Şimdi Ara

sigara içenler iyi okusun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar aklı olan sigarayı bırakır açık ve net 2013'te başlamıştım 1 nisanda covid olunca bıraktım. 2 ayı geçti o kadar rahat yaşamaya başladım ki geçen zamana acıyorum şerefsizim. bide o kadar para üstüne. ne yapın ne edin bırakın 115 kiloyum rahatla 5 6 kat çıkıyorum iniyorum eskiden 95 kiloyken çıkamazdım şimdi çık in bile oluyor 2 ayda bile insanın nefesi acayip açılıyor miras bırakacak olsam bu tavsiyeyi bırakırım insanlara yani o kadar güzel birşey sağlıklı yaşamak dişlerimi her gün fırçalamaya başlamıştım bıraktıktan sonra 2 ayda tertemiz oldular babam gördü az önce dişlerini mi temizlettin diyor. kesinlikle bırakın. bırakın. bırakın. BIRAKINNNNNNNNNNNNNNNNNNN




  • Çok ama çok zorda olsa bıraktım. Bıraktığım hafta tamamen mallaşmıştım, sigara yoksunluğundan konsantrasyon eksikliği oluştu, karşımdakini anlayamama sorunu oldu. Aşırı bir tedirginlik ve üzüntü hali oldu ilk hafta, özellikle 3. ve 5. gün arasında. Daha birçok fiziksel etkileri oldu. Agresiflik, sinirlilik vs. Depresyona bile girdim kısa süreliğine. Ama hepsi geçti birkaç hafta içinde. Bence hayatımda aldığım en doğru kararlardan birisi. Sigarayı bıraktığım ay evden dışarı neredeyse hiç çıkmadım. Kimseyle muhatap olmadım. Full pc başında vakit geçirip oyun oynayıp durdum ve genelliklede uyudum.

    Yoksa normal zamanda ki gibi hergün dışarı çıkıp insan içine girseydim bırakamazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 14 Haziran 2021; 12:1:21 >
  • Gerçeği görebildiğin için seni tebrik ediyorum dostum.2020'e girer girmez sigaraya bırakacağıma dair yemin etmiştim.Yüce yaratıcıya şükürler olsun ki, bıraktım.Kendimi çocukluğuma dönmüş gibi hissediyorum.Tatlının tadı ayrı, turşunun tadı ayrı ve her birşeyin tadının rahatlık alabiliyorum.Pandemi sürecinde bir ton sorun üst üste bindi.Elimden sinirlenmekten başka birşey gelmediği için iki parmağımın arasına sürekli sigara koymak istiyordu.Bende yerde sürüneyim dedim ya.Sonuçta emek olmadan, ekmek çıkmazmış.

  • ben zaten akşamdan akşama bir iki tane yakıyorum ...

    akşam olunca insanın üzerine ayrı bir efkar sıkıntı stres çöküyor...

    içiyorsak sebebi varr....

  • Tebrikler kardeşim doğru karar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.