Şimdi Ara

Sigara Vergi Oranları (parliament 2,30 kuruş) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
4
Favori
31.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
283 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az bile bence...50 tl vergi alsınlar..hatta 100 alsınlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara ve alkollü içki içenler olmasa devlet batacak demek ki. Ben bunu anlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Daha bu yazıda ne anlatılmak istendiğini anlamayan ama başka insanlara akıl vermeye çalışan gereksiz bir insan olduğuna dair bir yorum olmuş. Harika.
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Çok yakında kim "defoluyor" göreceğiz , az kaldı sabredin.

Ha profilde yazdığına göre sen zaten "defolmuşsun" , senin gibiler de kendi verdikleri oyla ülkeyi ne hale getirdiklerinin farkındalığıyla utançlarından kaçacak yer arayacaklar. Yüzsüzler de başımızın tacı olacak. Bizde "fetöcü , balyozcu , ocu bucu , başı açık-kapalı" diye ayrım yok , insan insandır. Burada olay sigara değil ki ben sigara kullanmıyorum bile , çekemediğim bir şey yok yani rahat ol. Madem konuyu farklı yerlere çekip oy verdiğin partinin ağzıyla ve gücüyle konuşmaya çalışıyorsun , belirtmek istedim. Gün gelir devran döner derler ya hah o zaman tekrar konuşuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

quote:

Umarım daha çok vergi gelir. Beter olun. Kendi canını düşünmüyor birde ortamda bulunan başka insanları zehirliyor. Utanmadan sigara benim keyfim diyor birde yaktığı anda ortamı rezil ediyor, keyif kaçırıyor. Beter olun sigaracılar. Kimse sizin leş ağız kokunuzu ve sigara dumanını çekmek zorunda değil.

AKP'NİN EN İYİ YAPTIĞI İŞ: KAPALI ALANLARDA SİGARAYI YASAKLAMASI. NOKTA.

Bu kadar gazlı , betimlemeleri düzgün ve heyecanlı bir yazı olduğu için bu kadar artılanmış heralde . Yada cidden sigara içmeyenler tüm sigara içenlere kin güdüyor evinde falan içenlerde dahil başka açıklaması yok

Evet sigara içmeyenler nefret ediyor içenlerden. beter olun ileride kanser olup hastane köşelerinde doktor diye gezersin sonra devlet bakmıy 30 sene sigara iç iç sonra devlet zam diye ağla

Günde 1 , 2 tane içiyorumdur bazen 1 hafta içmediğim oluyor bazen 1 paket bitiriyorum günde ama bunun zararı tamamen kendime , köpek gibi vergi ödüyoruz gerekirse yemeği simitle geçiştirip sigara alıyorum . Şimdi ben keyfi olarak içtiğim şeyi bu kadar saçmalıklara katlanıp içimden ilgili yerlere söve söve alırken bide sen gelip bana " yok içme , içmeni istemiyorum " tarzında laflar söylersen emin ol her türlü kelimeyi hakedersin

• quote:

Orijinalden alıntı: dusunur71

Daha bu yazıda ne anlatılmak istendiğini anlamayan ama başka insanlara akıl vermeye çalışan gereksiz bir insan olduğuna dair bir yorum olmuş. Harika.

yav he he öyledir emin ol + verenler haklı oldugumu düşünüp bana katılıyorlar belli
  • quote:

Umarım daha çok vergi gelir. Beter olun. Kendi canını düşünmüyor birde ortamda bulunan başka insanları zehirliyor. Utanmadan sigara benim keyfim diyor birde yaktığı anda ortamı rezil ediyor, keyif kaçırıyor. Beter olun sigaracılar. Kimse sizin leş ağız kokunuzu ve sigara dumanını çekmek zorunda değil.

sigara kullanan birisi olarak kapalı alanlarda içilmemesi güzel istersem gider kapının önünde içerim

ama olay o değil ki ben sigara içiyorum diye buna daha yüksek vergi verin diye bir temennide bulunman çok yanlış.

misal bilemiyorum ki sen kaç yaşındasın bu yorumu yapabilecek durumdasın?

misal sen işine arabanla gidiyorsan zaten fahiş vergiler var mazot benzin lpg üzerine onu arttırsalar sen bu kadar rahat yazar mısın?

toplu taşıma kullanıyorsan o da zamlanınca tepki veriyor musun?(ben misal tepki vermiyorum çünkü kullanmıyorum beter olsun o insanlar demiyorum tepkimi dile getiriyorum)

yada enflasyon uzun süredir %10 civarı açıklanıyor ama bizim aldığımız ürünler niyeyse hep ondan fazla artıyor buna niye tepki göstermiyorsun?

işin özeti şu ki sadece niye buna itiraz ediyorsun elbette alınacak vergiler 13 liralık sigarada 10 lira vergi,100 binlik arabada 50 bin vergi veya kullandığın telefonda 2 binlik telefonun 1000 lirası vergiyse bunlardan en az 1 veya 2 sini kullandığını düşünerek bu rahatlığını çok özür dileyerek senin sığ düşünmene veriyorum.

mantıksız düşünmeyin artık rica ediyorum biz bir sosyal devletiz sözde, vatandaşı soyma devleti değiliz.
  • az bile, 10$'a sabitlesinler.
  • Internetten hic tuyun almadim hocam istanbul bakirkoydeki tutunculeri geziyorum bende

• quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

quote:

sigara kullanan birisi olarak kapalı alanlarda içilmemesi güzel istersem gider kapının önünde içerim

ama olay o değil ki ben sigara içiyorum diye buna daha yüksek vergi verin diye bir temennide bulunman çok yanlış.

misal sen işine arabanla gidiyorsan zaten fahiş vergiler var mazot benzin lpg üzerine onu arttırsalar sen bu kadar rahat yazar mısın?

toplu taşıma kullanıyorsan o da zamlanınca tepki veriyor musun?(ben misal tepki vermiyorum çünkü kullanmıyorum beter olsun o insanlar demiyorum tepkimi dile getiriyorum)

yada enflasyon uzun süredir %10 civarı açıklanıyor ama bizim aldığımız ürünler niyeyse hep ondan fazla artıyor buna niye tepki göstermiyorsun?

işin özeti şu ki sadece niye buna itiraz ediyorsun elbette alınacak vergiler 13 liralık sigarada 10 lira vergi,100 binlik arabada 50 bin vergi veya kullandığın telefonda 2 binlik telefonun 1000 lirası vergiyse bunlardan en az 1 veya 2 sini kullandığını düşünerek bu rahatlığını çok özür dileyerek senin sığ düşünmene veriyorum.

mantıksız düşünmeyin artık rica ediyorum biz bir sosyal devletiz sözde, vatandaşı soyma devleti değiliz.

Düşüncesiz konuşmuyorum devlet içkiye ve sigaraya vergiyi dayayarak iyi yapıyor. En azından cebindr parası olmayan kullanmayı bırakıyor. 1 kişi 1 kişidir. Sonra kanser olup sağlık hizmetlerimi devlet karşılasın diye aglayacaksınız. Sigaranın keyfi güzel asıl hastalıga yakalanınca bakalım keyfin sürebilecek mi? Yanlış anlama hastalanmabı temenni etmiyorum ama gerçekler var düzenli sigara içen adamın akcigeri gider koah olur vs vs sayarım daha

• ABD de obezite ve bunun neden olduğu hastalıklar tedavisi için her yıl 150 milyar dolar harcanıyor.. buna rağmen fast food gıdalar sudan ucuza satılıyor.. bırakın sağlık vergisini falan.. normal kdv dahi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankebut34_57 -- 16 Mart 2018; 23:34:41 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

quote:

Düşüncesiz konuşmuyorum devlet içkiye ve sigaraya vergiyi dayayarak iyi yapıyor. En azından cebindr parası olmayan kullanmayı bırakıyor. 1 kişi 1 kişidir. Sonra kanser olup sağlık hizmetlerimi devlet karşılasın diye aglayacaksınız. Sigaranın keyfi güzel asıl hastalıga yakalanınca bakalım keyfin sürebilecek mi? Yanlış anlama hastalanmabı temenni etmiyorum ama gerçekler var düzenli sigara içen adamın akcigeri gider koah olur vs vs sayarım daha

sanırım ailemizin doktoru sensin şuan itibariyle,bahsettiğimiz kötü alışkanlıklar yüzünden rahatsız olanlar onun derdini çekecektir.belki bende sigara yüzünden çekicem.

ancak diğer sorularımın hicbiri cevaplanmamış.belki bahsettiğimiz bir zevk unsuru olan sigara.bırakmaya çalışıyorum.

ama anlatmak istedigim sey olay bununla bitmiyor.lütfen yazdıklarımı oku.sanırım ilk okumada farketmedin bişey demiyorum.
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    Adam çocuk yapın diye boşuna mı diyor.

Sülalesi doyacak nereye belli..

• quote:

Aklı yok fikri var.
  • Son Hata Bükücü kullanıcısına yanıt
    Bir akciğer kanseri hastasının 2-3 gecelik yoğun bakım ücreti kadar odemissiniz daha ödemeniz gereken binlerce lira var...
    Vergiyi mi neyi düşünüyorsanız düşünün ama sigarayı bırakın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hahn13

quote:

Orijinalden alıntı: SvadyaDerebeyi

Sigara kullanmıyorum ve kimsenin kullanmasını da açıkçası istemem ama bu resmen vergi terörü

Avrupa'da durum daha büyük. Litvanyada malbora 3,5€~16-17tl

Almanya da 6 veya 8€

Genel olarak "modern" dünya ülkelerinin sigaraya karşı duruşu böyle

halâ euro yu tl ye çeviren insan var ya

inanamıyorum

• mbs02 kullanıcısına yanıt
    Gecelik yoğun bakım ücreti 35bin TL mi?

İlginç.
  • Sigara denen lanet şeyden %200 değil %1200 vergi alınsın eyvallah derim. Ömrümde damla alkol kullanmadım , inşAllah kullanmam ama alkol alan adam kendine ediyor, sigara içen adam herkese ediyor. Bi ortamda içilse ortam leş oluyor, kendisi zaten doğaya zararlı.
  • akp'nin bu zamları kaçakçılıgın önünü açıyor..sigara kulanmam ama tatlı şarapları severimmm
  • Son Hata Bükücü kullanıcısına yanıt
    Devlete maliyeti çok yüksek sadece bazı kemoterapi ilaçlarının fiyatlarına bakın ondan sonra asıl ilginçlikleri görün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.