Şimdi Ara

şifre korumalı pps (slayt) yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şifre korumalı pps leri nasıl değitirebilirim. Adamlar değişmesin diye şifre koyuyorlar ama değiştirmem gerekiyor.

• Şifre korumalı derken, pps uzantılı çalıştırılabilir dosyalardan mı bahsediyorsun..?
  • evet pps uzantılı aşk ve sevgi slaytı biçiminde olanlar işte anlarsınız ya açılışta salt okunur açılıyor. değişiklik yapamıyorum. önemli olmasa istemem de ....
  • merhaba
    sanıırım pps dosyasını ppt olarak açarak değişiklikler yapmak isitiyorsun.Bunun için ilk önce pps şeklindeki dosyayı ppt uzantılı kayıt etmen gerekiyor. Öncelikle bilgisayarım penceresini aç, araçlar menüsünden klasör seçenekleri sekmesine gir, o pencerede görünüm sekmesinden gelişmiş ayarlardaki seçeneklerden dosya uzantıalrını gizle seçneeğindeki işareti kkaldır onayla. bundan sonra ise kaydettiiğin pps uzantılı dosyanın adını değiştirir, değişrirken uzantısını da ppt yaparsan artık açıp üzerinde değişklikler yapabilirsin;) umarım kastettiğin budur;)
  • Şifre konulmuşsa biraz zor üzerinde değişiklik yapman. Ancak uzantısını .ppt yaparak salt okunur açabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paraglidingpilot

Şifre konulmuşsa biraz zor üzerinde değişiklik yapman. Ancak uzantısını .ppt yaparak salt okunur açabilirsin.

Evet bende denedim. Maalesef ppt yapınca da değişiklik olmuyor!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pps'ye nasıl şifre koyabilirim.Yani bir pps'yi salt okunur nasıl yapabilirim ?
  • Araçlar>seçenekler>güvenlik>değiştirilecek parola

bu yolu izleyerek parolanı ver. Dikkat edeceğin üstteki yere parola verme yoksa kimse açamaz. Alt kısma vereceğin parola ile slaytını senden başka kimse kurcalayıp değiştiremez. Sadece bakar
  • adam parola konmuş içeriği değiztirmek istiyor
    quote:

paralidingpilot
  • Cevabım @ekremnuri içindi. Parola konulmuş slaytlarda oynamak yapmak için önce şifreyi açmak gerekiyor. Bunlar için yazılmış programlar var ancak olasılıkları değerlendirdiğinde bayağı uğraşmak gerekiyor. Birde bildiğim bu şifre programlarını fazla kullanmayı bilmeyenlerin fazla kurcalamaları konusunda da bir yerde bir not gözüme ilişmişti. Benden hatırlatması.

quote:

Orjinalden alıntı: musketeer250

adam parola konmuş içeriği değiztirmek istiyor
    quote:

paralidingpilot

• quote:

quote:

paralidingpilot

ya o programlar paralı, altı üstü sevgilime güzel pps ler yollayacaktım. ismi ayşe olan birine içinde fatma yazan slayt yollanır mı ya ....

genede saolun

• Bende isterim ki kız arkadaşına sen kendin güzel güzel slaytlar yap gönder. İşini bilene zor değil aslında. Acemilğini bir slaytta atarsın ondan sonra tamamen yaratıcılığına bağlı. Sen yapmaya başla takıldığın yerlerde çekinmeden PM atabilirsin. Birde insanın kendisi emek verip yaptımı tadından yenmiyor slaytın.

quote:

Orjinalden alıntı: temizdeniz

quote:

quote:

paralidingpilot

ya o programlar paralı, altı üstü sevgilime güzel pps ler yollayacaktım. ismi ayşe olan birine içinde fatma yazan slayt yollanır mı ya ....

genede saolun

• quote:

Orjinalden alıntı: paraglidingpilot

Bende isterim ki kız arkadaşına sen kendin güzel güzel slaytlar yap gönder. İşini bilene zor değil aslında. Acemilğini bir slaytta atarsın ondan sonra tamamen yaratıcılığına bağlı. Sen yapmaya başla takıldığın yerlerde çekinmeden PM atabilirsin. Birde insanın kendisi emek verip yaptımı tadından yenmiyor slaytın.

quote:

Orjinalden alıntı: temizdeniz

quote:

quote:

paralidingpilot

genede saolun

Bilsem yapacam bir kere denedim, yazıları falan uçurmayı yazılar yerine beynim uçacaktı. Anlaşılan iş başa düştü yapacaz.

• Sen kolay pes etmişsin. Nette slayt yapımı ile ilgili bir çok site var. Google da arat bir çok alternatif karşına gelecek. Bende hazır slaytlara konmayı bir zaman denemiştim. Ama dediğim gibi insanın kendisi emek verince bir başka güzel oluyor. Eğer yapmaya başlarsan ve müzikte eklemeyi düşünüyorsan ekleyeceğin müzik wav uzantılı olsun yoksa gönderdiğin kişi müziği duyamaz. wav uzantılı müziğiide herhangi bir convertor programında MP3 lerden çevirebilirsin. (Total video convertor iyidir.)

NOT: Başlarsan eğer çekinmeden takıldığın yerlerde sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paraglidingpilot -- 10 Nisan 2007; 22:58:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.