Şimdi Ara

Sigara mı daha zararlı, Nargile mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar hangisi daha fazla zararlı ? Bazı arkadaşlar sigaranın daha zararlı olduğunu söylüyor, Bazı arkadaşlar da nargile daha fazla zararlı diyor.
    Bu konuya bi açıklık getirirseniz iyi olur

Not: Sigara da nargile de içmiyorum.

• yanlış bilip yanlış bilgilendirmeyin lütfen aslında nargile sanıldığı kadar zararlı değil. çoğu kişi 1 tane nargilyi 3-4paket sigaraya bedel sanıyor aslında bu bahsedilen saf tütün yani tömbeki nargilesidir oda kolay kolay içilen ve bilinen bişe değildir. bu nargile kafelerde satılanlar meyveli tütün olarak geçiyor tabiki bunlarda sağlığa zararlıdır ancak sanıldığı gibi yüksek ölçüde değil zararı sigaranın yarısından daha az kadardır ancak uzun süre içildiği için etkilidir yani oturup 3saat nargile içersen ortalama 10tane sigara içmiş gibi zarar verir. hele hele sürekli sigara içen birinin yanında haftada bi nargile içmek hiçbişeydir
  • İkiside İçmem ikisinide
  • İkisininde zararlı olduğundan şüphem yok hocam Ama hangisi daha fazla zararlı onu soruyorum
  • Şimdi 2 paket sigarayı bir kerede içtin farzet, nargileden de 5-6 duman aldığını farzet :)
  • nargile daha zararlı diye biliyorum.
  • Nargilenin birkaç sigara paketini içine aldoğını duymuştum.
    not : İkisini de içmiyorum.İkisi de birbirinden zararlıdır diye düşünüyorum.
  • Ben tütün otoritesi olarak ikisinin de çok zararlı olduğunu söylüyorum. Müzikle, tiyatroyla uğraşan sesine dikkat eden arkadaşlar için nargilenin daha zararlı olduğunu söylüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesin bir şey yok.Etrafta sadece şehir efsaneleri dolaşıyor.Benim bildiğim diğer bir şehir efsanesi de tombeki sigaradan katlraca daha zararlı
  • quote:

ekşiden alıntı
    sigarayi puro, puroyu pipo, pipoyu nargile, nargileyi olum biraktirirmis.

nargile içerim keyfine doyum olmaz . ama sigaradan çok daha zararlıdır
  • kangal
  • Yorumlar nargilenin daha çok zararlı olduğu yönüne. Arkadaşlar zorla içirmeye çalışmışlardı nargileyi içmemiştim. İçmem de bundan böyle.
  • Sigara kullanmayıp arada sırada (nadir) nargile içen arkadaşlarım var, nargilenin bağımlılık yapma oranı tahminimce sigaradan cok cok azdır. Yani uzun vadeye vurulursa günlük 1 paket sigaraya bağımlı olduğunda sigara her türlü zararlıdır, aslında dumanın her türlüsü zararlıdır içmeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakir Kemancı -- 12 Şubat 2011; 15:09:18 >
  • Nargileyi haftada bir içersin bir kaç paket zararı var desek.Sigarayı günde 1 paket içersin ki haftada 7 paket yapar.Eşit miktarda içildiğinde nargile fakat genel olarak bakarsak sigara
  • yanlış bilip yanlış bilgilendirmeyin lütfen aslında nargile sanıldığı kadar zararlı değil. çoğu kişi 1 tane nargilyi 3-4paket sigaraya bedel sanıyor aslında bu bahsedilen saf tütün yani tömbeki nargilesidir oda kolay kolay içilen ve bilinen bişe değildir. bu nargile kafelerde satılanlar meyveli tütün olarak geçiyor tabiki bunlarda sağlığa zararlıdır ancak sanıldığı gibi yüksek ölçüde değil zararı sigaranın yarısından daha az kadardır ancak uzun süre içildiği için etkilidir yani oturup 3saat nargile içersen ortalama 10tane sigara içmiş gibi zarar verir. hele hele sürekli sigara içen birinin yanında haftada bi nargile içmek hiçbişeydir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.