Şimdi Ara

Sigara baş ağrısı yapıyor normal birşeymi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
13.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • her zaman içtiğim winston lightı bırakıp west ice alim dedim. başım dehşet derece dönüyor başım ağrıyor bunun sebebi nedir nasıl geçer

Bu arada geçen djarum hakkında bana pm atmıştın ama pm kutun dolu cevabım gitmedi

Orijinalden alıntı: yekialem

west ice mentollü olan mı? Her zaman içilebilecek bir sigarayı genel olarak içmeye kalkıştığın için ve sigara değişiminden dolayıdır..

Bu arada geçen djarum hakkında bana pm atmıştın ama pm kutun dolu cevabım gitmedi

boşaltıyorum az sonra pm at hocam

bu arada lanet olası mentollüydü

• düzeltme: west ice her daim içilebilecek bir sigara değildir mentollü olmasından dolayı.. Yanlış yazmışım.. Hastayken falan anca ya da keyfine.. Mentollü olarak Salem tek geçerim.. Marlboro Mentollü bile Salem' in yanında faso..

düzeltme: west ice her daim içilebilecek bir sigara değildir mentollü olmasından dolayı.. Yanlış yazmışım.. Hastayken falan anca ya da keyfine.. Mentollü olarak Salem tek geçerim.. Marlboro Mentollü bile Salem' in yanında faso..

valla hocam uykusu gelmeyene birebir diyorum gözümü kapatsam düşüp kalcam yerde

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

düzeltme: west ice her daim içilebilecek bir sigara değildir mentollü olmasından dolayı.. Yanlış yazmışım.. Hastayken falan anca ya da keyfine.. Mentollü olarak Salem tek geçerim.. Marlboro Mentollü bile Salem' in yanında faso..

valla hocam uykusu gelmeyene birebir diyorum gözümü kapatsam düşüp kalcam yerde

Ben de parlo reserve almaya başladım 2 pakettir.. 7,5 ama tüketimimi acayip azalttım sayesinde.. 40 yıllık tiryakiyi yerine oturtur da ayağa kaldıramaz resmen.. Bi dal baya bir götürüyor.. Öyle tok içimlik ki..

• Değiştirince oluyo arada. Beyin direk seçiyo heralde İlk içtiğim, salaklık ettiğim zamanlardada başım ağrıyodu, dönüyodu.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.