Şimdi Ara

şifrelenmiş jpeg resim nasıl açılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
38.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dosyaya sağ tıkla özellikler > gelişmiş>veriyi korumak için şifrele seçeneğini kaldır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

Dosyaya sağ tıkla özellikler > gelişmiş>veriyi korumak için şifrele seçeneğini kaldır.

olmuyor :(
  • Dosya ismi yeşil renk mi?
  • evet
  • Dosya ntfs dosya koruması ile şifrelenmiş verdiğim yöntemin olması gerekli o click i kaldırdın ve olmadı öylemi.
  • maalesef öyle 20 gb resim var xp kurulu hdd den bi kısmını externale kopyalayabildim onlar kopyalandı kopyalanamayanlar gitti fakat kopyaladıklarımda externalde şifrelenmiş xp kurulu olan hdd yi sildim sattım
    eski sistemede dönmem mümkün değil inş bi çözüm bulursun değerli kardeşim ilgin için tşk
  • Dostum olayı çözümlüyelim (en azından çalışalım) *******@hotmail.com msn den daha hızlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXx_xXx -- 11 Temmuz 2007; 3:48:37 >
  • hangı prgramla sıfrelenmıs kı
  • Şifreleme işlemi bi programla yapılmamış. Ntfs dosya koruması ile korunuyo (yazıları yeşil renkte)
    dosyalar açılmak için sertifika istiyor. İnceledim ordan biliyorum. inceledim ve çözemedim

KONU HALA AKTİFTİR
  • xXx_xXx e tşk bayağı ilgilendi fakat sorunu çözemedik
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

Dosyaya sağ tıkla özellikler > gelişmiş>veriyi korumak için şifrele seçeneğini kaldır.

aga arkadaş doğru söylüyor, ama bu olayı şifrelediğin yerde yapmalısın. başka windows kaldırmıyor o şifreyi ;)

benim başıma geldi. şifreledikten sonra fd yaptım, yeni windows kurdum, ve birisürü arşivim yalan olmuştu

• Belki eski windovsunun sertifikasını bulursan açabilirsin,
    %userprofile%\Application Data\Microsoft\SystemCertificates\My\Certificates sertifika bu dizinde, recoveryle bir arat, belki duruyodur bulursa, şuanki windowsun aynı dizinine koy anları...

Belki olur...

Olmazsa elveda de, çünkü windovsun ntfs şifreleme sistemi malesef çok sağlamdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahmACUN3263 -- 12 Temmuz 2007; 15:12:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lahmACUN3263
    Olmazsa elveda de, çünkü windovsun ntfs şifreleme sistemi malesef çok sağlamdır...

Hatırlatmak isterim xp için kırılamaz dıyolardı, vista içinde aynısı söylendi. şu an 2 ytl ye heryerden alabilirsin
  • eski windows un yerinde yeller esiyor :(
  • o resimlerin linux da açılması microsofotun güvenligini kanıtlıyor benim tavsiyemi dinleyin
  • Eğer şifrelediğin işletim sistemi duruyorsa (çalışıp çalışmaması önemli değil) sana bir program göndereyim onunla şifreleyen kullanıcı şifresinide biliyorsa açabilirsin ama işletim sistemi silindiyse boşuna çözüm arama çünkü SID leri taşıyan sertifikalar silindiğinde açmak imkansız hale geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Symmetrical

Eğer şifrelediğin işletim sistemi duruyorsa (çalışıp çalışmaması önemli değil) sana bir program göndereyim onunla şifreleyen kullanıcı şifresinide biliyorsa açabilirsin ama işletim sistemi silindiyse boşuna çözüm arama çünkü SID leri taşıyan sertifikalar silindiğinde açmak imkansız hale geliyor.

maalesef işletim sistemi silindi resimlere acımıyorumda(3d manzara carton vs) çoçukların okul resimleri falan var onları kurtarmaya uğraşıyorum ama bi çözüm mutlaka bulacagım bir bilgisayarcı teknik servisten arkadaş şunu önerdi ben sistemi sattım ayrı ayrı fakat externale kopyaladıgın pc den özelliklerden şifrelemeyi açarsan açılabilir dedi son şansım bu galiba
  • Aslında onu linux açar gibi geliyo ama??
  • quote:

Orjinalden alıntı: fikrethoca

quote:

Orjinalden alıntı: Symmetrical

Eğer şifrelediğin işletim sistemi duruyorsa (çalışıp çalışmaması önemli değil) sana bir program göndereyim onunla şifreleyen kullanıcı şifresinide biliyorsa açabilirsin ama işletim sistemi silindiyse boşuna çözüm arama çünkü SID leri taşıyan sertifikalar silindiğinde açmak imkansız hale geliyor.

maalesef işletim sistemi silindi resimlere acımıyorumda(3d manzara carton vs) çoçukların okul resimleri falan var onları kurtarmaya uğraşıyorum ama bi çözüm mutlaka bulacagım bir bilgisayarcı teknik servisten arkadaş şunu önerdi ben sistemi sattım ayrı ayrı fakat externale kopyaladıgın pc den özelliklerden şifrelemeyi açarsan açılabilir dedi son şansım bu galiba

Win EFS kırılamaz.

• sorun çözüldü ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
    sorunu sattıgım sistemde çözdüm anakart değişik olmasına rağmen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.