Şimdi Ara

Sigara kullanmak , FAKAT BAĞIMLI OLMADAN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
18.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Puro; kendisiyle barışık insanın çıkarabileceği bir keyif sunar kişiye.Agresif insanlar, nikotin bağımlısı olup bunu yatıştırmak isteyenler, sigara içmelidir.El sarımı iyi bir puro bir sanat eseridir ve bütün sanat eserleri gibi, keşfedilmesi, tadına varılması emek ister.İnsan puroyu relaks hale gelmek için değil, relaks olduktan sonra yakmalıdır.Ve onun mavi dumanına gözlerini daldırarak, kokusunu burnuna çekerek , parmağının arasında hafifçe bastırıp derinden gelen çıtırtısını duyarak , gözleriyle dış sargı yaprağının ipeksi dokusunu inceleyerek, tüm duygularıyla keyfini çıkarmalıdır.

ama puro sigara gibi alıp içtiğin kolay bir şey değilmiş. Yakması, puro seçimi falan birinin göstermesi lazım bütün bunları. Ayrıca puro 20 yaşından sonra içmek için ideal bu yaşta başlamaya gerek yok. En iyisi nargile dışında dumandan uzak durmak, en azından şimdilik, yalnızkende biraya devam napalım ..

• Günde bir defa içilir, arkadaş arasında döndürülmez, kibrit veya özel çakmakları ile yakılır puro:)Bildiklerim bunlar benim
  • sigara değilde nargile bağmlılık yapar insanda
  • arkadaşların söyledikleri doğru hayatımda 1 kere sigara içtim ve şu an lise 1 bitti.onuda arkadaşlar allan bi tane yak nolcak dediler bu nargile sigara alkol alışkanlıklarını hep arkadaşların sayesinde kazanırsın zaten.1 tane sigarayı içtikten sonra 2. yi yaktım bittiği gibi ama sonradan fark ettim dedim ben ne yapıyorum kırıp attım ve bi dahada hiç içmedim
  • bende 1 taneler ile başladım aman uzak dur derim şimdi 1 saat sigarasız kalıyım kafayı yiyorum
  • tamam da siganın strese mtsrese iyi gelmesi olayı da psikolojik. o yüzden stresliyim bi sigara içim diye sigaraya başlamak da saçma
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron

tamam da siganın strese mtsrese iyi gelmesi olayı da psikolojik. o yüzden stresliyim bi sigara içim diye sigaraya başlamak da saçma

İnsan kendini rahatlatıcak bir sebeb arıyor.Kimi alkol, kimisi sigara, kimisi esrar..İnsanları anlamak zor.Bende stresten başladım can sıkıntısından hergün alkol almadan duramıyorum:)
  • Puro da sigara da nargile de içiyorum, hepsini de zehir zemberek içime çekiyorum ama her şey ortamına göre; Asla canım çekmiyor sigara, arkadaşlarla bara mara gittiğimizde içki yanında keyiflik 1-2 tane yakarım sonra 1 ay da içmem 2 ay da... En çok nargile içerim, günde 3 tane bitirdiğim oluyordu ama o da bağımlılık değil sadece muhabbet yanı çerez gibi, şu an 1 aydır kullanmıyorum yine.

Bence her şey bünyede bitiyor, eğer bunu bir süreklilik haline getirirseniz bir saatten sonra bünye bunu gereksinim gibi görüyor. Kendinize hakim olmalısınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Şimdi 2 ayda 1 kere falan arkadaş ortamlarında kaliteli nargile olursa içiyorum.

O arkadaş ortamlarında sen içmesen nargileyi, nargile daha kaliteli olacak. Devamlı nargileyi yakıyosun gelip burda millete artislik taslıyosun

• Ben hesaplamaya kalkarsak 20 gunde 3 tane belkı ıcıyorum ama son 2 haftadır 1 tane bıle ıcmedı.Hıcte bagımlı degılım..Bagımlılık yapıyor işide bana garıp gelıyor.Bazen gunde 15-20 tane ıctıgım oluyor ayda bır mesela ondan sonra 2 ay ıcmesem canım ıstemıyor.Bu yıllardır boyle bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanki

Ben 15 yıldır içiyorum.. Bağımlılık yaptığına inanmıyorum

• ben arada sırada içerim. 2 haftadır içmedim mesela. arada canım ister 1 tane yakarım. mümkün yani böyle bişey...
  • 5 senedir sigara içiyorum bağımlılık yaptığını görmedim
  • aklıma bi anım geldi

şimdi çalıştığımız yerde bi arkadaş vardı ve sigarayı bırakmıştı sonra sigara içer arkadaşlardan günde 1-2 tane otlanıyordu ben keyif sigarası içiyorum siz kerizsiniz sigaraya para veriyorsunuz falan diyordu çok geçmedi adam günde 1 paketten fazla içmeye başladı
  • Bazılarınız yazdıkları çok komiğime gitti ve yazmak zorunda hissettim kendımı. :D

Eğer sigarayı içine çekmiyorsan bağımlılık yapmaz

eğer bir tane sigarayı içinize çekerek içerseniz fosur fosur :D 1 yıl içinde bamm bağımlısın ama yok ben alıyım azıma dumanı seyredıyım derseniz ozaman bağımlılık yapmaz işte .

İçinize çekmeyi size öğreten bir arkadaş dost olmassa içine çekmeyi öğrenemessin :D boşuna sigara alma çekmiceksen yazık günahtır :D
  • Sigara çağımızın vebası lanet gereksiz bir şey. Ben canımın çok çektiği için paket aldığımı sonra nefret edip param boşa gitmesin diye zorla içtiğimi bilirim. Kışın aldığım Camel White benim için son paketti. Bundan sonra işim olmaz. Spora da başladım zaten...
  • simdi su konuyu acan arkadasi merak ediyorum bagimli oldumu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İcmiyorum ve cidden mutluyum sorun yok

• İlk başladigim zamanlarda 1 paketi 2 saatte bitirirdim şimdi 1 paket aliyorum 1 hafta gidiyor günde 2 tane felan içiyorum

• bhaftada 1 paket falan içsem ne güzel olur ama olmuyo işte

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.