Şimdi Ara

Sigara Bırakma Yolları Felan Hikaye Gir İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkez söylüyor şimdi sigara bırakmak için onu kullan bunu kullan bunlar yalan arkadaşlar bunlara inanmayın hani çocuğu kandırırlar eline şeker verirler felan aynı o misal geliyor bana. Sigarayı önemli olan beyinde bitirmek yani ben bırakacağım değil bıraktım demek sigarayı bırakmak aklınızdan geçiyorsa onunuzde 19 dal içinde bulunan sigara paketi bile olsa hepsini kırın atın. Şayet ben 22 yaşımdayım 6 senedir içiyordum işim dolayısıyla 1 karton sigara alıp işe giderim 10 gün kalır sonra dönerim şehire. Bir Gün Sigarayı bırakacam dedim ve kalan 5 paket sigaramı direk kırdım attım çöpe. Ha ben bunu yapınca arkadaşlarımın tepkisi ne oldu ( salak yarın benden sigara isteme , bana niye vermedin , niye kırıyosun vs. vs. vs. ) ama hiç bir şeyi kafama takmadım ve bırakmaya karar verdim. tabiki sigara krizlerim oluyordu naneli sakız çiğniyordum krizlere 1 e 1 geliyor. yemek yedim çerez yedim kilo almıştım hemde tam 5 kilo sonra kilo problemim ortaya çıktı korkuyordum aradan 1 ay geçti sigarayı arada ıstıyordum eskısı gıbı degıldı diyete girdim 1 ayda o 5 kiloyu verdim şu an eski kilomdayım aldığım kiloları verebildim irademe sahip çıktım oldu bitti. Sigarayı bıraktıgımın faydaları noldu sağ göğsümde tıkanma oluyordu geçti. hangi yemeği yersem yiyim tat harbiden alamıyormuşum şuan hepsinden ayrı bir lezzet alıyorum çok güzel bir duygu. sigara içen biri yanıma geldiğinde yanından ya kalkıyorum yada kalkmasını söylüyorum çünkü ağzı leş gibi kokuyor . gece rahat bir uyku çekiyorum örnek lokantada yemek yerken yağmurlu havada bile sigara için yağmurda ıslanıp sigara içmekten kurtuldum. arabamın içinin kül koku vs. gibi şeylerden kurtuldugunu anladım ve en önemlisi verdiğim parayı her gün 10 lira attım kenara arabamın yeni bir modelini aldım 1 sene içinde. şimdi bunu baştan aşağı okuyan sigara içicileri bende zamanında boş muhabbet yapmayın diyordum can sıkıcı muhabbetler diyordum. benim için yanıp tutusan tek varlıgım sigaram gibi beynimde saçma sapan bir izlenimler oluşturup kendimi avutuyordum. şimdi yok nikotin sakızı bandı mandı hikaye olduğunu söylüyorum 3 5 krize girceksiniz naneli sakızı atın agzınıza aradan 15 gün geçince neyin noldugunun farkına varacaksınız zaten.
    Hayde Laz ' ın hikayesi bu kadar karadenizden selamlarla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.