Şimdi Ara

Sigara yanığı geçer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi neden yüzünden kolum sigaranın ateşli kısmıyla 4-5 sn temas etti olay anında deri soyuldu bembeyaz oldu o bölge yarım saat buz koydum ardındanda yanık merhemi sürdüm sorum şu bu iz olarak kalır mı kalırsa ömür boyu mu kalır yoksa bi süreliğine mi serçe parmagın tırnağı büyüklüğünde bir yanık bu şuanda yarayı sardım duruyor.

• Serçe parmağı büyüklüğündeyse bildiğin sigara tamamen temas etmiş.4-5 sn. az değil.SS'ye göre söyleyebiliriz bir şeyler.Bana geçmez gibi geldi.
  • geçmez hatta babam 4 yaşındayken bacağımda söndürmüş yarasını gördükçe beni hatırlayayım diye
  • ss atamam yani bana da geçmez iz kalır gibi geliyor o izi şöyle tarif edeyim balık eti gibi bembeyaz oldu o bölge sadece kıl kökleri gözüküyor merhem falan sürdük 1-2 arkadaşa gösterdim geçer bişi olmaz dedi ama pek sanmıyorum
  • benim burnumun tam ortasina denk gelmisti 4 ay gibi bir sure zarfinda gecti , ama yanik kremini hemen surmustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükken ben kendi elime basmışım az daha evi yakıyormuşum aradan 15 sene geçti çok belli değil ancak dikkatli bakınca belli oluyor. 15 seneye geçer umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.