Şimdi Ara

Şifrem Ele Geçirilmiş Benim Adımla Forumdan Birisini Tokatlamaya Ramak Kalmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce özel mesaj gelince fark ettim baktım birisi ile yazışmalarım var benim haberim bile yok alçak herif ben gibi konuşup güven vermiş daha bende Antep'eyim diye güven verip adamı tokatlamaya çalışmış ikiyi bana denk geldi o mesaj o an gördüm,

İlanda bu,

Şifrem Ele Geçirilmiş Benim Adımla Forumdan Birisini Tokatlamaya Ramak Kalmışdonanımhaber forum
    Cooler Master Dikey Ekran Kartı Tutucu Kiti V3(PCIE4.0) Arıyorum | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/cooler-master-dikey-ekran-karti-tutucu-kiti-v3-pcie4-0-ariyorum--162075366

Forumda desteğe açtığım konuda bu,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 8 Eylül 2025; 14:40:0 >

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,

• ilk küçük screenshotta diğer fotolarda sansürlediğin bilgiler gözüküyor. sıkıntı yaşamaman adına o fotoyu da değiştirmeni tavsiye ederim.

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
  • şifreni 123456 yaparsan olacağı bu...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.