Şimdi Ara

Şifremi unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun samsung r580 aldım ve kullanıcı hesaplarından hesap açıp şifre koydum klavyeye bakmadan yazdıgım için sanırım yanlış yazmışım :) şifreyi deniyorum olmuyor servise felanda götürmedim henüz alalı 1 gün bile olmadıı açamıyorum:)Sizce napabilirim?(Windows 7)
    Sanırım bu dikkatsizlikle guinness rekorlar kitabına girerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelsevda -- 7 Eylül 2010; 21:17:24 >

• Burada bootlu bir cd programı vermişler, dosyayı indirip cdye yazdır. onla boot et, eski şifreni silme seçeneği olması lazım.

http://www.rixler.com/windows-password-recovery-bootdisk.htm

olmazsa googleda bootable windowst password recovery diye arat, buna benzer programlar çıkar, biride mutlaka olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 7 Eylül 2010; 21:22:29 >
  • Ama ben bu programı o pcye kuramamki şifre olmadan açılmıyor
  • bence ERD Commander programını google'dan arat çok basit ve kullanışlı yazılım.. Hatta bir sürü yerde nasıl kullanacağın bile anlatılıyor.. Zaman kaybetmene gerek yok..
  • pcye kurmuyosun zaten, cd ye yazdırıp bilgisayarı cd ile açıyosun.

En iyisi bilgisayar yeni, hiç uğraşma servise götür, içinde önemli bir bilgide kaydetmemişsindir büyük ihtimal, 1 saatte formatlar geri verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messie

bence ERD Commander programını google'dan arat çok basit ve kullanışlı yazılım.. Hatta bir sürü yerde nasıl kullanacağın bile anlatılıyor.. Zaman kaybetmene gerek yok..

Benim bildiğim erd commander ın yeni sürümü yok .Eski sürümününde windows 7 uyumlu oldugunu zannetmiyorum ama denemesinde fayda var.
  • Peki çok teşekkür edeirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsevda

Peki çok teşekkür edeirm

Şimdi bir dakika, servislik bir durum açıkçası yok. Yapmanız gereken işlemler çok basit, aşağıda vermiş olduğum linkten yazılımı indirin. ( Farklı bir bilgisayarda ) Hiren's Boot CD adlı yazılımı, Bootable hale getirilebilecek bir biçimde yazdırmanız gerekiyor, sadece. Bu ( Kalıp dosyayı ) .iso uzantılı dosyayı, Nero vb. bir CD yazdırma programı ile resimde görüldüğü gibi yazdırmanız yeterli olacaktır. Daha sonra bu CD'yi kendi sisteminize takın, eğer ki okumama durumunda, BİOS'a DELETE tuşu ile veya BİOS Post ( Anakartınızın Logo ) ekranındaki işlev tuşuna basarak girebilirsiniz. Boot Sequency sekmesinden DVD/ROM'unuzu, ilk ( First Device ) olarak ayarlayın, F10, ENTER...

Bu CD aracılığı ile artık açılacaktır. Şifrenizi gerekli yazılımlar ile değiştirebilirsiniz...

http://www.hirensbootcd.net/download.html
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 8 Eylül 2010; 0:18:17 >

• Şifreyi hatırladım :) Yinede çok Teşekkür Ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.