Şimdi Ara

şifre yanlış uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kombinasyon hatası veriyr yardım lütfen

3 hesap denedim hepsinde şifre yanlış diyoe

not : şifreyle kendi sitesine girmeye çalıştığımda şu uyarıyı alıyorum

You must first create a Summoner by logging into League of Legends before logging into our website.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recdavidson -- 7 Nisan 2012; 11:42:10 >

• Demek ki şifre yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Demek ki şifre yanlış.

• Büyük harf - küçük harf'e yani capslock'a dikkat et. Ya da hesabın çalınmış olabilir
  • League of legendsin sitesine girip şifreni değiştir
  • Account Name (Giriş ID) girip sumbit de. Mailine şifre sıfırlama gelicektir. Mailine gelen linke tıkladığında seni LOL sitesine yönlendirip şifre belirlemeni isticek.
    https://eune.leagueoflegends.com/account/recovery/password

• arkadaşlar yardımlarınız için sağolun ancak şifremi defalarca değiştirdiğim yeni açtığım hesaplardada şifre yanlış uyarsıdı diyor lütfen yardım yeniden yüklemeye kalksam 7-8 saata ancak olur

varmı başka önerisi olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:41:12 >
  • Buyuk ihtimalle hesabin westtedir ama launcher eastte kalmistir veya tam tersi ona bir bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hltguven

arkadaşlar yardımlarınız için sağolun ancak şifremi defalarca değiştirdiğim yeni açtığım hesaplardada şifre yanlış uyarsıdı diyor lütfen yardım yeniden yüklemeye kalksam 7-8 saata ancak olur

varmı başka önerisi olan?

quote:

Orijinalden alıntı: cduman

Buyuk ihtimalle hesabin westtedir ama launcher eastte kalmistir veya tam tersi ona bir bak
  • Aynı şey az önce benim de başıma geldi şifre yalnış dedi 3-4 kere denedim. İşin garibi websitesine aynı acc/şifreyi yazınca kabul etti anlamadım. şifreyi resetlemek için mail adresine mail yolladılar. ama şifreyi resetlemeden önce bir kere daha denedim ve bu sefer kabul etti.anlamadım ama girerken yaklaşık 8.000 kişilik queue vardı muhtemelen bundan dolayı saçmaladı launcher. neyse resetlemedim bende şifreyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

Buyuk ihtimalle hesabin westtedir ama launcher eastte kalmistir veya tam tersi ona bir bak

+1 banada olmuştu böyle çözdüm
  • East west alakası yok bu tamamen türk serverinden kaynaklı bir sorun ben 50 defa türk serverinden yeni üyelik açtım yine bu hatayı aldım sonra niye insanlar türk serverlerıne girip destek olmuyor diyolar işlerini doğru yapsalarda girip destek olsak tamamen kofti zaten yakında kapanır türk serverı
  • Hort yasayan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Melanpi

East west alakası yok bu tamamen türk serverinden kaynaklı bir sorun ben 50 defa türk serverinden yeni üyelik açtım yine bu hatayı aldım sonra niye insanlar türk serverlerıne girip destek olmuyor diyolar işlerini doğru yapsalarda girip destek olsak tamamen kofti zaten yakında kapanır türk serverı

Hala kapanmadı qnq

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler konu hortlayacak ama bunun kesin çözümünü yapabilen varmı ? Az önce oyundayken birden oyundan attı tekrar girmeye çalıştığımda ise kullanıcı adı şifre yanlış diyor. Doğru olduğuna %100 eminim ancak ne siteden nede launcherden girebiliyorum tr serverine. 6 ay önce Kuzey amerika serverinde oynadım 1-2 gün . Aynı bilgilerim ile Kuzey Amerikaya bağlanabiliyorum ancak Tr serverine ise bağlanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baymakli_Dondurma

Beyler konu hortlayacak ama bunun kesin çözümünü yapabilen varmı ? Az önce oyundayken birden oyundan attı tekrar girmeye çalıştığımda ise kullanıcı adı şifre yanlış diyor. Doğru olduğuna %100 eminim ancak ne siteden nede launcherden girebiliyorum tr serverine. 6 ay önce Kuzey amerika serverinde oynadım 1-2 gün . Aynı bilgilerim ile Kuzey Amerikaya bağlanabiliyorum ancak Tr serverine ise bağlanamıyorum

Geçmiş olsun hesabın kuzey amerikada şu an

• etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    evet hesap kuzey amerikada görünüyor . Daha bir kaç saat öncesine kadar Tr serverinde oynarken birden böyle oldu. Riot'a destek bölümünden Ticket oluşturdum ancak daha önce bu durum başkalarının da başına gelmiş ve Riot pek de ilgilenmemiş diyorlar. Bende başka bir şekilde nasıl çözebilirim onu öğrenmeye çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baymakli_Dondurma

evet hesap kuzey amerikada görünüyor . Daha bir kaç saat öncesine kadar Tr serverinde oynarken birden böyle oldu. Riot'a destek bölümünden Ticket oluşturdum ancak daha önce bu durum başkalarının da başına gelmiş ve Riot pek de ilgilenmemiş diyorlar. Bende başka bir şekilde nasıl çözebilirim onu öğrenmeye çalışıyorum

Bunun başka türlü bir yolu yok benim bildiğim anca ticket atıcan ya da NA da oynuyacan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.