Şimdi Ara

şifrelenmiş jpeg resim nasıl açılır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
2
Favori
38.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nasıl çözdünüz? anlatırsanız seviniriz. O
    kaynaktan biz de yararlanmak istiyoruz..
  • mikail arkadaşım bu şifreleme windowsun kendi şifrelemesidir veriyi şifrele dersin şifreler yani bir programla yapılan şifreleme değil ben pc yi upgrade yapacagım için sattım eski pc de kalanları da externale kopyaladım çok az bir kısmı kopyalanmadı onlarıda sildim fakat şu an emanet kullandıgım pc ye externali takınca kopyalayabildiğim resimlerinde şifrelenmiş olarak geçtigini gördüm neticede sattıgım pc de işi çöxdük externali ona taktım dosyayı sağ tıklayıp şifrelenmiş veri işaretini kaldırınca proplem çözüldü
    saygılar
  • olay çözülmüştür.bu programı indirip c ve d yi taratıyorsunuz. master keyleri buluyor. sonra da tekrar tarattığınızda şifrelenmiş dosyaları buluyor ve tekrar kaydediyorsunz bu dosyaları. shareware bir program olup. linki yasaldır. crack sitesi değildir..

http://www.crackpassword.com/products/prs/mswin/efs/

Allah cezanızı dosyanın sadce 512 bytını açıyormuş. hepsi için para verin diyor..

ama siz bir yolunu bulursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 15 Temmuz 2007; 15:28:16 >
  • Nasıl bir cevap olur bilemem ama benim başıma benzer bir durum gelmişti.
    Tek PC, 2 ayrı kullanıcı. Biri admin. Diğeri user.
    User'ın kendi hesabında yaptığı işlemler(resime kopyalama,ekleme vs vs..) sadece kendisine özgü. Sen admin olabilirsin. User'ın haklarını sınırlandırabilirsin hatta kalkıp user'ın açılış şifesini dahi değiştirebilirsin, ancak bu işlemi yaparsan ne admin, ne de user, resimlere ulaşabilirsiniz.Resimler normal resim gibi görünür ama açılmaz(boş sayfa gösterir). Bu durumda yapman gereken tek şey user'ın değiştirdiğin şifresini(eski şifresini) geri getirmektir. Bu işlemi yapmazsan şayet resimlere istediğin kadar sağ tıklatıp şifreyi iptal etmeye çalış.Bir sonuç alamazsın. User'ın da bir sertifika koruması var. Bu Windows'un kullanıcılara getirdiği bir mahremiyet kalkanıdır.
    Şimdi sizin sorunun cevabı şu olabilir;
    Anladığım kadarıyla bilgisayarınızın işletim sistemi yeniden kurulmuş. O zaman önceki sistemde o resimlerin eklendiği hesabın şifresini yeniden aktif edin.(Hesap açılış şifresini eskisine göre ayarlayın) Ve yeniden başlatıp resimleri açmaya çalışın.Kurulum CD si de aynı olmalı sanırım. Bu şekilde resimleri açabilirsiniz. Tabii bir ihtimal.
    Bu arada sorun çözülmüş sanırım. Ben yine de farklı bir metod olabilir diye bu bilgileri sizlerle paylaşmak istedim...

• mikail ve ConnorMcLeod arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ilginç bir durumdu admin ve user atamamıştım
    bundan sonra bu şekilde olabilecek işlemlere verdiğiniz bilgiler yol gösterici olacaktır
    saygılarımla
  • arkadşlar bu sorun bende oldu şuan resimler şifrelenmiş ve drc uzantılı olarak görünüyor nasıl açacaz?
  • Secure Engine Pro . Resim şifrelenip, çözülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

Secure Engine Pro . Resim şifrelenip, çözülebilir.

1 yıl geçmesine rağmen halen fotoların şifresini çözemedim.

programın adı neydi onu bile unuttum. fotoları bir program ile şifreledim ve şuan *.jpg.dcr uzantılı olrak görünüyor sadece, ne yaptımsa açamadım, yardım edebilecek varmı aceba?
  • Konu hortlamış olacak ama şifrelenmiş bir video nasıl açılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer_ducker

şifresini girerek

aklıma gelen: dosyayı kopyalayabiliyorsan internete at.başka bir bilgisayara indir.bilgisayarda aynı şifrelemeyi(program vb.) kendin ayarla ve şifresini çözmeyi dene(ayarladığın şifreyi girmeyi dene). bu kadar

• Arkadaşlar size sorununuzu kolayca çözecek bir yanıt vermek istiyorum.

Eğer bir şekilde bir resim dosyasını kopyalayamıyorsanız yada photoshop vs gibi programlarla değiştiremiyor düzenleyemiyor kısacası şifrelenmiş bir resim dosyası ise dosyayı şifresiz hale getirmek için şu yöntemi kullanabilirsiniz.

1) şifreli resim dosyasını Movie Maker programı ile açın.
    2) en kaliteli film seçeneği ile kaydedin.
    3) Kaydettiğiniz videoyu bir player ile açın (mesela gom player)
    4) print screen tuşu ile videonun görüntüsünü yakalayın.
    5) bir düzenleme programına mesela photoshop yada microsoft word.. gibi... artık hangisini isterseniz... yapıştırın ve resim dosyası olarak kaydedin.

Artık yeni resminiz şifresiz bir şekilde açılmaktadır. kolay gelsin.
  • ditaenkel D kullanıcısına yanıt
    Al sana bi tane örnek resim yap bakalım dediğini de görelim. Resim her hangi bir program tarafından zaten açılamıyor ki movie maker o dosyayı açsın/görsün...

https://yadi.sk/d/y5z33kDfiJpZn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 6 Ağustos 2015; 17:57:50 >
  • inanmayan dener görür
  • ditaenkel D kullanıcısına yanıt
    denedim kardeşim olmuyor.
    windovsun kendi şifreleme programıyla şifrelemişim zamanında bazı resimleri.
    üzerinden kimbilir kaç format atmışımdır,kaç şifre değiştirmişimdir bilgisayarımın .
    o zamanki şifreyi bilmiyorum ki.
    dolayısıyla açamıyorum o resimleri.
    sanırım çözümü yok bu işin .

• Selamlar,

Şifrelemeyi Sertifika ile yapmışsınız. Sertifikayı dosyaları açmak istediğiniz pc ye import etmeden yeşil simgeli dosyaları açamazsınız. Eğer pc ye format attıysanız ve sertifikayı export etmediyseniz daha fazla kendinizi yormayın.
  • benimde şifrelenmiş ama şifresini unuttuğum bir türlü çözüm bulamadığım jpg dosyalarım var ancak benim dosyalarım android sistemde es dosya yöneticisi ile şifrelenmişti şuan şifreyi hatırlamıyorum dosyaların uzantısı ''.jpg.eslock'' şeklinde yardımcı olabilecek var mı ?
  • ulubatlıhasan kullanıcısına yanıt
    .eslock silersen açılır diye biliyorum buna benzer bi sorun yaşamıştım.
  • malesef o şekilde uzantı değiştirme falan fayda etmiyor programı silmek yada androidden temizlemek jpg dosyalarını bozarak şifrelemiş program yani şifreyi kırmektan başka yol yok gibi duruyor hocam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.