Şimdi Ara

Sigaradan Nasıl Kurtulabilirim 1 sene oldu başlayalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaş 30 dan sonra sigaraya başladım . Bi anlık merak. arkadaştan istedim bi tane nasılsa alışmam diye. içime çektim öyle başladım geçen sene. ilk günler 1-2 tane içiyodum ondan bundan otlanıp sonra 3-5 derken 1 ay sonra paket almaya başladım. şimdi 1 paket içiyorum günlük. Canım belli aralıklarla içmek istiyor. Az önce bitti paket almam lazım. Şu an içme ihtiyacı hissediyorum sanki çok önemli bişeymiş gibi. Birşeye bağımlı olma duygusundan nefret ediyorum. Tavsiyeleriniz var mı. İşin tuhaf yanı iş yerinde ve dışarda içerken tat almıyorum sigaradan sadece evde takılırken birşeyler içerken seviyorum.

Edit: Sigaraya başlamama zemin hazırlayan olayda aşağıda

quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

Elektronik sigara kullan

sana çok enteresan birşey söyleyim . sigaraya başlamam bu lanet elektronik sigara yüzünden oldu. 2 sene önce çalıştığım yere iki kişi geldi. e-sigara satıyolar. bunlara el ilanı, kartvizit felan yaptık. ben o ara sigara içmiyorum.
    adam dükkanda tüttürüyodu. benimde aromalı şeylere ilgim vardır. ver bide ben çekim dedim. Neyse zararsız diye ondan bi tane satın aldım. 1 sene e-sigara kullandım ama toplasan 1 aydır. 3-5 günde bir ağzıma sürüyodum. neyse ilk dudak alışkanlığı ordan başladı anlayacağın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 21 Ocak 2015; 14:20:46 >

• Bırakma olayı önce kafanda bitiyor.
  • Hic olmayacak zamanda baslamissin hocam. Ama birakamazsin bastan soyleyim. Anca bi kizi cok seversin o da seni. Sigarayi birak der ise bi daha icmessin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alo sigarayı bırakma hattını ara.

Veya bırakıyorum de iradeli ol bırak. İrade her şeyden önce gelir :)
  • Beni tarif etmişsin. O yaşa kadar içmeyip başlamakda tuhaf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronik sigara kullan
  • BrazzerstakiKelAdam valla abi daha öncede denemiştim 20 li yaşlarda içime çekmediğim için alışmamıştım. ama işin sırrı içine çekmekteymiş. çekince istiyor insan.

destinati0n abi canım istiyo yani bünye. kafayla bi alakası varmı gerçekten. Yada bi süre içmesem dayansam tutsam kendimi acaba içmemeye alışırmıyım. Bu arada şimdi paket aldım

imakenya dragons kardeş dur ya sende baltalı ilah gibisin. kız arkadaşım var o benden çok içiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

Elektronik sigara kullan

sana çok enteresan birşey söyleyim . sigaraya başlamam bu lanet elektronik sigara yüzünden oldu. 2 sene önce çalıştığım yere iki kişi geldi. e-sigara satıyolar. bunlara el ilanı, kartvizit felan yaptık. ben o ara sigara içmiyorum.
    adam dükkanda tüttürüyodu. benimde aromalı şeylere ilgim vardır. ver bide ben çekim dedim. Neyse zararsız diye ondan bi tane satın aldım. 1 sene e-sigara kullandım ama toplasan 1 aydır. 3-5 günde bir ağzıma sürüyodum. neyse ilk dudak alışkanlığı ordan başladı anlayacağın

• Konu takip.
  • Bu sizin sigarayı bırakma isteğinize, kararlılığınıza bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Bu sizin sigarayı bırakma isteğinize, kararlılığınıza bağlı.

istiyorumda canı istiyo adamın. bi kaç gün içmesem istek azalırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Bu sizin sigarayı bırakma isteğinize, kararlılığınıza bağlı.

istiyorumda canı istiyo adamın. bi kaç gün içmesem istek azalırmı

Hiç sigara içmediğim için size bir şey söylemem mümkün değil bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Hic olmayacak zamanda baslamissin hocam. Ama birakamazsin bastan soyleyim. Anca bi kizi cok seversin o da seni. Sigarayi birak der ise bi daha icmessin.

Bu arkadaşa bakma %1000 saçmalamış. Sigaraya genç yaşta başlayanların bırakması zordur. Sen 30 yaşında başlamışsın senin bırakman daha kolay. Eğer gerçekten bırakmak istiyorsan şu taktiği veriyim gece yatmadan önce bir tane iç ve sigaraları çakmağı çöpe at buruşturup. İlk gün zor sonra alışırsın. Canın çektikçe su iç. Dediklerimi yap.

..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Hic olmayacak zamanda baslamissin hocam. Ama birakamazsin bastan soyleyim. Anca bi kizi cok seversin o da seni. Sigarayi birak der ise bi daha icmessin.

Bu arkadaşa bakma %1000 saçmalamış. Sigaraya genç yaşta başlayanların bırakması zordur. Sen 30 yaşında başlamışsın senin bırakman daha kolay. Eğer gerçekten bırakmak istiyorsan şu taktiği veriyim gece yatmadan önce bir tane iç ve sigaraları çakmağı çöpe at buruşturup. İlk gün zor sonra alışırsın. Canın çektikçe su iç. Dediklerimi yap.

..

paketle çakmağımı çöpe atayım su içme fikrini deneyim sigara yerine alternatif ne bulabilirimki daha az zararlı. e-sigara dışında

• quote:

quote:

quote:

..

paketle çakmağımı çöpe atayım su içme fikrini deneyim sigara yerine alternatif ne bulabilirimki daha az zararlı. e-sigara dışında

Son sigaranı yatmadan önce de iç bu da çok önemli. Sigara yerine uğraşıcak birşeyler bul zaten işe gidiyormuşsun. Haftasonlarıı da sen birşey bul artık.

..

• quote:

quote:

quote:

quote:

..

Son sigaranı yatmadan önce de iç bu da çok önemli. Sigara yerine uğraşıcak birşeyler bul zaten işe gidiyormuşsun. Haftasonlarıı da sen birşey bul artık.

..

uğraşıcak şey çok zatende. yiyecek içecek olarak bişey olabilir. bi ara püro içiyodum hergün bi paket alıyodum hatta 2 ay felan içtim sigara çok az içiyodum. pürodan bi anda tiksindim bıraktım sigaraya döndüm gene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.