Şimdi Ara

Sigara Ve Arkadaş Ortamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sigarayı belki 8 9. kez bırakıp başlayışımdır, 7 8 ay sigara içmiyorum(bu süreç zarfında fazla sosyal olmuyorum) aklıma bile gelmiyor, fakat olaylar değişip boşlukta sosyalleşmeye başlayınca yanımda sigara içen olunca dayanamıyorum 7 8 aylık emeğim her seferinde çöp oluyor. Analayamadığım yanımda sigaran içen olunca sigara isteğim beyinden gelmiyor sanki tüm hücrelerim nikotin arzuluyor gibi sizce bukadar süre zarfında isteğin kırılması gerekmiyormu neden bende böyle oluyor ? Hatta 1 yılı aşkın içmediğim süre bile oldu aynı şeyi tekrara yaşadım. Bunu yaşayan veya tavsiyesi olan varmı ?

• Siniftaki herkes icio erkekler yani bn hic icmedim ama napcan :( tek kaliom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşver iç gitsin.
  • Güzel konu benimde ihtiyacım var bu konudaki tavsiyelere

• nikotinden ziyade sosyal içicisin aynı zamanda..nikotin istemesende o anda sosyal olarak onu yapman gerektiğini hissediyorsun
  • ne kadar tavsiye verirsek verelim kendinde bitiyor iş.
    7 senedir kullanıyorum bu mereti. 1 hafta içmemeyi başarsam bir daha ağzıma sürmem.
  • Spora başla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendini kanitlamak icin sigara icmene gerek yok. Her sigara icen adam olsaydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 25 Aralık 2014; 17:37:18 >
  • Lisede sigaraya başlayanların %95'i özentilikten arkadaş ortamı yüzünden içmeyin oğlum şunu inanın boş işler bunlar kendini kanıtlamaya çalışmak felan hem paranıza hem kendinize yazık onun yerine gidin bi sporla ilgilenin bi artınız olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.