ilk aldığım paket bir haftada mi iki haftada mi ne bitti sonra düştü düştü şimdi günde bi paket.. Bütün param sigaraya gidiyor sağlığı söylemiyoruz zaten..

    Etraftakiler aile olsun ark olsun bırak bak o.çocuğuyum ki bırak pişman olacaksın dediler yok ben fazla içmem irademe hakim olurum günde en fazla 5-6 dedim (herkes gibi) şimdi günde bi paket ışte öksürüp balgam çıkarıyorum (sigara kaçak) hatta bende konu açmıştım da kaldırıldı...

    Neyse çok konuştum gidip bi sigara yakayım.. Ha ayrıca boşver sen bana bakma yak bi tane sende iç çok guzel bişey
    Yanında kimse yokken o var ve o hiç konuşmuyor hep sen anlatıyon o dinliyo içine çektikçede onaylıyor sanki... İşin bitince de atıyorsun oh... :-) :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zgn94

    Yoksunluk hissi nasıl bir şeydir? Benim kalp atışlarım hızlandı ve canım sıkılıyor ama ellerimde titreme yok. Sanırım bağımlı olmak üzereyim anlamadım ya da çoktan olmuş muyum acaba?

    Boğazda kuruluk, can sıkıntısı, ileri safhalarda isen sinirli ve öfekli davranışlar, sanki sigara varmış gibi sürekli elini ağzına götürmek gibi belirtileri var.
  • vaybe biz 19 yasinda neler neler yapiyorduk adam sigara icmis, bagimli oldum mu acaba diye tribe giriyor :D
  • Sigara iç ama Ayarını Kacırma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.