Şimdi Ara

Sigara kilo almayı engellermil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
5.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sigara kilo almayı engellermi sigara içince iştah sorunum olmuyor yine bol bol yerim iştah kapatmaktan başka kilo almayı engelleyici başka bir durumu varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: reclusive

Beyler sigara kilo almayı engellermi sigara içince iştah sorunum olmuyor yine bol bol yerim iştah kapatmaktan başka kilo almayı engelleyici başka bir durumu varmı?

Hocam hemde baya bir kilo verdiriyor ben şuan 19 yaşımdayım 65 kiloyum. Kilo vermek için sigaraya başlıcaksan o kafanı değiştir derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok öyle birşey. 2,5 yıldır sigara içiyorum. Ben hala çatır çatır kilo alıyorum.
  • hemen günde 5 paket içmeye başla, 2 haftada 5 kilo verirsin
  • Kilo vermek isteyen kişi her şekilde verir, yeterki o boğazı kıs.
  • Kilo verdirir ama sigarayı bırakırsan nesnelerin tadını daha iyi alırsın daha fazla şişmanlarsın. Nikotin vücuttan atılınca da metabolizma hızı yavaşlar.
    Ama hemen başlanıldığı gibi kilo verdirdiğini sanmam bayağı vakit geçmesi lazım çünkü nikotin metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlar. Bu sayede zayıflarsın.
  • Bazı arkadaşlar yanlış anlamış ben kilo almak istiyorum fakat sigaranın zayıflattığını duydum iştahı falan kesiyormuş ama sigarayıda bırakamıyorum bırakmadan kilo alamazmıyım bol bol yesemde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sigarayı bırakalı 7 8 ay oluyor hiç kilo almadım.
  • her içtiğin sigara metabolizmayı %10 hızlandırır
  • Evet;çünkü yemek paran kalmaz.
  • yalan onlar sigaraya başlatmak için mazeret sakın başlama çok pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Evet;çünkü yemek paran kalmaz.

• Benim çok fena iştahımı kesiyordu açıkçası 3 ayda 7-8 kilo aldım yalan olmasın.
  • quote:

Bazı arkadaşlar yanlış anlamış ben kilo almak istiyorum fakat sigaranın zayıflattığını duydum iştahı falan kesiyormuş ama sigarayıda bırakamıyorum bırakmadan kilo alamazmıyım bol bol yesemde

birak soyle bir hafta. afedersin ama mok gibi aliyorsun birakinca.

• quote:

Bazı arkadaşlar yanlış anlamış ben kilo almak istiyorum fakat sigaranın zayıflattığını duydum iştahı falan kesiyormuş ama sigarayıda bırakamıyorum bırakmadan kilo alamazmıyım bol bol yesemde

birak soyle bir hafta. afedersin ama mok gibi aliyorsun birakinca.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.