Şimdi Ara

Sigara içiçem diyip zamanızı çalan oyuncular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu afk olaylarında sigara içmeye gidiyom beyler :) yazanlara riotun iyi bi ceza getirmesi lazım değilmi sizcede böle 1 haftalık bekleme cezası gibi her 3 oyunda bi böle bi tip geliyo özellikle adc oynarken support alan oyuncu sigara içip geliyom yazıyo ya 3 dakkikamızı çalıyo yada beni 2 dakikad 45 50 saniye lanede tek bırakıyo tilt oluyom elim ayağım tutmuyo oyun oynama zevkim kalmıyo gidin oyundan önce flan için sigaranızı ben oyuna başladıktan sonra sizin sigara zevkinizi beklemek zorundamıyım arkadaşım

• Bi tanesi de kuzenim. Oyun başlarken sigaraya çıkıyor ilk 5 dk gelmiyor. Levelda geri kalıyor takım da tilt oluyo. Sigaranın zararlarından biride bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt arkadaşım da öyle. Ama biraz sövüp, kızınca sigarayı yarım bırakıp geliyor oyuna.

• Ben afk kalmam oynarken sigaramı içerim pek bi sıkıntı olmuyo arada skilishot kaçırabiliyorum. Genelde sup oynarım pre girdiğim için biraz safe oynamasını istiyorum sıkıntı çıkmıyor..

• oyunu aratmadan önce içmeyi akıl edebilirler.
  • Bence minyonlar harekete geçtiği an remake yapabilsek daha iyi olur

• onlar sadece sigara içmiyordur ben lockladıktan sonra çıkıyorum balkondan monitörü kesiyorum en fazla 5 10 sn gecikiyorum oyun başlamasından. yarım bırakıp attığım çok nadir oldu genelde vakit yetiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onlardan biriyim beyler sorularınızı alayım.
  • Seçim ekranının tamamlanması 10 dk sürüyor,

1 ila 10 dakika da oyun yükleniyor. Artık fizandan oyuna girenlerden dolayı mı bilemem...

Sigara alamaya gitsem alır gelir üstüne kahve yapar kahveyle içerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 10 Şubat 2017; 0:54:28 >
  • Ben hizli içiyorum bu seferde bas dönmesi yapıyor. Ya masa basinda içeceksin yada hiç icmeyeceksin. Ben artik 2.sini yapıyorum kafa rahat

• Lockladıktan sonra oyunun başlaması zaten bir ortalama 6 dk buluyor. O süre zarfında balkonda sigaramı içiyorum. İşiyorum. Buzdolabından iki adet sodamı alıp geliyorum. Minyonlar başlıyor.
  • görev yöneticisinden lole tek işlemci verip priority'i de en düşüğü versek 2-3 dk daha kazandırır yükleme ekranı xd

• Öyle sarmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.