Şimdi Ara

Sigara içmeyen biri çakmağı ne yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda biri sigara içmiyorum o yüzden çakmağım da yok demiş eksilemişler biride ona askere git anlarsın demiş artılamışlar. Ne yapıyor bu çakmak ve askerde ne için kullanıyorsun?

• Üstünde sallanan bir ip olursa yakmak için.
  • askerde neye çaktıklarını sanıyorsun

edit:nolur eksilemeyin
  • Askeri bilmem ama piknikde kullanılır.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norve -- 17 Nisan 2015; 22:52:32 >
  • askeriye mevzusunu bilmiyorum ama sigara kullanmıyorum. ateşi izlemek çok hoşuma gidiyor. küçük çakmaklarla başladım baktım maaliyet çoğalıyor artık zippo aldım kendime . bir nevi koleksiyona dönüştüde diyebiliriz. sigara içen arkadaslarımada ateşi uzatırım çoğu zaman.
  • Sigara içmiyorum 14 (+-2) adet çakmağım var soruyu alayım.

Aldım:Stokluyorum duruyor öyle doldurup satmak fikirlerimin arasında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    eğğğğğğğğğğ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir bira sarhoş eder mi ?
    13 yıl önce açıldı
    sigara kafa yapar mı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behaviour

askeriye mevzusunu bilmiyorum ama sigara kullanmıyorum. ateşi izlemek çok hoşuma gidiyor. küçük çakmaklarla başladım baktım maaliyet çoğalıyor artık zippo aldım kendime . bir nevi koleksiyona dönüştüde diyebiliriz. sigara içen arkadaslarımada ateşi uzatırım çoğu zaman.

Kötülük yapmış olursun ateşi uzatarak
  • isteyene çakmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: Behaviour

askeriye mevzusunu bilmiyorum ama sigara kullanmıyorum. ateşi izlemek çok hoşuma gidiyor. küçük çakmaklarla başladım baktım maaliyet çoğalıyor artık zippo aldım kendime . bir nevi koleksiyona dönüştüde diyebiliriz. sigara içen arkadaslarımada ateşi uzatırım çoğu zaman.

Kötülük yapmış olursun ateşi uzatarak

laf arasında şakayla karışık diyorum ama kocaman adamlar bişi diyemiyosun

• Şişe açarsın en basiti(Pozitif düşündüm altından bişey çıkarsa diye.)
  • Sana bi güzel çakmak lazım kardeş.

nolur nolmaz ip falan sarkar yakarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

isteyene çakmak için.

Sigara içmeyen biri çakmağı ne yapar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su_şişesi -- 17 Nisan 2015; 23:17:31 >
  • millet isteyince veriyorum

• Aurorax kullanıcısına yanıt
    Alengirli bir cevap hocam [naughty.gif]

• gönül atölyesi adlı kitapta abilerimizden birinin yanına belirli aralıklarla gelen mahalle sakini abimizin cebinden yine abimizin isteğiyle bir kağıdı ararken bir çakmak bulmuştu
    bizim çocuk çok şaşırmıştı bu kadar mübarek bir insan sigara mı içiyordu ? yan odadaki abiye sordu
    -ekrem abinin cebinde çakmak buldum ekrem abi sigara mı içiyor ?
    diğer abi anlatmaya başlar
    +ekrem sabah namazlarından sonra elini çakmak ateşinde gözlerinden yaş gelene tutar nefsini terbiye ederdi. allaha binlerce kez tövbe ederdi. dedi
    işte bu yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six_Strings

gönül atölyesi adlı kitapta abilerimizden birinin yanına belirli aralıklarla gelen mahalle sakini abimizin cebinden yine abimizin isteğiyle bir kağıdı ararken bir çakmak bulmuştu
    bizim çocuk çok şaşırmıştı bu kadar mübarek bir insan sigara mı içiyordu ? yan odadaki abiye sordu
    +ekrem sabah namazlarından sonra elini çakmak ateşinde gözlerinden yaş gelene tutar nefsini terbiye ederdi. allaha binlerce kez tövbe ederdi. dedi
    işte bu yüzden

Vay be duygulandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

quote:

Orijinalden alıntı: Six_Strings

gönül atölyesi adlı kitapta abilerimizden birinin yanına belirli aralıklarla gelen mahalle sakini abimizin cebinden yine abimizin isteğiyle bir kağıdı ararken bir çakmak bulmuştu
    işte bu yüzden

Vay be duygulandım

kitabı yarım yamalak ve uzun süre önce okuduğum için eksik ya da yanlış yazmış olabilirim mazur görün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.